Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Jane Wicker (WingWalker) és Charlie Schwenker (pilóta) rutin légi cirkuszt mutatott be 2013. Június 22.-én!

Azonban a rutinrepülés tragédiába fulladt. A 2014-ben zárult légügyi vizsgálatok rámutattak, hogy a veterán Charlie Schwenker pilóta hibázott, amikor alacsonyan és lassan hajtotta végre a repülési műveletet. Emiatt nem maradt ideje, hogy egy széllökéstől kibillent repülőt időben visszafordítsa. A vizsgálat arra is rámutatott, hogy elképzelhető a pilóta a fejtetőn repülő gépet, rossz irányba korrigálta vezetés közben, tehát nem volt kereszt szél. Egyszerűen a gép visszafordítása helyett, belekormányozta a földbe.
RIP Jane Wicker!

7 hozzászólás

 • Airmen 2015. május 19. 16:19

  1
  Eléggé kemény...
 • AsconaB #1 2015. május 19. 16:31

  2
  @Airmen: Ez brutális már a képeket sem nagyítottam ki, nemhogy a videót megnézzem.
 • kisokka 2015. május 19. 17:58

  3
  Egyszer egy olyan gépen dolgoztam, ami igencsak veszélyes volt. Az ott dolgozó rutinosabb kollega elmondta, hogy hiába nem akarok, az biztos, hogy valamit el fogok baszni egyszer. Ugyanis mindig baj van akkor, amikor egy teljes odafigyelést igénylő feladatra egy idő után rutinként gondolunk. Az a baj, hogy ahhoz, hogy soha ne gondoljon az ember valamire rutinként, el kell basznia valamit. Nekem egy hajszálon múlt, hogy nem lett gond, mert még időben észrevettem, hogy baj lesz. Ez pont elég volt, hogy többet ne kezeljem rutinként a dolgomat.

  Na ebben a fenti esetben már nem korrigálni, itt is a rutin volt a ludas.
  A tizenkettes képre meg nem tudom mi szükség volt, sejthető, hogy darabokra szakadt a csaj. Hatásvadászat az megy(nem a feltöltőre célzok).
 • ArkaChopa #3 2015. május 19. 18:18

  4
  @kisokka: Azon a képen én is sokat gondolkodtam, hogy miért emelték ki. Végül találtam egy leírást, miszerint az a különleges benne, hogy ez az utolsó felvétel, amikor a csaj még egyben van. A kép jobb oldalán a felfelé álló fekete valami, az a lába - mintha hason feküdne és felemelné a lábait, tehát épp az a lényeg, hogy "semmi baja". Az előző képen pedig a pilóta van kiemelve, mintha állna.
  Ilyen képet valóban képtelenség látni, mert ez egy pillanat, ami megmagyarázhatatlan, és egyben hátborzongató! kalap
 • kisokka #4 2015. május 19. 18:46

  5
  @ArkaChopa: Névvel és arccal ellátva már inkább kegyeletsértő. Én nem örülnék neki, ha ez lenne az utolsó képem, ami terjeng a neten. Ha nincs ott a nevem, az más tészta.
 • Airmen #5 2015. május 19. 21:10

  6
  @kisokka: A vicc az, hogyha rákeresel a nevére, akkor a képek között 10-ből 8 a kikockázott....
 • kisokka #6 2015. május 20. 08:19

  7
  @Airmen: Ez megy, csak a hatásvadászat. Nagyon vigyázzon mindenki, hogy miként dobja fel a bocskort, ha szarás közben is érné a halál, valahogy vánszorogjon el a konyhába és ott lehelje ki a lelkét.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!