Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Fell in Love with an Alien

A Kelly Family egy igazán abszurd része a zenei világnak.
Kezdjük ott, hogy dédapjuk a híres Ír hegedűs kiemigrált Amerikába, a jó lét reményébe (XIX század). Itt született Dan Kelly (1930), aki rájött ez nem az ő világuk és visszapaterolta a családot Európába (1968). Arra hivatkozott, hogy elege lett a fogyasztói társadalomból és a jólétből, de bezzeg Spanyolország. .. .na ott aztán van nincstelenség. Így ők is az Amerikai jó létnek bemutatva élvezni kezdték a Spanyol lét féle se TV, se autó se semmink fílinget. Azonban rohadtul unatkoztak, ezért el kezdtek a kezükbe kerülő dolgokkal pengetni, zenélni, majd dudorászni. Így maguk tanultak zenélni (mint ahogy tanulni is - mert suliba senki nem járt). Innentől ívelt felfelé a pályafutásuk, egyre több helyen zenéltek - bárokban, és utcán. A sikerük egész európát érintette, és 1976-ban lett egy lemezszerződésük (most már nem zavarta őket a fogyasztói társadalom - hogy is zavarta volna őket, ha épp ők lettek a kiszolgálói és újból dőlt a lé).
A 2000-s évek után viszont szétszéledtek különböző okokból, volt akik a zenénél maradtak, volt aki papnak állt. (Paddy Kelly) John Paul Mary atya néven bevonult egy kolostorba, de aztán rájött, hogy nincs ott semmi keresnivalója, a ministráns fiúkat meg nem szereti, így ott hagyta őket.
Én még ma sem értem, hogy tudtak a zenéikkel sikert elérni, alig találtam 1-2 élvezhetőt. Köztük ezt. Persze azért lettek sikeresek, mert megtalálták a célközönségüket, de akkor is. .. .70-80-as évekről beszélünk a Pop kultúra csúcsáról. .. .

11 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!