Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Tomorrowland a világ legnagyobb, és a rengeteg besöpört díj alapján a legjobb elektronikus zenei fesztiválja.

Személyes kedvencem, de sajnos csak videókon látom és nem is sok esélyem van kijutni. . mivel kb 2 millióan próbálnak jegyet venni a befogadóképesség pedig uszkve 300 000-400 000 fő, a 2013-as rendezvényre "1" azaz EGY perc alatt elfogyott minden jegy amit egyébként kizárólag online értékesítenek.

Szó szerint a világ minden országából érkeznek emberek, egyébként 2005-ben indult 1 szinpados "babazsúrként" onnan nőtte ki magát a legrongyrázóbb legdrágább leg-leg-leg bulijává.

Belgiumban, Boom városában flandriában megtartott rendezvény területe valóban egy kis ország saját pénzneme van ( hogy nehezebb legyen kiszámolni mennyit költesz, átlagosan 500 euróból meg lehet úszni) a bevétel kb 90 millió euró, de ebben nincs benne a belépők ára. Mára már 15 szinpadon lépnek fel a legjobb dj-k 500-an, a nagyszinpad a valaha volt legnehezebb és legnagyobb díszlet minden este tüzijátékkal általában 3 napos de a nagy érdeklődés miatt újabban évente 2x is megrendezik, a közönség elkápráztatására mindent bevetnek ami elérhető, a legújabb hang és fény technológiákat sajnos számszerű adatokat nem találtam de ránézésre a nagyszínpad hangosítása lazán üti az 50 ezer watt teljesítményt és lehet hogy keveset is mondtam.

Még meteorológiai ágyút is bevetnek rossz időjárás esetén. Hentes, pékség,szépségszalon de még egy H&M is van a fesztivál területén. Vannak luxus bungalow-k, pezsgőfürdővel, saját komornyikkal, saját security-val, klímával, Michelin-csillagos szakáccsal.Saját tévéje van csak ott 200 ember dolgozik, a minden centin bekamerázott területen.

2013-óta megrendezik amerikában is mindig szeptemberben.

1 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!