Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

9 hozzászólás

 • Útépítő július 29. 20:16

  1
  Király!
 • OVI július 29. 20:30

  2
  A cím elég ratyira sikeredett, de a zene szuper !!! rocker :beer:
 • Lacikoma #2 július 29. 20:33

  3
  @OVI: Majd gyakorlok még :D
 • pecáros július 29. 21:27

  4
  Ilyet lehet. :D
 • azúr július 30. 00:28

  5
  Őszintén szólva, szerintem a rock egy nagyon elavult izé.. nehéz felismerni, de csak a korosabb egyedek miatt tartja magát. Viszont, más szemszögből tekintve, abban még benne volt a krarft, A mai zenékből nagyjából hiányzik.
 • Ruszki #5 július 30. 09:40

  6
  @azúr: A rock örök és halhattatlan. Hány olyan zenét tudsz a 2010es évektől napjainkig amit bármikor előkeresel és jólesik meghallgatni ? mert én szerintem 1 kezemen meg tudom számolni. rockból mint műfajból és ami beletartozik számtalan örök darab van amit bármikor szivesen hallgatok
 • Hakapeszi Mami #5 július 30. 14:03

  7
  @azúr: a rock egy természeti jelenség. ha jól figyelsz, meghallod wagnernél, vagy vivaldinál is. ami jó, az rock.
 • OVI #7 július 30. 14:23

  8
 • azúr #6 augusztus 1. 23:15

  9
  @Ruszki: Poénból és a reakciók miatt írtam rotfl De amúgy... 4 napon keresztül Iron Maiden-t hallgatni, csónakban a bluetooth-os ordítós kütyü izé, én délután már ciánkapszulát rágcsálnék, a parton rökönyödött arcok, fiatalok, idősebb pecás papák, csak néhány hasonló 40-es, 50-es feltartott like -al... (akiknek ez bejön), de amúgy "ott mennek az öregfiúk, vén buzeránsok, assziszik még övüké a Világ" .. kb. ilyennek láttam.
  Persze, hogy örök, mindig is lesznek akik szeretik, a fiatalok közül is, de inkább a kifinomultak, akik meg tudják különböztetni a sz_rt a jótól.
  Viszont a mi korosztályunk talán azt érzi, hogy csak az jó ami rock, abban nőttem fel, miközben, már teljesen más a módi, nem is akarunk mást megismerni. Kívülálló számára betokosodott és elavult öregek vagyunk.
  Én pl. ezért szeretem Csirke zenei posztjait, tud újat mutatni, bár mostanság Ő is "kifinomult" egy irányba, amit kevesebben értenek.
  De a lényeg, hogy az elektro is lehet jó, az sem mind csak tuc-tuc, vannak belőle különlegesek, ami nem a nagy átlag, csak hallani kell.
  Én is szeretem a klasszikusokat, AC-DC a mai napig, de jó volna nyitottnak lenni mindenre, a legújabbra is, nem pedig egy megrögzött, tankcsapdás pólóban járni és azt gondolni mennyire király vagyok, miközben valójában már korvára gáz.
  Az elektro-ban nem látsz U-96 -os, vagy Jean-Michel Jarre-s pólóban 40-es, 50-es buzeránsokat, mert ott folyamatos fejlődés van, hallgatják az újakat, aki anno azt hallgatta, most inkább egy Worakls-ot, vagy egy még ismeretlen új zenészt, akik igenis zenészek a stílusukban..
  De a rock-ban nem látok túl nagy fejlődést, vannak a 20-30 évvel ezelőtti klasszikusok és oda be van rögződve tömeg.
  Csak ezért írtam az hogy "elavult". Nem rosszból.. :beer:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!