Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Minden iskolának ajánlom !

50 hozzászólás

 • BitPork 2017. június 2. 17:11

  26
  Senki nem mondta h ne legyen valaki büszke arra h magyar. Csak nem kell olyannak lenni amint pl akiket elítélnek ugyanezek a büszke emberek a pride miatt. Nekik nem tetszik h valaki vállaltan meleg, másoknak meg ez a marha nagy múltba meredés ilyen idegesítő.
  Szóval nem kell más t kritizálni és akkor lehet h efelett mások szemet hunynak. Remélem így már tiszta és érthető. Ja és a francnak kell vissza a nagy-magyarország. Aki magyar az nem az ilyen külsőségek miatt az. Hogy egy ,talán könnyen érthető példást is hozzak: " Ich bin ein Berliner! "
 • Bulcsuvezér #26 2017. június 2. 17:19

  27
  @BitPork: te se kellesz ennek az népnek ugyhogy viszlát. Még mindig fogalmatlan vagy e téren. És nem is kérjük a véleményedet. És a fracnak kell migrisimogató polgár kalap
 • kléni 2017. június 2. 17:52

  28
  27 üzenet kellett, hogy eljussatok a migrikhez? Mi ez a pocsék teljesítmény kéremszépen??
 • Bulcsuvezér #28 2017. június 2. 18:01

  29
  @kléni: ugy látszik öregszem :)
 • bishop 2017. június 2. 21:25

  30
  Nevetségesnek tartom azokat az embereket, akik az összes általuk csak magyarkodónak nevezett poszt alá beírják ,hogy mekkora szégyen magyarnak lenni. Tegyünk már különbséget magyarságtudat és felszínesen irritáló hangos magyarkodás között. Nem az a demagógia hogy néha megemlékezünk így vagy úgy arról hogy kik voltunk és kik vagyunk, hanem az a demagógia hogy elvileg magyar emberek ezt nem tartják tiszteletben,sőt mi több ennek véres szájjal hangot is adnak. Vagyis ők a demagógia termékei szerintem.Hová tart a világ ha szégyellni kell nemzetünket,vagy hovatartozásunkat? Szerintem nemzetünk nagyobbik része nem tett semmi olyat amiért bárhol is szégyenkeznie kéne. Azonban vannak ember kategóriák akik folyamatosan azt sulykolják ,hogy felejtsük el történelmünket, szokásainkat, felejtsünk el magyarnak lenni. Sajnos egyre több ember fogékony az alapból idióta, azonban nagyon jól megfogalmazott propaganda szövegekre. Ha elfelejted történelmedet, elfelejted nemzetedet, akkor elfogsz jutni a legkisebb csoportig hogy elfelejted családodat majd végül senki leszel te is ,beolvadva a nagy multikultiba. Nagyon nem jól van ez.
 • [ törölt felhasználó ] #15 2017. június 2. 21:47

  31
  @BitPork: Át koncentrálódhatnál már valami zsici oldalra. Nem neked szól ez a poszt, úgyhogy húzz innen! Mit rontod itt a levegőt?
 • IozanPharasties #9 2017. június 2. 22:25

  32
  @Csirkeláb: sosem értettem azokat, akik a holokausztot hasonlítják ehhez. A holokauszt arról szól, hogy < moderálva >kat öltek egyéb népek, nem mennék bele a részletekbe. Nagymagyarország elvesztése pedig arról, hogy a 70% román lakta Erdélyt és Partiumot Romániához csatolták. De nézzük más szemszögből. Szlovákia lakossága 5,5 millió, ebből mondjuk 0,9m magyar. Tehát 4 millió szlovák van a világon. És ők magyar elnyomás alatt éltek trianonig. Ezen mit nem lehet megérteni? Ha nem a világháború során, akkor utána lett volna lázadás, nemzetiség ébredés, polgárháború. Spanyolországban pár % baszk akar folyton elszakadni, és alig bírnak velük a spanyolok. Mi mit kezdenénk most, ha hirtelen négymillió szlovák ki akarna lépni? Igenis meg kellene már érteni, és európai módon gondolkodni. Trianon tragédiája az, hogy a határokat picit számunkra rosszul rajzolták, Szabadka, Nagyvárad még Mohoz kellett volna tartozzon. De a lényegen nem változtat. NMo lakosságának 49%-a volt magyar, és minden más nép ki akart válni, kivéve a németeket. Aki nem engedi ezt el, azt felemészti a dolog. Aki pedig gyerekeket nevel erre, arról nagyon rossz a véleményem... persze én is voltam ilyen mint ti. Csak utánaolvastam.
 • Salax 2017. június 2. 22:27

  33
  Szerencsétlen gyerekek! Így áldozza be az orbánmaffia a jövőt, hogy még néhány évig hatalmon lehessenek! Egy újabb tönkretett nemzedék!
 • bishop #32 2017. június 2. 22:32

  34
  @IozanPharasties: Ha megkérlek kifejtenéd nekem ,hogy mit is takar az "európai módon gondolkozni"? Mármint hogy mondjuk te mire érted ezt.Csak mert ez egy olyan szóösszetétel amit leginkább ledegradálóan alkalmaznak ,leginkább a liberálisok,azokra akik nem liberális módon gondolkoznak. Köszönöm.
 • vaz 2017. június 2. 22:36

  35
  ez az, amitől mindig lúdbőrös leszek, vagy hogy is kell ezt mondani :D
  tavaly nálunk koncerteztek, mármint az Ismerős Arcok, tombolt a kis városunk, gyönyörű volt :)
 • IozanPharasties #34 2017. június 2. 22:37

  36
  @bishop: Feladni egy picit a baromi nagy nemzeti büszkeségünkből, és kis alázattal tartozni valami nagyobb felé. De kiragadjátok a lényeget látom.
 • IozanPharasties 2017. június 2. 22:39

  37
  Amúgy csak mondom. Anglia, Franciaország sokkal többet vesztett ha belegondoltok. Angliáé volt a fél világ. Területek ahol ugyan nem éltek angolok, de elfoglalták. Mi is elfoglaltunk területeket, még a fejedelemségek korában. Mi is elvesztettük. Ennyi. Én sem örülök, hogy nem a világ legnagyobb országát mondhatom hazámnak. De vannak még ezzel páran így.
 • Csirkeláb #32 2017. június 2. 22:58

  38
  @IozanPharasties: Délvidéki mészárlások? Benes dekrérumok? Falurombolások az elcsatolt részeken? A kommunizmus alatt 100.000 nyom nélkül eltűnt magyar ember szintén az elcsatolt részeken? Ezek mind rendben vannak? Ez így mind felejthető, igaz? Itt csak egy népnek lehet fajdalma? Én csak erre tértem ki!
 • minime #1 2017. június 2. 23:08

  39
  @tanya: épp ezt akartam írni... Mi annak idején az internacionálét énekeltük.

  Semmi különbség nincs... Propaganda
 • DrunkFox #30 2017. június 2. 23:28

  40
  @bishop: először is elnézést, hogy folyton mindenbe belepofázok, ez csak átmeneti állapot, idővel úgyis megyek majd a süllyesztőbe.

  38 éves fejjel nézem az óriási magyarság tudatot, a folytonos megemlékezéseket, az 56-os évet, miközben személy szerint nekem szinte semmi nem jött át belőle.
  Milliókat költenek ezekre a rendezvényekre, nagyrészt képmutatásból, aki benne volt, az tudja, átérzi, értékeli, de aki fiatalabb, annak mennyit jelent mindez?
  A videóban szereplő fiatalok valószínűleg tanultak az eseményekről, de nem azért jelentkeztek a feladatra, mert Ők annyira elhivatottak (fel sem fogják a lényeget), hanem mert jó buli, csapatba tartozni, vagy kapnak egy jobb jegyet a suliban és ez természetes.
  Az én korosztályom ugyanígy volt a kommunizmusban, azt sem tudtuk miről van szó, de ünnepeltünk, mert akkor az volt a jó.

  A nagy magyar néptudat.. végül is miről szól? Annyira büszkék vagyunk, hogy magyarok vagyunk, miközben pont egymást szidjuk, alázzuk, ahelyett, hogy összetartanánk.
  A valódi magyarok nem ebben az országban élnek, hanem az elcsatolt részekben, csak ki kell menni pl. Erdélybe és az ember egyszerre meglátja különbséget, Ők nem képmutatásból tartanak össze, hanem dacból.
  Fontos, hogy ne felejtsünk, igen, tudni kell, hogy honnan jöttünk, de a múltat nem lehet megváltoztatni, a jelenben kell élni és alkalmazkodni ahhoz, ami most van. Lehet keseregni, de az nem fog semmin sem változtatni, a múlttal egy dolgot kell csinálni, tanulni belőle...

  Én is ellene vagyok ennek a multikultinak, de csak azért, mert az évezredek bebizonyították, hogy nem működik.
  A vallás, élettapasztalat különbségeket szül az emberek viselkedése, felfogása, életvitele között, ha ez össze van mixelve, egyeseknek biztosan csodálatos dolog, de a rendszer nem fog működni, pontosan a leírtak miatt, Ahány ember az mind másképp gondolkodik, nem enged a saját világából és káosz lesz belőle, nem tudnak együttműködni.

  Visszatérve a magyarságra, ki az igazi magyar? Aki bőrruhába bújik, lovagol, íjjász versenyekre jár, miközben szid mindenkit, aki nem ilyen beállítottságú, vagy aki megemlékezésekre jár és egyfolytában 56-ot kántálja, vagy a haverom, aki amerikában lassan egy városnyi magyart gyűjtött össze, van mindenük, templomuk, zászlójuk, klubjuk, hímzőegyesületük, de 25 éve nem járt itthon, azt sem tudja itt mi van.. ?
  Vagy a kocsmában a Jóskabá, aki azt mondja:
  -gyere komám meghívlak, nem tudsz Te semmit, ne is érdekeljen, más világ van, jobb ha nem tudod a múltat, de én mégis itt maradtam, mert ide születtem tudod? Itt temessenek el.

  Szóval ez csak az én meglátásom, lehet szidni, acsarogni, de attól senki sem lesz magyarabb.. Jócca' mindenkinek!
 • minime #27 2017. június 2. 23:35

  41
  @Bulcsuvezér: neked vannak itt a leg nevetségesebb hozzászólásaid. Királyi többesben beszélsz? vagy csak úgy 10 millió magyar helyett? Mire fel? Mire fel döntöd te el hogy ki az igazi és jó magyar? Viktortol vagy a pápátol kaptál felhatalmazást? Vagy talán a turul madártól? Néha vizet igyál pálinka helyett... Talán megint magadhoz térsz.
 • Csirkeláb #40 2017. június 2. 23:49

  42
  @DrunkFox:

  Magyarnak lenni: tudod, mit jelent?
  Magasba vágyva, tengni egyre - lent;
  Mosolyogva, mint a méla őszi táj,
  Nem panaszolni senkinek, mi fáj.

  Sajó Sándor
 • igor85i #40 2017. június 2. 23:54

  43
  @DrunkFox: Tény hogy a múlt adott, de ha a jelenben úgy élnénk, hogy a jövőt formálhassuk akkor az akár lehetne olyan is amilyenre sokan áhitozunk.... lehetne példálózni pl: oroszok 240 évig éltek Tatár-mongol elnyomás alatt.. mégis felálltak.....
 • [ törölt felhasználó ] #40 2017. június 3. 00:14

  44
  @DrunkFox: "A nagy magyar néptudat.. végül is miről szól? Annyira büszkék vagyunk, hogy magyarok vagyunk, miközben pont egymást szidjuk, alázzuk, ahelyett, hogy összetartanánk."

  Mert tudod vannak olyan semmirekellők (nem rád értem, nem ismerlek még) akik az ilyen posztokra csak azért kattintanak hogy feszültséget keltsenek. Mindig ott vannak ha a magyar embert gyalázni kell! Ha a törvényeinket nem tisztelő migriket vagy a retkes ciGányokat, esetleg a buZikat kell védeni akkor is ott vannak.
  Szerintem is túlzásba viszik néha az emberek ezt a nagy magyarkodást de az ő dolguk. Inkább verek pofán egy politikust vagy egy tolvaj < moderálva >t, minthogy megszóljak egy másik magyart amiatt mert nemzeti érzelmű.
 • bishop #36 2017. június 3. 06:22

  45
  @IozanPharasties: Köszönöm válaszod. De pont ez az amit nem értek, vagyis inkább nem értek vele egyet. Hogy akar valaki valami nagyobbnak a része lenni ,ha a kicsinek sem tud. Tagadom a családomat, de a szomszédok azok fontosak?
 • Bulcsuvezér 2017. június 3. 06:57

  46
 • Bulcsuvezér #41 2017. június 3. 07:04

  47
  @minime: amihez nem értesz abba ne szolj bele vagy nézz utána!!! Köszi
 • Tengelyikusz #37 2017. június 3. 07:31

  48
  @IozanPharasties: Anglia és a Franciák többet vesztettek? Na ezen jót nevettem!! A fenti videot ajánlom (Tria-non) megtekintésre. Meg egy picit jobban utána nézni a dolgoknak kalap
 • Bulcsuvezér #9 2017. június 3. 11:27

  49

  @Csirkeláb:
 • Csirkeláb #49 2017. június 3. 11:37

  50
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!