Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A motorkerékpárt egy 25 éves férfi vezette aki nem állt meg a rendőri igazoltatás során. Azt utasa egy 22 éves lány könnyebben sérült a balesetben.

16 hozzászólás

 • Tigrinc 2017. április 23. 17:14

  1
  Utassal??? Hülye fasz rendőr!!!!!
 • Tigrinc 2017. április 23. 17:15

  2
  A gyereket azonnal lepofoztam volna bukóval együtt vagy azzal.
 • yust #2 2017. április 23. 18:17

  3
  @Tigrinc: Én meg a nőt, hogy csend legyen.
 • Sorrente 2017. április 23. 18:31

  4
  hülye qrva, rontja a faszija helyzetét
 • Gabee78 2017. április 23. 19:02

  5
  Én a rendőr helyébe pofán basztam volna a csajt a nagy pofája miatt. Miért nem szólt vagy jelzett a bikájának hogy ugyan állj már meg, ha meg szólt és a bikája baszott rá, akkor meg megérdemli!
 • kléni #5 2017. április 23. 19:29

  6
  @Gabee78: Nem, nem érdemli meg. A sérülést lehet, de azt, hogy a rendőr akár meg is ölje, azt nem. Akár miért is menekültek a rendőrök elől, nincs jogában elgázolnia őket a rendőrnek. Már pedig itt nem sokon múlott, hogy a kocsi átmenjen rajtuk.
 • Tigrinc 2017. április 23. 19:32

  7
  Biztosan jól gondolkoztok?
  1: Miből gondolja a rendőr, hogy az utas is felelős?
  2: Elég, ha a sarkában vagy ilyen esetbwn. Nem kell egyből kaszálni....
 • Inhouse 2017. április 23. 20:24

  8
  Kicsit túltolták a rendőrök, de fogadjuk el, ha egy rendőr meg akar állítani, álljunk meg. Ha nem, akkor csorbulnak a jogok. A csaj sem szeppent meg igazán.
  Mit szül az, ha mindenki garázdálkodhat az úton, mert a rendőr csak követhet, sőt inkább azt se, mert veszélyes...vagy nem kell igazolnod magad, mert nem akarod, kész... Szerintem nem jó ez. Kicsit elveszett a rendőrök imázsa, mint a tanároké is ebben a fene nagy liberalizmusban...
 • kléni #8 2017. április 23. 21:03

  9
  @Inhouse: Az, hogy nem mész nekik hátulról 70-nel, nem jelenti azt, hogyha nem akarja, akkor nem igazolja magát, és ennek semmi következménye nem lesz. Azt pedig főleg nem, hogy bárki azt csinálhatna az utakon, amit csak akarna. Ez még túlzásnak is túlzás volt. Tudni kellene megállítani a menekülőket úgy is, hogy a leszorítással, kis meglökéssel nem veszélyeztetik az életüket. Tippre ha nem hátulról, hanem oldalról löki meg a motort, és esetleg 20-szal kisebb sebesség mellett, akkor bár ugyan úgy megsérültek volna, már nem állna fent a veszélye, hogy halálra gázolja őket a rendőrautó. Ha tényleg ezt csinálta volna a rendőr, akkor tényleg fogja be a pofáját mindkettő, és az a kis sérülés legyen a büntetésük része. Az meg, hogy a rendőrség nem tudja rendesen megállítani őket, nem amiatt van, mert ki van kötve, hogy ugyan ne öld már meg a bűnözőt akármikor.
 • lacento 2017. április 23. 21:03

  10
  Nem tudom mi a probléma,jobb helyeken ilyenkor még meg is szokták kicsit rugdalni az elkövetőt. cry
 • [ törölt felhasználó ] 2017. április 24. 04:14

  11
  Ez korrekt volt a zsaruktól. Picit nagyobbat is lökhettek volna rajtuk hogy a csajnak ne legyen kedve ugatni, de így sem rossz.
 • Inhouse #9 2017. április 24. 12:32

  12
  @kléni: Ezt te sem gondolod komolyan... :) Általánosságban értettem, tele a net a sok kis suttyóról, meg drogosról, meg részegről készült videóval, ahol nem állnak meg és autós üldözés van. Nincs elrettentő ereje a büntetésnek, nincs tekintélye a rendőröknek (meg a tanároknak, stb...).
  Nem állnak meg, menekülnek, gyorsan hajtanak, a közlekedési szabályokat nem veszik figyelembe, másokat veszélyeztetnek és még úgy kell rájuk vigyázni, mint a hímes tojásra? :) Ne már... Mindenki aki törvényt szeg és pl. rendőr elől menekül az magára vessen, ha megsérül. Ettől függetlenül itt a konkrét esetnél talán tényleg túltolták, de nem ez lenne a véleményünk, ha épp okoznak üldözés közben egy balesetet, vagy elcsapnak valakit. Volt ideje a rendőrnek felkészülni, látta, hogy ez nem fog megállni és a körforgalom előtt, ahol fékeztek megtette amit kellett. Nem kell hogy egyezzen a véleményünk, csak halld te is mások véleményét (bár az olyan, mint a popó, mindenkinek van) :) (utólag a monitor mögül egyébként én is sokkal több mindent meg tudnék oldani a saját elcseszéseimből is, hát még a másokéból)
 • kléni #12 2017. április 24. 13:12

  13
  @Inhouse: Nem írtam, hogy vigyázni kell rájuk, min a hímes tojásra, de ha már említetted, akkor igen, kell. Ha elgázolja a rendőr, mégis ki fog fizetni, és börtönben rohadni? A halál túl egyszerű, nem érdemli meg egyik bűnöző se. :D
  Ha más történt volna, más történt volna (nocsak). Itt ez történt, szóval ehhez viszonyítsunk. Az, hogy a motoros másokat veszélyeztet, csak arra ok, hogy megállítsák őt. Arra nem, hogy magukat a motorosokat is veszélyeztessék. Nekem nem azzal van a bajom, hogy megállította, hanem azzal, ahogy. A motoros fékezett, a rendőr nem. Nagy sebességgel nekiment hátulról, és csak a szerencsén múlott, hogy úgy estek, hogy a kocsi nem ment át rajtuk. Szerinted ez tök oké? A motoros elgázolhatott volna valakit, hát az nem lett volna jó. És ha a rendőr gázolja el a motorost, az már jó lett volna, mi? Szerintem, és a törvények szerint se a halál a megfelelő büntetés az igazolás elöli menekülésre. Márpedig a rendőr csak úgy büntethet, ahogy arra a törvény feljogosítja.
  Utólag valóban könnyű okosnak lenni. Kivéve, hogy a rendőr fel van készítve arra, hogy ne csak utólag legyen okos, hanem minden pillanatban, akárhol. Legalábbis kellene. Az már egy teljesen más téma, hogy a rendőrök esetleg nincsenek felkészítve, vagy nincsen jól kidolgozott módszerük, és emiatt nem hatékonyak a bűnözők kézre kerítésében. Ettől még én nem hiszem, hogy olyan módszereket kellene adnunk nekik, mint a fenti videóban. Mindenki kapja meg a neki járó büntetést, és ne többet, ne kevesebbet, a rendőrség hatékonysága pedig ne befolyásolja a büntetés mértékét. Nyilván ez nem valósulhat meg sose, de legalább törekedhetnének rá. Lásd amit fentebb leírtam. Ha nem hátulról löki meg, hanem oldalról, már nem igen eshetnek be a kocsi alá.
 • theface 2017. április 24. 16:37

  14
  A videót nem az elejétől láthatjuk szerintem. Kapásból úgy kezdődik, hogy majdnem belemennek hátulról. Kitudja, hányszor játszotta el ezt előtte. A rendőr meg nem biztos, hogy számított rá, hogy pont a körforgalomnál fogja valamennyire is betartani a szabályokat a motoros. Többször visszanéztem videót, és nem látom kb semmin, hogy a rendőr gyorsított volna. Egyszerűen a motoros fékezett akkora erővel, hogy egyszerűen csak hátulról beleszaladt, mert nem számított erre.

  A csajra meg rá kell nézni, tipikusan az a fajta, hogy jogait tudja, de kötelességivel tisztában sincs.
  Plusz egyből angolul karattyol Tallinban? Kicsit se gyanús, hogy totál magasról tojtak a helyi törvényekre.
  Ha meg lenne az egész eset több kameraállásból is akkor lehetne levonni teljes körű következtetést, hogy jogos volt-e, vagy túlkapás, vagy egyszerű baleset.

  Plusz "poénként" azt se felejtsük el, más ország, más jogszabályok. Hiába jöttök a magyar szabályozással, az ott nem érvényes.
 • theface 2017. április 24. 16:46

  15
  Nah egy kis infó:
  A srácnak jogsija se volt a motorra, és a városon belül 100 felett száguldozott, többször veszélyeztetett.
  A csaj a helyi sajtónak azt hazudta, hogy a rendőr kocsi alól mászott ki, holott videón látható, hogy nem igaz. Valamint rendőrségi brutalitásról és rendőrállamról rikácsolt.
  A srác meg ezt nyilatkozta: " I said I was sorry! Why does the police hve to be so mean! " - "Mondtam, hogy bocsánat! Minek kell a rendőrségnek ilyen undoknak lennie?"
 • Henti82 #15 2017. április 24. 21:39

  16
  @theface: Már majdnem azthittem hogy csak én látom hogy világít a motor féklámpája, semmi szó nincs itt arról hogy a rendőr szándékosan belehajt, nemcsak a súly lóerő arány nagy a motorokon, a az 1 kg-ra jutó fékerő is a többszöröse mint egy személyautónál ezt bármelyik motoros megmondja szerintem, egyszerűen esélye nem volt megállni mögötte....
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!