Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
ez az icike-picike buszvezetőbácsi pedig jól megfogta bazmeg

27 hozzászólás

 • cancer 2012. április 6. 23:13

  3
  Aki az út közepén biciklizik ne csodálkozzon, hogy kivasalják xd
 • kisokka 2012. április 7. 00:21

  4
  Ez kb. olyan, mintha egy tigris képébe nyomnám a valagamat és fel lennék háborodva, hogy megharapta.
  Ha lehet ott biciklivel menni, akkor menjen, de tényleg fontos mindezt az út közepén tenni? Az autós tuti, hogy a busz miatt nem látta a bicajost, emiatt hülyeség volt eltépnie onnan.
 • gyozo666 2012. április 7. 07:32

  5
  Amugy a vegen epp azt irja hogy a biciklis hasznalhatja a teljes savot ;)
 • kisokka #5 2012. április 7. 08:18

  6
  @gyozo666: Szóval ez azt jelentené, hogy az út közepén nyugodtan mehet? Az ilyen férgek járatják le a bicikliseket, nem csoda, ha jó pár autósnak tele van velük a bran...A rendőrnek persze már azt próbálja beadni, hogy szép nyugodtan a falhoz tapadva haladt, amikor szándékosan elgázolták. Pff.
 • david 2012. április 7. 09:15

  7
  Én mindig járdán megyek bicóval.
 • Rush #6 2012. április 7. 10:10

  8
  @kisokka: Dojcslandban van egy kisváros. Úgy hívják Greifswald. Ebben a picinke városban van egy osztott pályás utca('k), ahol nincs külön bicikliút, ezért a kerékpárosok az úton közlekedhetnek, ott, ahol az autók. Mivel az út közepére két méter átmérőjű festett jel van, nyugodtan bringázhatsz az út közepén. Ha pedig az autós rád dudál, még el is küldheted a kurva anyjába lolSzóval van ilyen is ;)
  Attól, hogy a kerékpáros fasz, és az út közepén meggy, még nem kell elütni, egy. Kettő, cserbenhagyni sem köll :|
 • cadmagician 2012. április 7. 10:38

  9
 • Rush #9 2012. április 7. 10:42

  10
  @cadmagician: nem értem xD Most akkor jelenésem van, vagy mi? lol
 • cadmagician 2012. április 7. 10:43

  11
  ennyiszer nézték az adott időpontban
 • Rush 2012. április 7. 10:44

  12
  áhááá, akkor este is lesz egy peak :D
 • szaszy68 #8 2012. április 7. 10:44

  13
  @Rush: 1. Átmérője a körnek és a gömbnek van.:P
  2. Csipkebokor , :beer: bor :)
  wikipedia.org/wiki/%C3%81tm%C3%A9r%C5%91_(egy%C3%A9rtelm%C5%B1s%C3%ADt%C5%91_lap)
 • Rush #13 2012. április 7. 10:46

  14
  @szaszy68: mielőtt szósz, nézz utána, hogy néz ki egy "kerékpárosok kerekezhetnek a zúúúton" jel ,) Két méter átmerőjű karikában egy festett biciklis.
 • Rush 2012. április 7. 10:47

  15
  Majd lefotózom Neked bor
 • kisokka #8 2012. április 7. 10:54

  16
  @Rush: Amint láthatod a videon is, itt semmilyen 2 méter, de 2 centi széles(:P) festett sáv sincs, amin közlekedhet a biciklis.
  Az autós meg azért ütötte el a bicajost, mert nem látta a busztól. A busz először a jobb sávban halad, az autós a balban(ez látható a baleset előtt). A busz átkanyarodik a bal sávba, hogy az agyatlan faszt kikerülje, az autós ki akarja kerülni jobbról a buszt, de mivel a biciklis az út közepén halad, esélye sincs észrevenni a busztól(szarok a szóismétlésre). Magyarul itt a biciklis volt a legnagyobb hibás.
  Más kérdés, hogy nem kellett volna letipliznie az autósnak, az hülyeség volt, amint erre utaltam is korábban. Persze pánikban nem mindig úgy cselekszik az ember, ahogy elvárná saját magától, meg ugye nem tudhatja, hogy kamera is figyeli az esetet.
 • Rush #16 2012. április 7. 11:00

  17
  @kisokka: tudom :D bár egy két miliméteres jel fel lehetett festve, csak az nem láccik a videjón lolAz autós meg egy fasz volt, egyrészt mert jobbról "előzött" (türelmetlen faszfej), másrészt mert kurvára nem figyelt. Nem az adott pillanatban kell figyelni, hanem mindig. Átmész egy hídon, ami 500 méter hosszú, 400 métert végigröhögcsélsz a haverjaiddal, majd egy adott pillanatban meglepődsz, hogy hoppá, felkenődött a motorháztetőre egy biciklisárhányó :|
  Egy szónak is száz a vége (tudom, hogy fordítva :D), a közlekedési morálnak nagyon sokat kell javulnia szerte a nagyvilágban...
 • kisokka #17 2012. április 7. 11:07

  18
  @Rush: Engem a legjobban az zavar, amit a biciklis művel. Vagy 2 méterrel beljebb halad az út szélétől és abban is biztos vagyok, hogy szándékosan. Tipikusan az a seggfej, aki tüntetni akar valami ellen és, ha baj van, akkor ő van felháborodva. Na ez undorít.
  Az autós se volt fasz(a lelépést kivéve) szerintem, nézd a szemszögéből. Eléd csesződik egy busz, lassan is halad, ráadásul a gázolajos puffogófüstöt ontja a képedbe. Mindenhol így van, hogy egy buszt meg akarsz előzni, szinte bármi áron(ez nem egy név), főleg akkor, ha egy kétsávos egyirányú út szélesedik előtted. Meg akarta előzni, de takarásból nem láthatta ezt a répát.
 • Edem3080 2012. április 7. 11:09

  19
  @kisokka:Szerintem az nem ok hogy a busz mögül nemlátta a biciklist.Olyan sebességgel kell hajtani hogy ilyen esetek ne történjenek meg.Es ha a busz sávot vált ,feltételezem hogy azért mert valami akadály van előtte.Jol néznénk ki ha egy iskolabusz mögül kiszalado gyereket elütne valaki azzal az okkal hogy nemlatta a busz végett.
 • Rush #18 2012. április 7. 11:10

  20
  @kisokka: hááát, mehetett volna kicsivel kijjebb is lol.
  Amúgy meg a motoros volt a hibás szerintem.
 • Ningen 2012. április 7. 11:46

  21
  1.| két sávos az út, elfér a biciklis is, az autós is
  2.| már le volt írva, hogy ott másképp működik és mehet a sáv közepén
  Ha már lehet én is a sáv közepén mennék, főleg ha van még egy sáv az autósoknak. Inkább jöjjenek belém hátulról, mint annyira a szélén menjek az útnak, hogy a barom 200-al tépő autós lesodorjon az útról, mert annyira közel jön. Nem egyszer esett már meg (főleg taxisok), hogy a visszapillantóval majdnem érte a karom. Mi van ha pár 10 centivel arrébb kormányzok épp...? Ha az út szélén mész sem tartják meg mindig az autósok a kellő távolságot, így inkább lehessen enyém az egész sáv... :-w
 • kisokka #19 2012. április 7. 11:47

  22
  @Edem3080: Ne csavarjuk. Hídon mennek át, zebra sehol. Te is így tettél volna, mivel tábla nem jelzi az útkezelést, messziről pedig semmiféle balesetet nem látni(megjegyezném, hogy a busz előtt sem haladt jármű, amit látni lehetett volna messzebbről). Ha a busz jobb oldalára van tapadva egy biciklis, a kutyaéletben nem veszed észre, csak akkor, ha már elbasztad. A biciklisen ugyanúgy van felelősség ilyen szempontból. Menjen a faszomba, hogy a felezővonalon kell haladnia, mert neki úgy tetszik.
 • kisokka #21 2012. április 7. 11:51

  23
  @Ningen: Ha te megjátszod azt, hogy az út közepén mész, szerintem előbb-utóbb valaki kiszáll az autóból és szájbaver, méghozzá jogosan.
  Akármikor biciklire ültem, inkább az út szélét választottam, semhogy középen játsszam a faszkala­pot.
  Abban tökéletesen igazad van, hogy így is basznak a bicajosra, de ez a video nem erről szól.
 • Edem3080 2012. április 7. 12:06

  24
  @kisokka: Nemtudok veled egyet érteni.Ha egyszer a biciklis használhatja az egész sávot akkor meg miert ne tehetné meg?Es ne légy benne biztos hogy én is átmentem volna rajta.Ha pedig mégis elütném nem a biciklis hibája lett volna.Egy országuton sincsenek táblák meg zebrák mégis rengeteg biciklis jár haza melobol legalábbis nálunk.és kilehet oket kerulni problema nelkul.es nem egyszer mentem en is a busz utan.es amint irtam ha savot valt megnezem hogy miert teszi.
 • company 2012. április 7. 15:02

  25
  Nem akarok kötekedni senkivel, de a kresz a biciklis közlekedést, csak lakott területen kívül szabályozza. Szóval lakott területen belül a biciklisek ugyan úgy mehetnek a sáv közepén mint a többi jármű. Igaz ránk is vonatkozik, a jobbra tarts szabály.
  Máskülönben nagyon szélen haladás, nem ajánlott, mert az útszélek annyira tele vannak kátyúval, úgyhogy jobb, ha egy kicsit beljebb húzódik a biciklis, hogy legyen menekülő útja.
  Egyébként a kreszben az is benne van, hogy csak álló járművet szabad kikerülni. Tehát a bicikliseket, hiába van mellette hely, sávváltással kell előzni.
  Értem én, hogy sok a biciklis idióta, és szabálytalanul közlekedik, de azért az autósok sem angyalok. Hallottam már zebráról gyalogost ledudáló, meg szabályosan közlekedő, útpadkához húzódó biciklisre dudáló autósról.
  Hozzáteszem, ha közlekedek, akár keróval, akár gyalog, mindig próbálom a forgalmat minél kevésbé szívatni.
  Szerintem amúgy ebben a kérdésben nem nagyon lehet igazságot tenni. Gyakran a közlekedésben szereplő személyek úgy gondolják, hogy én megyek, én sietek, én közlekedek, mindenki más meg csak hátráltat ebben. Egyszerűen csak tudomásul kellene venni hogy a másik ember is létezik, neki is kell közlekedni, ezért megpróbálom kevésbé hátráltatni, és talán engem is kevésbé fognak hátráltatni.
 • vinczeatti 2012. április 7. 19:18

  26
  azért te jobb címeket szoktál adni.........
 • kisokka #25 2012. április 9. 07:17

  27
  @company: Ott látom az igazságot. A videóban szerepló farokarc szándékosan tartja fel a forgalmat, a belét is ki lehetett volna taposni, akkor sem lehetne egy szava se. EZEK a buzik égetik a bicikliseket. Ha már az autós társadalom eleve gyökér, bunkó és másra tekintet nélkül létezik, legalább a bicajosok mutassanak jó példát.
  Lelőném az ilyet.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!