Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A Mitsubishi Pajero autót egy 45 éves ittas ember vezette, május 1. alkalmából ráhúzott a vodkás üvegre. A vétlen motoros 29 éves volt és a helyszínen életét vesztette kalap

18 hozzászólás

 • Csevios 2016. május 2. 22:50

  1
  A jó büdös... áhh hagyjuk
 • Ugrifüles 2016. május 2. 22:51

  2
  Hol a 18-as karika ????
 • Matula #2 2016. május 2. 23:17

  3
  @Ugrifüles: Miért kell hozzá? Látsz benne valamit ami durva? Vér, stb
 • Gpety 2016. május 3. 21:41

  4
  Tárgyalás nélkül az útszélen kellene árokba lőni az ilyet.
 • ArkaChopa #4 2016. május 3. 21:50

  5
  @Gpety: Igazad van, és az ISIS már bevezette, minden apró bűnért simán az útszéli árokba lövik vagy lefejezik az embert, ez a várva várt új világrend! wink
 • Matula #4 2016. május 3. 22:10

  6
  @Gpety: Egyet értek kalap
 • Gpety #5 2016. május 3. 22:12

  7
  @ArkaChopa: Apró bűn lenne, ha valaki részegen vezet és ezzel megöl egy embert? Furcsa értékrend ez...
 • ArkaChopa #7 2016. május 3. 22:45

  8
  @Gpety: Nem azzal van baj, mert a bűne nem kicsi, hanem azzal hogy milyen büntetést mérsz ki. Az euorópai civilizáció már rég túllépett a szemet szemért fogat fogért sémán - (megölted meghalsz), ez megmaradt az araboknak, és az ISIS-t hoztam fel,mint a legjobb példakép erre.
 • Gpety #8 2016. május 3. 22:55

  9
  @ArkaChopa: A megölted és meghalsz elv régen sem a bűnös bűnhődését szolgálta, hanem az élők elrettentését. Manapság nincsenek értékrendek, felelősség és felelősségérzet. Iszik, vezet, öl, kap 5 évet, leüli kb. ennyi. Ha lenne tétje, lehet ez az ember sem vette volna ilyen könnyelműen a dolgot és az ártatlan még mindig élne. Példának pedig ne terrorszervezetet hozz fel.
 • Matula #9 2016. május 3. 23:03

  10
  @Gpety: 5 év? mikor a szlovák kurwa 4 évet kapott 4 ember életéért?! Emberenként 1 év börtön jár érte és még luxusbörtönben évezheti. Szóval ez sehol sem arányos, vagyis igen, ha legálisan akarok gyilkolni ma magyarországon akkor autóval gázolom el az ellenfelem, max 3 év és kint vagyok, ez minden bérgyilkosnak megéri bevállalnia kalap
 • Gpety #10 2016. május 3. 23:18

  11
  @Matula: Ezért mennék én vissza néhány száz évet az időben. Mindenütt volt főtér, a főtereken pedig időnként volt egy nyilvános "matiné". Ezt mindenki látta és a többségnek elment a kedve a lopástól, gyilkolászástól stb. De ma már mindenkinek jogai vannak, csak aki ártatlanul bűnhődik, annak nincs... Nem csak nálunk van ez így, máshol sincs értéke az életnek és a gyilkosokat védik. Rossz példa: faktor.hu/faktor-beperelte-az-allamot-a-tomeggyilkos…
  Teljesen elkorcsosulnak az értékrendek.
 • Matula #11 2016. május 3. 23:44

  12
  @Gpety: Teljesen igazad van, de itt vannak a liberális állatok akik egyenlőek a bűnözőkkel. Szóval ők azok akik mindig védik azokat az állatokat akik kártékonyak. A fejétől bűzlik a hal. Mindig is rinyáltam a kettősmérce végett, de van aki mindig beugat, hogy hát ez nem igy van egészen. Mára elértük azt a szintet mikor a libatömés bűn és a 4 tappancs terrorszervezet tönkretette azokat akik ezzel foglalkoztak. De a migráncsok szabadon erőszakolhatnak minden európait mert ez náluk hagyomány. Na ezért jó a diktatúra értelmes keretek között kalap
 • ArkaChopa #9 2016. május 4. 06:52

  13
  @Gpety: Általánosságban védve, pont a kivégzések nem hozzák meg az elrettentő példát. Aki öl bármilyen formában is szinte sose fogja fel az adott pillanatban a büntetés várható mértékét, egyszerűen nem foglalkozik vele. Tehát a mai nap gyilkoló/gázoló sem rettegve indul el otthonról, hogy mi fog történni, egyszerűen megteszi. Az viszont mindenképp nagyobb büntetés, ha végig kell ülnie egy kellemetlen helyen (börtön) jó pár évet, ahol lehet nem kedvére tevő dolgokat tesznek vele. Sőt az egy igazi zárt osztály.
  Tedd mérlegre melyik büntetés nagyobb? Bosszúból megölik - snitt vége, nem szenved tovább, és NEM TANUL BELŐLE! - vagy ott a másik, ül a böriben és attól bizony szenved. Megkapja az évekig tartó ellenértéket, és szembe kell néznie a tetteivel -talán TANUL BELŐLE.
  A harmadik - a keresztény értékek szerint nem az ember dolga a halál büntetés, azt másra kell bízni (hívhatod istennek vagy természetnek) És mi itt keresztények vagyunk, ezért hoztam fel az ISIS-t mint példát. Nem a mi kultúránk, és az meg is látszik rajtuk.
 • Gpety #13 2016. május 4. 17:38

  14
  @ArkaChopa: Neki már nem kell tanulnia a hibájából, nem tudja visszatekerni az időt, mások viszont okulhatnának egy elrettentő példán.
  Nagyobb büntetés a börtön? Fenéket. Jobban tartja az állam az ilyeneket, mint ahogyan sokan szabad lábon, tisztességesen élnek. Régen a börtön is egyenlő volt a tényleges életfogytiggal. Berakták az elítéltet egy verembe aztán cső.
  Kereszténység és halálbüntetés? Furcsa egy párhuzam. Még ha félretesszük azt, hogy a kereszténység tömegeket irtott ki az inkvizícióval, akkor is ott van az, hogy Európában még a 70-80-as években is voltak kivégzések, nálunk '88-ban az utolsó. Pedig a kereszténység nem a múltszázadban vetette meg a lábát, ez nem vallás és kultúra kérdése.
  Sokkal inkább azé, hogy egy jóléti társadalomban élünk, még ha nagyon sokan nyomorognak is. Mindenki úgy él, hogy azt hiszi örökké fog, sz.runk egymásra, korrupt kicsi is nagy is, még talán akik a törvényeket hozzák, azok sem teljesen tiszták, így nem is érdekük "odatenni" magukat, hátha egyszer ők ülnek majd a vádlottak padján. Mert "mi itt keresztények vagyunk". Fenéket, inkább képmutatóak és álszentek.
  D. Nagy Lajos már rég megmondta a tutit: "Kifordított világban élünk, ahol minden megtörténhet, végérvényesen, valami elveszett".
 • ArkaChopa #14 2016. május 4. 20:33

  15
  @Gpety: Pedig gondold végig még egyszer - ha azonnal kinyírják, akkor ott helyben megszűnik a szenvedése, és a bűne a múlté lesz. - ha börtönbe kerül , akkor mégiscsak aktív büntetésben részesül. Azt hiszed jobban tartják őket ? Éltél már 8 négyzetméteren 4 kanczigánnyal 8 évet? Ha igen, akkor elfogadom az érvelésed.
  De térjünk vissza az elejére, az ISIS-t azért kevertem bele, mert náluk szokás a Saria legkisebb kihágása miatt azonnal statáriumban kivégezni valakit. Te a 4-es kommentedben pont ezt akarod. Most képzeld el ezt a te hétköznapodban - záróvonalat átlépsz az autóddal (kicsi bűn), az ISIS géppityus rendőrsége azonnal leszorít egy Toyota terepjáróval. Kirángatnak, meg se kérdezik, hogy mi van, térdelj le, hangosan felolvasnak valami blablát, majd fejbe lőnek. Tessék! Ez a te világképed? Te írtad - "Tárgyalás nélkül az útszélen kellene árokba lőni az ilyet. " . képzeld, hogy harmadnap már te is bogarak martaléka lennél. Szóval ha ezt akarod, ott példának az ISIS,de mi Keresztények vagyunk, mi bíroság elé citáljuk a bűnöst, és megbüntetjük.
  Igazad van, hogy régen milliókat irtottak ki a keresztények, de a kereszténység fejlődik, ennek az egyik példaértékű döntése, hogy eltörlik a halálbüntetést. kalap
 • Gpety #15 2016. május 4. 21:32

  16
  @ArkaChopa: 1. Nem akarom senki szenvedését, példát viszont kellene statuálni. 2. Az, hogy valaki ittasan vezet és ezzel öl, az nem "legkisebb kihágás". 3. Továbbra sem kellene a terrorizmust és a kereszténységet emlegetni, mert egyik sem megfelelő példa itt. A terrorista olyan embereket (is) öl, akik nem tettek semmit, az meg hogy nincs nálunk halálbüntetés, az nem azért van, mert "keresztények vagyunk".
 • ArkaChopa #16 2016. május 4. 21:37

  17
  @Gpety: de azt se megfelelő emlegetni, hogy "Tárgyalás nélkül az útszélen kellene árokba lőni az ilyet. ", mert az se jobb mint egy terrorista hozzáállása a világhoz. kalap
 • [ törölt felhasználó ] 2016. november 28. 08:17

  18
  A hülye motoros miért nem lassít ha látja hogy szembe jönnek vele?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!