Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
nyugodj békében moha!! :(

10 hozzászólás

 • Sajnos 2017. március 8. 13:36

  1
  fos
 • Aztaaaa.. #1 2017. március 8. 14:21

  2
  @Sajnos: Moha nyugodjon békében, de halála nem ok arra, hogy ezt a szart hallgassuk.
 • caldo 2017. március 8. 14:24

  3
  ja! de az 50 éves kurvákkal meg a részeg ruszkikkal semmi gond nincsen mi??
  szégyen amit itt nyomtok az oldalon!!
 • Aztaaaa.. #3 2017. március 8. 14:52

  4
  @caldo: Magyarázza már meg valaki, hogy az miért van, hogy ha egy feltöltött videót negatívan értékelünk, akkor a feltöltő egyből magára veszi, és felháborodik. Nem őt minősítem, hanem amit feltöltött. Az nem gond, hogy felraktad, a gondom az, hogy meghalt Moha, ezek pedig az emlékére ezt a fost írták. Erre írtam azt, hogy azért mert meghalt a művész, még nem kéne ilyen retket hallgatni. Megtisztelhették volna egy nívósabb valamivel is, nem pedig egy ilyen rögtönzött "fújj a belem jön ki" zenének csúfolt brekegéssel.
 • ArkaChopa #4 2017. március 8. 15:17

  5
  @Aztaaaa..: a magam részéről csak annyit tudok mondani, hogy a baj a "negatívan értékelünk"-el van. Ha végigolvasod a kommenteket az esetek 80%-ban negatív a komment, és ebből te sem vonod ki magad. Miért kell mindig szinte minden alkalommal negatívan hozzáállni a dolgokhoz. Nincs semmi napsütés az életetekben? Csak rossz színben láttok mindent? És itt nem a vélemény nyilvánításról van szó. Mert ha nagyjából fele fele arányba lennének a pozitív és negatív hozzáállások még az is jó lenne, de itt súlyos elkeseredettség van, és mindenki itt nyomja le a másik torkán a negatív érzését.
  Egy komplett szemléletváltás kéne, hogy az emberek inkább a pozitív dolgokat lássák (bármiben is , még egy halálesetben is) mint a negatívot.
  Én azt mondom nézd pozitívan a dolgot, és utána próbálj egy olyan kommnetet írni, tudom nehezebb mint rögtön lefosozni valamit, de azért meg lehet próbálni....
  Szép napot.
 • [ törölt felhasználó ] 2017. március 8. 17:19

  6
  Nyugodjon békében!Nos az olvasottak alapján szégyelje magát az aki megemlékezés alatt trágár szöveggel fejezi ki a nemtetszését!Ha nem szereti a művész alkotásait,akkor miért nézi?????????????,
 • Pleo 2017. március 8. 17:31

  7
  Rétegzene... kb az emberek 20%-ának tetszik, ergó a mai - trolloktól túlfűtött - társadalom 80%-a bátran be fog írni valami parasztságot... ez az internet, nem kell csodálkozni.
  Amúgy meg jó kis nosztalgia volt. Köszi
 • thrasher 2017. március 8. 19:51

  8
  Sajnos én nem vagyok posztoló, de örömmel nézem kedvenc posztolóim posztjait. (Jól kiveséztem a poszt szót) :D Viszont azt tudom, ha megnyilvánulsz a nagy tömegek előtt vállalnod kel a következményeit.
  Ja, különben azért nem osztok meg, mert mire megtalálom, és mire feltenném, Matula már megelőzött két nappal :D :beer:
 • syn7h37ic 2017. március 8. 20:30

  9
  Szegény csóka... Nem bírt a droggal, és az vitte el. Ilyenkor el szoktam gondolkodni, hogy miért? Nem bírja a sikert, és azért drogozik, vagy mert a nagy siker és csillogás egyenlő a droggal?
 • [ törölt felhasználó ] 2017. március 8. 22:40

  10
  Nekem tetszik az összes azon az albumon kivéve az utsót .. nyugodjon békében.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!