Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

16 hozzászólás

 • TonyEricsson 2013. október 14. 19:30

  1
  rocker
 • RIP 2013. október 14. 20:34

  2
  aztaaaaaaaaaaaa....

  metallica rulez huáááááááá

  A nap posztja áááááááááááááááá

  hol a gitárom ...... baszus kösz megvan mit veszek elő holnap

  Jesszus Hetfield told a ritmust

  Baszkiiiii
 • Hollowdrums #2 2013. október 14. 21:46

  3
  @RIP: Jöhet a videó :)
 • jetlimester #2 2013. október 14. 21:54

  4
  @RIP: Nekem is a METALLICA a kedvencem, és én is szoktam zúzni. :beer:
  Nem csak a blokkolnám megy ám! rotfl
 • RIP #4 2013. október 15. 16:47

  5
  @Hollowdrums: @jetlimester: :):)

  két éve feloszlott a zenekarunk időhiány, meg némi alkohol probléma miatt. :):)

  állatos srácok!!!

  A zenét nem csak hallgatni jó, hanem csinálni is!!
 • atee 2013. október 15. 17:30

  6
  király!!!!!!!!!!! :)
 • jetlimester #5 2013. október 15. 19:16

  7
  @RIP: Mi is zenéltünk haverokkal, de annak már vagy 7 éve.( Led Zeppelin, Hendrix, Deep Purple, meg ilyesmi) A gitárom meg, csak a tokjában porosodik. Egy évben, 1-2X jut rá idő, pengetni egy kicsit. cry
 • kisokka 2013. október 15. 19:49

  8
  Nem véletlen volt jó a régi Metallica:D
 • RIP #7 2013. október 15. 19:57

  9
  @jetlimester: mi picit mást csináltunk. Átdolgoztunk számokat. szöveg megmaradt, de a zenei részt másképp oldottuk meg. jó volt. Aztán pár koncert után jött a kérdés, hogy mennyire komolyan akarjuk ezt csinálni. több cucc nagyobb erősírő stb. sok pénz kell hozzá és rengeteg idő. De tuti élmény, a legjobb...
  Néha csinálunk gitárestet a kocsmában, de nem ugyan az. Basszus első koncertünkön két és fél órát játszottunk, mert a fő zenekar is ott ugrált és már nem akartak játszani..:) de jó élmény.. jaj és a csajok, baszki komolyan van egy gitár a kezedben meg színpadon állsz, ennyi elég is :):)
 • RIP #8 2013. október 15. 19:58

  10
  @kisokka: jó az még most is papa:)
 • kisokka #10 2013. október 15. 20:27

  11
  @RIP: Jah, a régi Metallica.
 • RIP #11 2013. október 16. 07:57

  12
  @kisokka: nekem mondjuk tetszik az utolsó albumuk is....
 • kisokka #12 2013. október 16. 17:53

  13
  @RIP: Tőlük nálam a Load környékén szakadt el a cérna, ami amúgy nem volt szar, de Metallica se, 1-2 momentumot kivéve.
  Már akkor is megmondta Lars Ulrich, hogy egy ideje már nem a zenéért, hanem a pénzért játszik. Becsülendő, hogy legalább megmondja, de azért ez eléggé érezhető a következő produktumokon(később persze visszamondta ezt a kijelentését, de ki hiszi már el...). Az is igaz, hogy a Fekete albumon is ott volt már a Nothing Else Matters, ami csakis azért készült el, hogy játsszák a rádiók. Semmi más oka nem volt, mert önmagában az se Metallica. De az egész albumot ezt a számot kivéve még erősen lehetett szeretni.
  Mindez engem annyira nem hatna meg, mivel minden zenekar változik valamennyire az évek során és pl. a St. Anger-ről egy olyan számot sem tudnék mondani, ami szerintem(!) jó lenne egy kicsit is. Még ez is rendben van, változás...
  De amit pár éve összehoztak egy énekes fickóval és ki is adták albumon, na az már förtelem(hál' Isten nem emlékszem mi a címe, nem is érdekel).
  Na engem azóta nem érdekel mit akar letenni mostanság a Metallica az asztalra. Nálam a régi zenéjük jó volt, a mostani nem.
 • RIP #13 2013. október 16. 18:24

  14
  @kisokka: igen értem a gondolat menetedet, el is fogadom.
  Én úgy gondolom, hogy az évek folyamán kell, hogy változzon a zenekar és azenéjük, hiszen ők is idősebbek lettek. A fekete album tényleg egy eladható produkció, de ha jobban belegondolsz akkor valahogy muszáj volt pénzt is keresniük hiszen ebből élnek, éltek.
  Zeneileg a load, reload nagyon jó összerakott megfontolt album. Az St Anger album egy válság közepén összerakott valami volt ez tény, de erről van filmjük is, hogy készült nézd meg, van magyar felirattal is. A death magnetic szerintem a régi zenéik felé kanyarodik.
  Reed Lou - val készített lemezük igen érdekes. Reed Lou írta. pL a perfect day c számot.
  Tudod mit. youtubon keress rá arra hogy Pearl jam live 2011 rio de janeiro.
  Mostanában ezt hallgatom. Eddie Vedder ahogy idősödik úgy lesz egyre jobb hangja. Hallgasd meg kíváncsi vagyok erre mit írsz.

  Üdv. Köszi a véleményed és a beszélgetést.
 • kisokka #14 2013. október 16. 18:54

  15
  @RIP: Igen, Lou Reed...A Perfect Day-el nincs is bajom, de lehet pont a Trainspotting-os feeling miatt:D Amikor hallgattam ezt a Metallica-combós dolgot, akkor döbbentem rá, hogy ez a koma végülis írt már jó zenét is, de ez az egész itt valahogy nagyon furcsán sült el.
  A Pearl Jam meg valahogy anno nem érdekelt, holott rengeteg ajánlást olvastam már róluk. Később türelmem nem volt hozzá hozzá. Most így hallgatva valóban nem rossz, de 10 éve lehet nem tetszett volna.
  Viszont jó hallgatni olyan zenét, amiben van energia, főleg, ha az énekes is tud rádobni pár lapáttal. Erre nekem a legjobb példa a Strapping Young Lad, amit sokak gyomra nem képes bevenni, pedig Devin Townsend iszonyat nagy energiát fektet az egészbe és sok daluk nagyon jól vissza is adja ezt(bár szerintem se mind).
  Az én ízlésem is változik/fejlődik, de azért van olyan, amit a mai napig nem tudok megunni.
 • RIP #15 2013. október 16. 19:35

  16
  @kisokka: igen régen nekem se mondott sokat a Pearl Jam de most nem tudok lekattanni róla. Jók ezek a koncert felvételek. Slipknot-ot is hallgatom energikusabb mint egy LP. Jó volt most a Pink Floyd koncert is Pesten. Az mondjuk hihetetlen volt. Életen legmegdöbbentőbb koncertélménye. Pénteken meg Junkies lesz Tatabányán, őket is rég láttam élőbe, már vagy Jesszus ... vagy 12 éve...pff öregszem. Na mindegy elmegyek meghallgatom mi van velük..
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!