Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Egyszerűen tökéletes :beer:

21 hozzászólás

 • cancer 2012. október 2. 22:43

  1
  Eddig is tudtam, hogy a Magyar X Faktor elmehet a pics..ba :)
 • Athesz 2012. október 3. 07:15

  2
  A magyar X faktor egy vicc. Az összes hülye gyapotszedő felvonulása akik hallás után énekelnek "angolul"...
 • attuska1000 2012. október 3. 09:57

  3
  cancer-Athesz...tuti igazatok van , hónapok óta nézem az usa-ban zajló eseményeket, felvételről, és élőben is, de őszinte leszek a magyar szint sajnos alig éri utol őket ...szinvonalban, és tudásban, mint kivitelben sem..és itt nem az előadókat, becsmérelem, hanem maga a műsor szinvonalát...
 • GabiBuse 2012. október 3. 11:38

  4
  én azt nem értem hogy ott amcsiba angolul énekelnek ...itthon mi a faszért nem énekelnek magyarul ????? mindenki erőlteti az angolt mikor 1000* jobb magyar számok vannak... eddig 100ból ha max 5en énekeltek magyar számot... de lehet így is túlzok. amúgy én is követem a kintit fenomenálisak :)
 • pubyteso 2012. október 3. 12:21

  5
  baromi jól tolja a srác! :) woooww
 • kisokka 2012. október 3. 12:26

  6
  Az mennyire lehet komoly műsor, ahol Britney Spears az egyik zsűritag?lolDe most komolyan...Hiába vannak tehetséges emberek, hiába vannak énekhangok, egyik sem fog befutni. Teljesen mindegy, hogy Magyarországon, vagy akár Amerikában válogatják őket, az is teljesen mindegy milyen hangja van, egyszerűen nem lesz belőlük befutott énekes. Ezt az bizonyítja a legjobban, hogy eddig sem futott be egyik sem. Max lefuttatnak vele egy albumot, kiadják, megszedik magukat, de amikor vége van a hype-nak, azt mondják az énekesnek, hogy innentől alászógájja.
  Ott volt a ritkaronda skót nő, ott is ez volt a recept, csak megfűszerezték azzal, hogy csúnyácska volt, de gyönyörű énekhanggal. Hol van most? Sehol. Ugyanúgy eltűnt a süllyesztőben, ahogy ezidáig is el volt tűnve. Süket duma, hogy az énekhangot keresik.
  Egy embert nem tudok, aki valóban azzal a haszonnal fejezne be egy ilyen műsort, mint amivel meg van hirdetve. Énekelni már nem fog a világnak.
  Egyesegyedül a tv csatornának jön be a biznisz, mert az emberek többsége szeretne újat látni(ebből adódik, hogy a régebbi nyertesekkel a lőtéri kuty­a sem fog már foglalkozni).
 • [ törölt felhasználó ] #6 2012. október 3. 12:54

  7
  @kisokka: amen :)
 • Fritzi #6 2012. október 3. 13:54

  8
  @kisokka: Hát igen a befutott igazi nagy énekesek és zenekarok nem a tehetségkutatóból jönnek.
 • Sh07GuN 2012. október 3. 15:43

  9
  "Yes, sir!" :D
  nagyon király :D
 • Sikaka 2012. október 3. 16:05

  10
  Magyarországot hasonlítani usához? már csak a népességből adódik, hogy ott több a tehetséges énekes, a többiről nem is beszélve..kisokka leírta:)
 • Fakkerone #6 2012. október 3. 18:52

  11
  @kisokka: kicsit el vagy tévedve barátom :D Susan Boyleról beszélsz és egyáltalán nem tünt el..csak a magyar média nem foglalkozik vele és te ezért azt hiszed nincs is.
  Studio albums
  I Dreamed a Dream (2009)
  The Gift (2010)
  Someone to Watch Over Me (2011)
  TBA (2012)
  itt vannak följebb az albumai és grammyra is nevezték idén is:

  Year Association Category Result
  2011 53rd Grammy Awards Best Pop Vocal Album – I Dreamed a Dream[152] Nominated
  2012 54th Grammy Awards Best Traditional Pop Vocal Album – The Gift[153] Nominated
  szóval attól hogy te nem hallasz felőle az nem jelent semmit....
 • Rush #11 2012. október 3. 19:36

  12
  @Fakkerone: grat nem is tudtam :o kösz! :beer:
 • [ törölt felhasználó ] 2012. október 3. 19:39

  13
  Azt nem vitatom, hogy általában aki ezeket megnyeri, van tehetsége. Csak az a baj, hogy általában, és főképp Magyarországon, vannak nála százszor jobbak, csak nem kerülnek előtérbe. Általában azért, mert nem tudják ráhúzni azt a kitalált pop sztár sémát, amit ők szeretnének. Akinek van egy kis egyénisége, stílusérzéke, ízlése, és még hozzá nagyon jó hangi adottságai is, sőt , még azt is tudja melyik stílusban a legjobb, az itt nem rúg labdába. Mert nem lehet média sztárrá formálni. Az egész műsor megrendezett forgatókönyv alapján zajlik. Előre tudják ki az aki be kerül a 12 kettőbe, és meg merem kockáztatni, hogy azt is ki nyeri meg. Sok buta ember meg költi a pénzét szavazatokra, mert azt hiszi számít.
  Az egész egy show, és neki az a céljuk, hogy eladható legyen. Azért olyan mesterkélt a zsűri is. Személy szerint én nem tartom sokra azokat az embereket, akik zsűriként ebben rész vesznek. Eladják magukat, jó pénzért... Nekik is meg van írva, mire mit kell reagálni.

  Magyarország tele van tehetségesebbnél tehetségesebb énekesekkel, nem egy kettőt ismerek. De ők nem kerülnek be. Sokan megpróbálják ezeket a "tehetség"kutatókat, de még a tévés szereplés előtt kiszórják, mert akkor a nép rájönne, hogy van annál is jobb, mint amit nekik instantan kikevertek. És akkor esetleg még az élő zenét is preferálnák, ami ugye nem köti oda őket a tv elé.

  Kisokkának igaza van abban hogy ez egyedül a tv csatornának biznisz, meg persze a protekciós instant sztároknak.
 • andalas 2012. október 3. 20:18

  14
  Fúú, nemrég hallottam, meglepit okozott! grat
 • Frédi 2012. október 3. 20:32

  15
  mi az eredeti szám cime?
 • kisokka #11 2012. október 3. 21:15

  16
  @Fakkerone: Barátom, nem csak a magyar média nem törődik vele, hanem kb. egyik se. Amíg ment a hype, a csapból is ő folyt, mostanra sehol nem szólnak róla és a sehol alatt a külföldi médiát is értem.
  Azt valóban nem tudtam, hogy ennyi albumot kiadott(bár nagyon nem is érdekelt), de a következő világosan látszik: ebből nem ő profitál(a profitot nem feltétlen egy luxusvillára értem) és hiába az énekhangja, kell némi "extra" is mellé. Volt olyan idő, amikor arról beszéltek, hogy valaki megdughatná már szegényt, mert szűz. Erről szólt minden. Le merem fogadni, hogy akkor is éppen egy albumot dobtak a piacra.
  Madonna ugyanezt csinálta/csinálja. Kell a reklám, mert elkenhetik magukat, viszont az a különbség, hogy míg Madonna évtizedeket lehúz ebben a szakmában, Boyle talán még rúg 1-2 évet. Nem lesz mivel reklámozni és szépen meg fogják unni. Ha nem áll neki hamarosan lovaglóostorral a kezében koncertezni, akkor vége a dalnak és egyik producert sem fogja érdekelni.
  Azt hittem már most megunták, ezek szerint tévedtem, de ami késik, nem múlik.
  Egyébként magyar médiumot nagyon ritkán olvasok/nézek/fogok fel.
 • Fakkerone #16 2012. október 3. 21:27

  17
  @kisokka: lehet hogy igazad van de ugyanakkor nincs is legjobb példának Celin Diont tudnám felhozni aki kezdeti sikerei után nem szerepelt többet a médiában mégis igencsak elismert és keresett ma is...
 • Fakkerone #12 2012. október 3. 21:28

  18
 • kisokka #17 2012. október 3. 21:33

  19
  @Fakkerone: Személy szerint csak azért tartom jó példának, mert a csúnyaságát használják csak ki, nem az énekhangját. Ha egy kicsit mutatósabb nő lenne, akkor már nem tartana ott se, ahol. Sajnos itt tartunk, hogy mázsaszámra teremnek az énekesek és kell mellé valami extra, vagy ilyen, vagy olyan. Ha csak jó hangja van, de semmi más mellé, akkor nem lesz még rövidke pályafutása se az ilyen tehetségkutatók után.
  Celine Dion is jó példa, bár, ha jól emlékszem, ő még egészen fiatalon lett híresebb, aztán pár év után került elő, most meg Las Vegasban casinókban haknizik. Állítólag megéri.
 • Fakkerone #19 2012. október 4. 00:18

  20
  @kisokka: látod Lady Gaga erre hamar rájött és botrányaival felfuttatta magát :D
 • Rush #20 2012. október 4. 09:08

  21
  @Fakkerone: az aljas kúszóbabja :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!