Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Érdemes 3:15 nél megnézni a letartóztatást.

14 hozzászólás

 • kléni 2017. április 30. 20:20

  1
  Briliáns ötlet elkezdeni püfölni az üveget, miközben pont alatta van a csávó feje. :D
 • [ törölt felhasználó ] #1 2017. április 30. 20:46

  2
  @kléni: A jogait te is kívülről fúvod, igaz okoska? :rape:

  Mond már meg, ki a bánatos lóf.szt érdekel mikor a rendőr életét veszélyeztette? magdi
 • kléni #2 2017. április 30. 20:55

  3
  @_voodoo_: Azért, mert ha rászakad, és az üveg szépen kettévágja a nyakát, akkor egyrészt nem lesz lehetősége a börtönben rohadni, másrészt a rendőrt fogják támadni a brutalitás miatt, hogy miért kellett így kirángatni szegénykét. Egyik se hasznos a társadalom számára.
 • Luckye #3 2017. április 30. 22:19

  4
  @kléni: Szerintem az üveg nem fogja kettévágni a nyakát, legalább is a legjobb tudomásom szerint a szélvédő olyan üveg, ami egyrészt törésnél egyben marad, másrészt a darabjai kicsik és nem éles szélűek.
 • kléni #4 2017. április 30. 22:28

  5
  @Luckye: Lehet, ehhez nem értek. De biztosan nem is akarnám letesztelni magamon, hogy így van-e.
 • peti.97 2017. május 1. 15:37

  6
  Szép kis differenciál a következő poszthoz képest :D
 • Pepejoe 2017. május 1. 17:18

  7
  Most nem azért de hogy pörög már a hátán a dagadt rendőr a földön, mint egy büdösbogár. :D
 • Inhouse #4 2017. május 2. 10:24

  8
  @kléni: Nagyon egyszerű a képlet, ha a rendőr kér, igazold magad. Ne hajts el intézkedés közben, ne vonszold a rendőrt a földön. Ne vezess drog, vagy szesz hatása alatt... ilyesmi. És nem jársz így, ergó nem kell félned az üvegportól.
  Jogok csak akkor vannak, ha a kötelesség is megy.
 • kléni #8 2017. május 2. 10:56

  9
  @Inhouse: Ezeknek sose mondtam vagy gondoltam az ellenkezőjét. Kivéve az utolsó mondatodat, mert az hibás. Tudomásom szerint jelenleg az élethez való jog még a bűnözőt is megilleti (ahol van is halálbüntetés, azt is később róják ki), kivéve azokat a pillanatokat, amikor a rendőrnek a törvény szerint fel van hatalmazva a fegyver használatára. Itt amikor kirángatják az üveg mögül, egyértelműen nem így volt, a karambol miatt már levegőt se tudott venni, nem hogy még visszatámadni.
  Újra megnézve a videót jobban feltűnt, amit Luckye is mondott. Lehet, a rendőr előre tudta, mert felkészítették erre, szóval igazából kár az egész vitáért. Főleg, hogy elnézve a voodoo és a te üzenetedet, mindketten azt feltételezitek, hogy 1, én védem a bűnözőt, és nem kívánom a pokolba, kesztyűs kézzel kell vele bánni 2, a rendőrt akarom beállítani bűnözőként, nyugodtan el lehet őket gázolni, elmenekülni előlük 3, érdekelne, ha a főhősünk ott helyben meghal stb.. Ezek egyike sem igaz. Az, hogy szerintem a rendőri intézkedés hatékonyságán esetleg lehetne javítani annak érdekében, hogy a bűnözőknek ne legyen okuk brutális intézkedésre hivatkozva esetleg kisebb büntetést kapni, ezen a véleményen kívül az égvilágon semmi mást nem jelent. Érdekes, hogy ilyen bűnözős videókban mindig hibás logika használatával magyaráznak bele az emberek dolgokat abba, amit mondok...
 • Inhouse #9 2017. május 2. 12:32

  10
  @kléni: Az a legnagyobb baj, hogy te is 100% igaznak hiszed amit mondasz, és ugyanúgy nem fogadod el a másik mondandóját.
  Nem is írtam, hogy jelenleg mi a törvény/szabály, csak azt, hogy én hogyan gondolom. Én csak annak adnék jogokat, akik betartják a szabályokat. Akik magasról tesznek rá, azokat lehet másképpen kezelni...
  Olyasmi ez a vita, mint a régi Juszt műsorban, amikor valaki azzal védte az autótolvaj srácokat, hogy nem mindegy, hogy azért lopták el, hogy eladják, vagy csak furikázni akartak vele. Juszt szerint és szerintem is teljesen mindegy...nem enyhítő körülmény, a lopás megtörtént. Ráadásul ez is egy kiskapu lenne a bűnözőknek...mint amikor a tettenért rabló épp csak egy pohár vízért ment be a zárt ajtókon a lakásba...
  Szóval, hogy mégis egyértelmű legyen, te szerintem túltolod a jogokat, ha bűnelkövetőkről van szó és nem veszed annyira figyelembe azt, hogy a bűnüldöző is hibázhat.
  SZERINTEM.
 • kléni #10 2017. május 2. 12:49

  11
  @Inhouse: Ez szép meg jó, de nem kapcsolódik ahhoz, amit én írtam. Amit mondok, nem hiszem 100%-osan biztosnak, sőt, ha olvastad az írásomat fentebb, láthatod, hogy már leírtam, hogy hibás, amit eredetileg gondoltam. Teljes mértékben elfogadom, amit mondasz, azzal én egyetértek.
  Nem tolok én túl semmiféle jogot, mivel alapvetően nem erről beszéltem (csak ugye belemondtatok mindent az írásomba, így került szóba az egész jog), hanem a rendőr cselekvéséről. Az pedig sose árt, ha finomítják a munkájukat. Elvégre, a világ összes munkása erre törekszik úgy pár tízezer éve (vagy legalábbis kéne nekik). Hibázni lehet, sőt, a hibát kijavítani is lehet. Egyszerű, mint a kétszerhárom.
 • kléni #11 2017. május 2. 12:51

  12
  @kléni: Mielőtt a finomítják szót valaki félreértené, azt úgy értem, hogy tökéletesítik, hogy a munkaköri leírásukat minél hatékonyabban végezhessék el, a legkisebb szükségtelen mellékhatás nélkül. Nem úgy, hogy simogassuk a bűnözőket.
 • Inhouse 2017. május 2. 13:00

  13
  "Egyebet nem mondhatok...kérem kapcsojja ki..."
  Túltoltuk szerintem, ebben sincs ennyi.
 • kléni #13 2017. május 2. 13:07

  14
  @Inhouse: Egyetértek. rotfl :beer:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!