Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

33 hozzászólás

 • moto-motó 2019. június 8. 14:50

  1

 • igaz_mondo #1 2019. június 8. 19:37

  2
  @moto-motó: Jajj ilyet nem szabad mondani, főleg nem Magyarországon... (itt különössen érzékeny lelkületű emberek élnek :-) ) ...hiszen láthatod a többi bejegyzéséhez már hozzászólni sem lehet... :-)

  Mellesleg a kérdésre a válasz:
  Deja Vu Fesztivál - dejavufesztival.hu

  Inkább köszönjük meg a feltöltőnek, hogy tudomásunkra hozta, hogy nem csak Budapesten van élet! :-)
 • moto-motó #2 2019. június 8. 22:15

  3
  @igaz_mondo: jó,de miért ezt a "minőséget" nézzem,amikor meglehet jóban is?
 • farrd #4 2019. június 9. 12:21

  4
  @Ethical Hacker: én itt leszek Veled a süllyedő hajón végig, hogy bosszantsalak! Az valóban igaz, hogy haldoklunk... Amikor már Kakas összes feltöltött posztját végignézem, ott nagy a baj! Nekem most fikusz az új matula.
 • ArkaChopa #4 2019. június 10. 09:30

  5
  @Ethical Hacker: Az a baj, hogy te mindig csak kritizálsz! Miközben magad ellen is beszélsz, mert TE magad sem teszel semmit az oldal szintjének emeléséhez. A saját posztjaid nem különbek a te általad "unásig ismételt tartalom" -al jellemzett posztoktól. Ugyanolyan ötlettelenek. Magadat miért nem kritizálod, hogy olyan fost töltök fel??? Persze kritizálni azt mindig könnyebb, mint egy munkát elvégezni. Mondjuk órákon át keresni tartalmat, vagy olvasni valamit, hogy hátha abból lehet értelmeset eszkábálni. Persze ez nem megy.
  Olyan vagy aki egy elakadt szekér tetején óbégat a többi embernek, hogy mi a facért nem tolják már a szekeret?
  Miközben ő maga meg sem mozdulna, csak szívja az agyonrágott csikket a szájában, és szidja a többieket, hogy miért ilyen gyökerek, hogy nem tesznek semmit?
  Ráadásul arra is ki kell térjek, mennyire képmutató vagy, ezt írtad egy kajás posztnál : "Az hogy valaki kicsomagol valami szart, megeszi kamerák előtt, az egy fos. Még ha egymillióan nézik meg, akkor is.", miközben egy másik posztnál ahol ételt készítenek és megeszik lelkesen "kÉptelenség"-et nyomsz, mert mennyire "értékelhető" a tartalom, ez biztos tolja a szekeret, biztos jobb a többi posztnál, és az oldal minőségét bizonyítja. Egy nagy lófaszt! - Egyszerűen képmutatás! Csak annyi a különbség, hogy az egyik egy újonc, a másik meg veterán feltöltő volt. - Már rég észrevettem, hogy bárki aki be akar törni ide az oldalra, azonnal ütni verni kezditek. Mikor a delikvens megunja a vegzálást és lelép, nem tölt föl több "bármilyen" tartalmat, akkor meg jön a siránkozás, hogy mennyire szar az oldal, mennyire hanyatlik az egész. Nincs poszt, mind meghalunk! Pedig pont az ilyen érdekből/nem érdekből (csak olyan jó) kritizálósok miatt hullik darabjaira az egész.
  Nem lehetne az újakat békén hagyni? Nem lehetne békésen fogadni őket, hogy ebbe a pusztuló tevékenységbe, megint van aki hajlandó energiát fektetni? (Mert gondolom fingod sincs mennyi idő olyan tartalmat keresni ami már nem Vót, vagy érdekes, rogyásig van a net, ki kell válogatni, az meg nem egyszerű) Talán értékelni kéne hogy valaki veszi a fáradtságot és a szabadidejéből időt szán erre a tevékenységre, akár arra hogy valakinek tetszen, vagy akár neked, hogy oda írhassad, hogy "FOS" a tartalom. Mert miattad is készül, hogy te is véleményt alkothass. Persze nálad még nem nagyon hallottam , hogy valamire mondtad volna, hogy na ez jó! Ráadásul ez egy újonc számára meg olyan, mint amikor belépsz egy kocsmába, mert azt hallottad jó hideg sört adnak, rögtön beléd köt az összes vendég. Persze, hogy nem maradsz. Akkor meg mit kell azon csodálkozni, hogy nincs tartalom?
  Egyáltalán "unásig ismételt tartalom" mit jelent? Ha nem vetted volna észre a legekben mindig "gif"-ek szerepelnek....unásig. Azt szereti a nép, akkor te miért kritizálod a többség véleményét ízlését? Arra van igény, bár magam sem értem miért?
  Szóval én azt mondom neked, térj le a kritizálós utadról amit oly régóta követsz, és próbálj vagy tartalmat tolni az oldalra (hogy majd más mondja a tiédre, hogy FOS), vagy támogasd az oldalt azzal, hogy ha idetéved (bár szerintem a tanulságok alapján egyre kevesebben) valaki, akkor építő jellegű kritikával bátorítsad.
  Egyéb esetben tényleg az lesz, hogy senki nem fog már ide feltölteni, mert minek? Bedől majd szépen, mint a többi vicc oldal és marad a Facebook, ott meg le fognak tiltani, ha sokat kekeckedsz másokkal. Bár lehet itt is be lehetne vezetni, ki tudja?
  Szép napot. kalap
 • bishop #7 2019. június 10. 11:23

  6
  @ArkaChopa: Bár nem nekem címezted,de bocs hogy beleugatok. Alapjaiban véve baromira igazad van (lenne). Valós problémákat említesz,szó se róla. Azonban mi a teendő szerinted abban az esetben,ha mondjuk egy újonc,elkezd ide nem való,vagy teljesen szar, érdektelen,esetlegesen privát jellegű dolgokat posztolni,tételezzük fel,csak a nézettség miatt. Nem érzem úgy,hogy ilyen esetben bátorítani kéne.Sőt! Az oldal hanyatlásához meglátásom szerint,a mindenható adminnak is baromi sok köze van. Esténként nézhetetlen oldal (lassú mint az állat) ,posztok néha random törlése (csöcsök ,seggek ne legyenek).Kellemetlen hozzászólások tömegénél poszt azonnali törlése,chat használhatatlansága...stb.Gyakorlatilag senkinek semmi motivációja nincsen,hogy értékesebbé,tartalmasabbá, tegye az oldalt.Feltolja a semmit,hogy nagyobb számok legyenek a neve mellett,azt ennyi.Neki ez okoz boldogságot. Tisztában vagyok vele hogy én sem vagyok komoly posztoló az tény,sőt az utóbbi időben a kommentekről is leszoktam,mivel közel sem biztos,hogy törlik,akár magát a posztot is. Úgyhogy szerintem itt rendszerszintű gondok vannak,amiket a "lájkkurva" feltöltők,tovább rombolnak. Nem akarok én vitát,mert nincsen értelme,csak elmondtam a véleményemet.Persze nem csak neked,hanem úgy mindenkinek. Nem mintha feltételezném,hogy bárkit is érdekel. xd :beer:
 • bishop #8 2019. június 10. 11:25

  7
  @bishop: közel sem biztos ,hogy NEM törlik. a "NEM" kimaradt.
 • ArkaChopa #8 2019. június 10. 12:23

  8
  @bishop: Csak annyit tennék hozzá, hogy az oldal a tulajdonosé! Tehát majd ő megmondja mi az ami jó, vagy nem? Ő is nyilván követ valami direktívát (pl. csöcsös csajok ne legyenek), de addig amíg mi egy forintot nem tettünk bele az ő és a kurva sok reklám által fenntartott oldalba addig mi csak véleményezhetünk valamit. Nyilván a reklámfelületek szolgáltatója nagyobb hangsúllyal szól bele mint mi. Ha ő nem akar csöcsöt akkor nem lesz.
  De nem mi döntjük el , ki marad ki nem? Ha ő szerint kb. ennyire elég jó az oldal, akkor ennyire jó és kész. Vagy ennyi ideje van rá, vagy ennyire futja neki tőle. Mindenki elfoglalt.
  Lehet jelezni az adminnak, hogy nem kóser amit csinál az újonc, és utána majd lesz figyelmeztetve, ha nem hallgat rá, akkor le lesz tiltva.
  De itt amit említettem az a probléma, hogy minden újonc kritizálva van, ha jót tesz fel ha nem. Senki nem születik Matulának, hogy azonnal napi 10 posztot toljon és mindenfélét. Mindenki kezdi valahol, lehet az elején szarokat tol, de ha el van beszélgetve vele és rájön, hogy se nézettség se like, akkor csak változtat rajta. Vagy ha nem, akkor ez nem az ő felülete.
  Továbbra is azt mondom, hagyni kell az új feltöltőt kifejlődni a maga képére. Amúgy is már alig esik be valaki, hogy feltöltsön.
 • ArkaChopa #10 2019. június 10. 12:39

  9
  @Ethical Hacker: A baj, hogy túl sokszor kritizálsz túl sok tartalmat. Meg kéne értened, hogy egy poszt kb. olyan mint egy nő, vagy egy étel. Valakinek tetszik és valakinek nem. Épp ezért van az, hogy előbb utóbb mindenki megtalálja a foltját. Lehet te egy nőt bűn rondának tartasz amíg valaki meg beleszeret, és ki tudja miért? Ugyanez a kaja is, valakinek ízlik a csirkehús, valaki szerint meg unalmas.
  Ha odatolsz egy rögtön "fos" kommentet valami alá, akkor lehet megfosztasz jó pár nézőt attól, hogy élvezzenek egy számukra jó posztot. Mert hallgatnak rád, véleményvezér vagy, aki sokszor osztja meg véleményét. A nem tetszést ki lehet fejezni máshogy is nemcsak a "fos" jelzővel. Ha kell majd segítek pár nem sértő jelzővel, vagy teheted azt, hogy nem jellemzed, majd mindenki eldönti maga , hogy milyen az a poszt. De nem kell véleményvezérként rögtön irányt mutatni és ezzel a többieket meg hülyére venni. Mert te jobban tudod náluk mi a fos és mi nem az?
  Arra persze nem tértél ki, hogy a véleményezésed részrehajló és képmutató. A kicsomagolós kaja meg evős poszt miért is szarabb mint a krumplit készítek és megeszem? Az utóbbi miért is kapott "kÉptelenség"-et?
  Ebből csak azt szűrtem le, hogy számodra nem a poszt a lényeg. A poszt lényegtelen, csak te leszarozhassál már valamit. Akivel meg span-ba vagy, az meg bármit tolhat felfelé, akár fostalicskát is az kiváló értékelést kap.
  Itt térnék ki rá, hogy igeni is súlyos felelősséggel vagy te és mások is azért mert az oldal lefele csúszik, és itt nem csak az általános kritizálásról van szó. Nem is tudom ki lepte el az oldalt buZi-s, kÖcsögös és totális értelmetlen tartalmakkal,és több száz kommentekkel az alatt (amit normális esetben gyökerestül töröltek volna már csak az OFF-olás miatt is).
  Persze lett egy kis helyreigazítás miután az oldal nézettsége 10%-ot zuhant azok után. Ki kíváncsi a napi buzulásra? Tőlem is kérdezték miért nem töltök fel annyit? Mondtam is majd, ha elmúlik a meleg hullám talán. De amíg egy ilyen buzulós posztra 10 - 15 like-ot nyomtatok, és az egyéb esetleg érdekes vagy más tartalmakra a harmadát, nem volt értelme harcolni ez ellen. És úgy vettem észre más is így volt vele. Inkább más felé vették az irányt.
  Szóval keményen benne voltatok, vagytok abban, hogy most itt így áll az oldal. Most meg megy a siránkozás, akik meg ezeket az oldal ellen végrehajtották szépen kussolnak, mintha mi sem történt volna. Ott ritkán olvastam a megjegyzésedet, hogy "FOS", vajon miért? Azok miért voltak számodra fontosak?
 • ArkaChopa #13 2019. június 10. 12:40

  10
  @Ethical Hacker: Igen, de DadPool is el lett zavarva valamiért? Tudod miért?
 • kléni #15 2019. június 10. 13:19

  11
  @ArkaChopa: :fütyörészik:

  (amúgy nem elzavarva lett a posztjai miatt, csak finoman beszólt cadnak)
 • ArkaChopa #16 2019. június 10. 13:49

  12
  @kléni: @Ethical Hacker: lehet beszólt Cad-nak, de most visszanéztem a posztjait és ő igazán az volt aki megosztotta a közönséget. Sztorizgatott és néha marhaságokat, de kit érdekelt? Pont az ő posztjai világítanak rá, hogy egy poszt is szubjektív. Nála is megjelentek akik ide nem valónak tartották a sztorijait, mások pedig kifejezetten értékelték mert tudtak valami újat olvasni. Ennyi.
  Az meg, hogy nem a posztot értékelitek szerintem külön aggályos. Mert egy új feltöltő mi alapján fogja majd eldönteni, hogy értékelhető amit csinál? Mint írtam senki sem Matu ként kezdi. Kezdi valahol béna posztokkal, majd fejlődik. De ha azt látja, hogy más akár ugyanolyan fostalicskát tol fel, és arra kap egy raklap lájkot, akkor ő is fel tol olyat, mert azt érzi az nektek tetszik. Aztán meg nem érti, hogy mi a picsáért oltjátok le?
  Agyrém amit műveltek.
  Lehet kéne egy külön gomb ami a feltöltőt értékeli. Kéne beszélni Cad-dal, hogy az ne befolyásolja az oldalt, hogy ki kit szeret vagy támogat. Mondjuk lehessen csillagot gyűjteni. Ha feltölt a spanod valamit, akkor kap tőled egy csillagot. Ami nem szerepel a statban, de mondjuk az oldalán kijelződik, hogy van már 123 követője.
  Mit szóltok?
 • igaz_mondo #3 2019. június 10. 23:29

  13
  @moto-motó: Hogy miért ezt a "minőséget" nézzed, amikor meglehet jóban is? ...mindent meg lehet nézni "jóban" is természetesen, DE ez a videó egy eseményről készült úgynevezett hangulat-videó, nem arról szól, hogy UHD minőségben streamelik, hogy te majd meg tudd nézni 3D-s szemüveggel... :-)
 • Pocoknyuuu #20 2019. június 11. 07:45

  14
  @Ethical Hacker: "Aki pedig egy épkézláb posztot sem tud összehozni, ne posztoljon"

  Mondjuk a tartalmak legnagyobb része nem a feltöltők saját munkája, néhány kivétellel (árpi, inhouse, stb.) csak be van linkelve ide.
  Azoknak, akik napi rendszerességgel járnak ide, van egy saját elképzelésük mit szretnének látni, de egyrészt ez mennyire mérvadó, másrészt egy új embernek idő kell.
  Plusz ha folyton csak ugyanazok posztolnak, teljesen egyhangú lesz az oldal.
  A színvonal szerintem szintén egy relatív fogalom, mert senki nem látja át teljes egészében az oldalt, ki emlékszik arra, hogy 1 évvel ezelőtt milyen posztok futottak.
  Pont a sokszínűség amiben különböző emberek megtalálják azt a tartalmat, amit keresnek, pl. lehet, hogy néhány embernek nem tetszett itt anno a nuzulás, de sokan jókat szórakoztak rajta :)
  Pont ezért kell óvatosan bánni a kritikákkal, attól, hogy nekem nem jön be valami, lehet 1000 másik ember megnézi és neki tetszik.
 • Pocoknyuuu #24 2019. június 11. 22:06

  15
  @Ethical Hacker: hát, elég szomorú, hogy mostanában kevesebbet kommentelsz..
  Ugyanúgy szükség volna Rád, mint régen és kevésbé tartanálak nuzinak, mint az utóbbi időben rotfl
  De ez csak az én véleményem fucku XD
 • Pocoknyuuu #26 2019. június 11. 22:26

  16
  @Ethical Hacker: " Erről meg apám tehet." addig a jó, ameddig van, hidd el nekem :( RIP február 2
  "mi keményen benyomjuk egymásnak szárazon" mi is ilyenformán vagyunk ezzel, csak mi nem sértődünk a hülyeségen..
  "Ezt a két jómaradat kellene kibékíteni, Árpit és Csirkeszárnyat" dologztam az ügyön egy darabig, de most már úgy vagyok, kapja be mind a kettő. Meghatározó alakjai voltak az oldalnak, (hányan írták, hogy főleg a kommentekért járnak ide... ), de ha Ők ez nem látják át és besérődnek valami pitiáner bARomságon, akkor tényleg nuzi mind a kettő.
 • Pocoknyuuu #29 2019. június 11. 22:41

  17
  @Ethical Hacker: Én azt gondolom férfi szemmel, mi ezeket a női dolgokat soha nem fogjuk megérteni :D
 • farrd 2019. június 12. 00:44

  18
  Rinyatanya :P
 • kléni 2019. június 12. 17:25

  19
  Kedves Fikusz, nekem a következő problémáim vannak a posztjaiddal:

  - Folyamatosan letiltod a hozzászólásokat itt a képtelenség.hu-n, és gyakran a YT csatornádon is. Ehhez jogod van ugyan, de semmiképp sem jó jel, ha ezt érzed szükségesnek. Van pár olyan témakör, ahol tényleg jobb mellőzni a kommentelhetőséget, de ha folytonosan letiltod, az azt jelenti, hogy leszarsz mindenki mást, nem érdekel mit mondanak ők, és csak az lehet jó, amit te mondasz. Senki, de tényleg senki nem kért itt arra, hogy töltsd fel ide a videóidat. Hogy te szabadidődben mit csinálsz, az a te dolgod, senki nem korlátoz benne, hajrá. De ha másokkal is meg akarod osztani a tartalmat, akkor minimum, hogy ezt fordítva is lehetővé teszed: engedd másoknak is megosztani saját véleményüket, akkor is, ha az nem egyező a tieddel. Ha nem így teszel, ne csodálkozz, hogy a fentihez hasonlóan ellenszenvesen neked esnek, törlik a posztjaidat, kitiltanak innen. Ezen az oldalon egymásért vagyunk, nem csak magunkért és egymás ellen.
  - A képtelenség.hu nem megfelelő hely a videóblogod terjesztésére. Az ilyen típusú videóid teljesen más felépítésűek, mint amik itt szoktak lenni. Ez önmagában nem lenne gond, de fel kell ismerni, itt, és máshol milyen célközönségek vannak. Feltöltöttél most egy 1 órás videót arról, hogy szerelgeted és tisztítgatod a számítógépedet. Összehasonlítva a többi poszttal, tényleg úgy véled, ezt meg fogják nézni a felhasználók? Legtöbben nem töltünk 10 percnél többet ezen az oldalon egyhuzamban, mert ide egy kis lazításért, szórakozásért járunk. Nem lehet persze mindent 10 percbe belerakni, nem is kell. Meg kell találni a megfelelő helyet a tartalom terjesztésére. A YT csatornás tartalmaidat terjeszd is ott, és aki arra vágyik, meg fogja ott találni. Ezt nem bántásképp mondom, lásd első pontot, figyeljünk egymásra. Attól, mert saját magad készítetted, még nem lesz automatikusan fantasztikus, és nem biztos, hogy itt lesz a helye.
  - Ezekből a koncertes videókból túl sokat töltöttél fel egyszerre, és láttam, az újak törölve is lettek. Ennek oka megint csak azt, hogy hogyan használják a felhasználók az oldalt: ugyan olyan típusú tartalom unalmas lesz, egymás után nem akarnak 10 darab negyed-fél órás videót megnézni arról, hogy te hogyan bulizol a tömegben (ezt amúgy átélni kell, nem levideózni, szerintem). A feltöltésnél van lehetőség a poszt közzétételének időzítésére, vagy csinálhatod azt, hogy naponta egyet-egyet teszel fel. Ilyen ütemben változatos marad a főoldal, nem unják meg a felhasználók. Ezt amúgy javaslom Kakas és Tepinek is, a vegyes képes posztjuk és elég unalmas, ha 10-20 van belőlük a főoldalon.
  - Egyik posztodnál, amit már töröltek, utólag láttam, hogy kommentben nem igen törekedtél arra, hogy kiegyezz másokkal megegyezni. A negatív kritika ugyan úgy fontos, mint a pozitív értékelés, de csak akkor van mindkettőnek haszna, ha figyelsz is rá. Az "azt csinálok amit akarok, te le vagy szarva, enyém a tartalom, ha nem tetszik ne nézd" nagyon nem szokott jóra vezetni, csak neked lesz csalódás. A fentebbi vitánál Arka nagyon szépen megvédett, de az, hogy új vagy itt az oldalon, és más a stílusod, nem ok arra, hogy ne foglalkozz velünk, lásd első pontot. Nincs azzal gond, ha nem tetszik mindenkinek minden posztod, de ettől még meg lehet találni a békés együttlétet, így el tudnád érni, hogy ne töröljenek annyi posztodat.

  Kérlek, ne magadért töltsd fel ide a videóidat, hanem azért, mert tudod, hogy a nézők elégedettek lennének vele. Erről szól ez az oldal. Ha nem ez a célod, maradj a YT csatornádnál, ahol te hozol minden szabályt. Itt viszont nincs helye annak, hogy kitiltasz minket a véleményezésből, csak mert olyat mondanánk, ami neked nem tetszik.
  kalap
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!