Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

6 hozzászólás

 • TonyEricsson 2014. szeptember 1. 18:14

  1
  grat cool
 • koppany82 2014. szeptember 1. 18:30

  2
  Nagyon szeretem a feldolgozásokat, de ez valamiért nem jött át. Valószínű a számválasztás miatt, ennek a dalnak a dallama, ritmusa annyira belémégett az eredeti előadók által, hogy ezt lehetetlen felülírnia ennek.
  A jó hang és a jól kivitelezett produkció miatt, azért grat!
 • mikezerox 2014. szeptember 1. 19:38

  3
  A libuskának akkora önbizalma van, nem érzi át...ebbe nem kellett volna belenyúlni...
 • ededas #2 2014. szeptember 2. 11:19

  4
  @koppany82: Én sem törnék lándzsát a feldolgozás mellett - zeneileg. Sokkal jobban tetszik Ray Charles feldolgozása:
  www.youtube.com/watch?v=Bzk0n7h6I-o

  Az egyedisége miatt töltöttem fel - az általam ismert feldolgozások az eredeti szám melankóliáját hangsúlyozzák ki, néhol már groteszk módon. Itt viszont egy könnyebb oldalát mutatják meg, érzésem szerint korunk lelkivilágához ez közelebb áll.
  A Beatles még arról zengett ódát, hogy milyen hatalmas élmény megfogni a lány kezét – ma meg már arról rappelnek, hogyan fogják szétbaszni a csajt. Ahogy a szakítás utáni szomorúság is egy viszonylag könnyen feldolgozható folyamat lett korunkra, az eredeti szám által sugallt szomorúságot ma inkább túlzónak tartanánk. Ha ma dobják az mert, persze szomorú és megiszik pár felest – de utána egy 4-6 órás Battlefield parti és minden mehet tovább… Ezt a lelkületet hallottam ki a számból és ezért osztottam meg.
 • ededas #3 2014. szeptember 2. 11:20

  5
  @mikezerox: Ez mókás! Nekem a testtartásából, megjelenéséből pont az ellenkezője jut eszembe: introvertált, enyhe önképzavaros nő, aki próbál áttörni saját korlátain – de túlzott önbizalmat nem látok benne. Énekhangjának is inkább a kiművelt részét helyezi előtérbe, mint a végleteit (nem úgy, mint a „tehetségkutató" műsorok szereplői! Na ott hemzsegnek a túlzott önbizalmú pályázók…).
 • koppany82 #4 2014. szeptember 2. 17:21

  6
  @ededas: Nem rossz a Ray Charles!!
  Egyébként kösz az érdekes véleményt is!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!