Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

33 hozzászólás

 • bishop #8 2019. június 10. 11:25

  9
  @bishop: közel sem biztos ,hogy NEM törlik. a "NEM" kimaradt.
 • Ethical Hacker #7 2019. június 10. 11:37

  10
  @ArkaChopa: A tartalmat kritizáltam, azt nem tettem szóvá hogy miért nem posztoltok. Nem érdekel. Az viszont érdekel ha valakinek láthatóan nulla érzéke van mindenhez, és olyanokkal akar befutni hogy a hájfejű youtuber legjobb videóiból vág össze tartalmat. Én úgy látom ezt a hozzá nem értést mások is észrevették, például Fard még posztot is csinált amivel üzent neki hogy merre van az ajtó.
  Ez a csávó defektes. Megértem ha neked szimpatikus mert megegyezik az ízlésetek, neked és nekem mindig eltérő ízlésÜnk volt.

  Emlékszem azokra a szavaimra amit idéztél, továbbra is fenntartom hogy az ilyen kicsomagolós szar videók, amiből még ráadásul meg is élnek az emberek, egy fabatkát sem érnek.
  Hiába élnek meg abból az emberek hogy levideózzák az egész életüket, hiába lesznek ettől csilliárdosak, az a tartalom akkor is fos marad. Az nem alkotás, pusztán a helyzet kihasználása. Ilyen világot élünk, fizetnek a megtekintésekért. A magamutogatás, a beállított képek, a béna szelfik, amikért te annyira odavagy, épp ezért semennyire sem értékesek számomra.
  Az elkapott pillanat varázsát nélkülöző csücsörítő kurváktól nekem nem áll fel. Ilyen vagyok. A természetességet szeretem. Az mesterkélt dolgoktól, az erőltetett videóktól a hideg ráz.
  És tényleg nem érdekel milyen gazdag lett tőle valaki, emlékszem ezen akadtál ki.
  Csak egy példa: Érdekel engem hogy Gárpár Győző milyen gazdag lett a műsorával? Nem! Ha itt lenne mellettem lehugyoznám. Attól nem lesz értékesebb a szememben mert sok pénze van. (mászáros lőrincet is kettéhugyoznám, ő sem a tehetsége miatt tart ott ahol tart.)
  Vagy maradjunk olyan példánál amiket te nézel. Ott van az az Unfield gyerek. Egyszer régen gondoltam megnézem az egyik videóját. Kb. semmiről nem szólt, és szavanként vágta össze a tartalmat annyira nem tud beszélni. Ennek ellenére mégis kurvasok követője van, és biztos jól meg is él belőle, amiért te biztosan magasztalod, szerintem ő is csak egy a sok fost gyártó közül.
  Az én posztjaim pedig egyáltalán nem mérvadóak. Nem vagyok rájuk büszke vagy ilyesmi, nem én alkottam őket, a posztolást is leszarom.
  Ugyanakkor nem biztos hogy találnál közöttük művi dolgokat. Ezek pillanatok, az élet pillanatai. Érezd a különbséget!
 • Ethical Hacker #7 2019. június 10. 12:03

  11
  @ArkaChopa:
  Az unásig ismételt tartalomra nem válaszoltam.
  Na ja, ez főleg Matulának szólt, a béna címeknek. Mellesleg nekem unalmas ha naponta 3-4 képes poszt van. Meg sem nézem őket, baszottul időrabló az egész. A gifek is időrablóak, azt is ritkán nézem meg. Nekem az olyan képes posztok tetszenek, melyek egy témáról szólnak.
  Ömlesztett képeket nézegetni olyan mint egy fotóalbumot lapozgatni. Retek sok idő. Vagy én vagyok lassú, mire felfogom és összerakom a történetet amiről egy-egy kép szól, nem tudom.

  Ami nem unalmas azon meglepődsz. Én szeretem a balesetes videókat is, ahol csak egyetlen balaset van, így jól ki lehet tárgyalni. Hasonló a tartalma az összesnek, mégis más szituáció.
  Az olyan videókat szeretem amihez lehet fűzni néhány sort. Az én posztjaim is ilyenek, szinte mindhez hozzászólt valaki, függetlenül attól hogy mi a tartalma. Kritizálhatod te is nyugodtan, nem sértődök meg. Nem is tartom magam posztolónak, szóval nem sértődök meg.
 • ArkaChopa #8 2019. június 10. 12:23

  12
  @bishop: Csak annyit tennék hozzá, hogy az oldal a tulajdonosé! Tehát majd ő megmondja mi az ami jó, vagy nem? Ő is nyilván követ valami direktívát (pl. csöcsös csajok ne legyenek), de addig amíg mi egy forintot nem tettünk bele az ő és a kurva sok reklám által fenntartott oldalba addig mi csak véleményezhetünk valamit. Nyilván a reklámfelületek szolgáltatója nagyobb hangsúllyal szól bele mint mi. Ha ő nem akar csöcsöt akkor nem lesz.
  De nem mi döntjük el , ki marad ki nem? Ha ő szerint kb. ennyire elég jó az oldal, akkor ennyire jó és kész. Vagy ennyi ideje van rá, vagy ennyire futja neki tőle. Mindenki elfoglalt.
  Lehet jelezni az adminnak, hogy nem kóser amit csinál az újonc, és utána majd lesz figyelmeztetve, ha nem hallgat rá, akkor le lesz tiltva.
  De itt amit említettem az a probléma, hogy minden újonc kritizálva van, ha jót tesz fel ha nem. Senki nem születik Matulának, hogy azonnal napi 10 posztot toljon és mindenfélét. Mindenki kezdi valahol, lehet az elején szarokat tol, de ha el van beszélgetve vele és rájön, hogy se nézettség se like, akkor csak változtat rajta. Vagy ha nem, akkor ez nem az ő felülete.
  Továbbra is azt mondom, hagyni kell az új feltöltőt kifejlődni a maga képére. Amúgy is már alig esik be valaki, hogy feltöltsön.
 • Ethical Hacker #7 2019. június 10. 12:34

  13
  @ArkaChopa:
  A legértékesebb feltöltő megsúgom az Margera és Dadpool volt. Meg kell nézni a legeknél, kinek mennyi megtekintése van. Posztjaikat átlag ~7300 alkalommal nézték meg.
  Érdekes posztjaik voltak, sajnálom hogy már nem posztolnak.
 • ArkaChopa #10 2019. június 10. 12:39

  14
  @Ethical Hacker: A baj, hogy túl sokszor kritizálsz túl sok tartalmat. Meg kéne értened, hogy egy poszt kb. olyan mint egy nő, vagy egy étel. Valakinek tetszik és valakinek nem. Épp ezért van az, hogy előbb utóbb mindenki megtalálja a foltját. Lehet te egy nőt bűn rondának tartasz amíg valaki meg beleszeret, és ki tudja miért? Ugyanez a kaja is, valakinek ízlik a csirkehús, valaki szerint meg unalmas.
  Ha odatolsz egy rögtön "fos" kommentet valami alá, akkor lehet megfosztasz jó pár nézőt attól, hogy élvezzenek egy számukra jó posztot. Mert hallgatnak rád, véleményvezér vagy, aki sokszor osztja meg véleményét. A nem tetszést ki lehet fejezni máshogy is nemcsak a "fos" jelzővel. Ha kell majd segítek pár nem sértő jelzővel, vagy teheted azt, hogy nem jellemzed, majd mindenki eldönti maga , hogy milyen az a poszt. De nem kell véleményvezérként rögtön irányt mutatni és ezzel a többieket meg hülyére venni. Mert te jobban tudod náluk mi a fos és mi nem az?
  Arra persze nem tértél ki, hogy a véleményezésed részrehajló és képmutató. A kicsomagolós kaja meg evős poszt miért is szarabb mint a krumplit készítek és megeszem? Az utóbbi miért is kapott "kÉptelenség"-et?
  Ebből csak azt szűrtem le, hogy számodra nem a poszt a lényeg. A poszt lényegtelen, csak te leszarozhassál már valamit. Akivel meg span-ba vagy, az meg bármit tolhat felfelé, akár fostalicskát is az kiváló értékelést kap.
  Itt térnék ki rá, hogy igeni is súlyos felelősséggel vagy te és mások is azért mert az oldal lefele csúszik, és itt nem csak az általános kritizálásról van szó. Nem is tudom ki lepte el az oldalt buZi-s, kÖcsögös és totális értelmetlen tartalmakkal,és több száz kommentekkel az alatt (amit normális esetben gyökerestül töröltek volna már csak az OFF-olás miatt is).
  Persze lett egy kis helyreigazítás miután az oldal nézettsége 10%-ot zuhant azok után. Ki kíváncsi a napi buzulásra? Tőlem is kérdezték miért nem töltök fel annyit? Mondtam is majd, ha elmúlik a meleg hullám talán. De amíg egy ilyen buzulós posztra 10 - 15 like-ot nyomtatok, és az egyéb esetleg érdekes vagy más tartalmakra a harmadát, nem volt értelme harcolni ez ellen. És úgy vettem észre más is így volt vele. Inkább más felé vették az irányt.
  Szóval keményen benne voltatok, vagytok abban, hogy most itt így áll az oldal. Most meg megy a siránkozás, akik meg ezeket az oldal ellen végrehajtották szépen kussolnak, mintha mi sem történt volna. Ott ritkán olvastam a megjegyzésedet, hogy "FOS", vajon miért? Azok miért voltak számodra fontosak?
 • ArkaChopa #13 2019. június 10. 12:40

  15
  @Ethical Hacker: Igen, de DadPool is el lett zavarva valamiért? Tudod miért?
 • kléni #15 2019. június 10. 13:19

  16
  @ArkaChopa: :fütyörészik:

  (amúgy nem elzavarva lett a posztjai miatt, csak finoman beszólt cadnak)
 • Ethical Hacker #14 2019. június 10. 13:29

  17
  @ArkaChopa: Igen részrehajló vagyok, sohasem tagadtam. Vannak lájkok amiket a posztolók kaptak, nem a posztok. Nem a lájk számít hanem a megtekintések száma.
  És akkor kitérek arra hogy a Videó1-es csávó miért nem tartozik a fos kategóriába. Csak mert! Ezt érezni kell! Az az ember természetes, nem játsza meg magát. Esetlen, beszédhibás, van benne valami amiért szerethető. Ezt érezni kell, ezt nem tudom leírni.
  Abban nincs semmi szerethető, sem vicces ha valaki száz tojást összetör, fürdik a mocsokban. Megmagyarázhatatlan, nem fogod megérteni, mert neked az tetszik, nekem meg más.
  Hiába ragozzuk.
  A < moderálva >skodás nekem sem tetszett, én már korábban ki is szálltam belőle ha figyeltél volna. Valaki elkezdte és kialakult. A srácokkal ettől függetlenül semmi probléma.
  Csak azt nem értem, akkor miért nem szóltál ha ez neked nem tetszett?
  Nem kell mindent magadban tartani. Tudod sokszor az az ártalmasabb.
  Pont fordítva látom a világot mint te. Te ha az asztalodra rakják a fost, akkor nem szólsz érte, lehet hogy nem eszed meg, csak arrébb ülsz. Én viszont az arcába tolom, hogy hogy képzeli ezt.
  A birka effektus az az hogy mindent elfogadsz olyannak amilyen. Életben tartjátok a kontárokat. Például ha egy burkolónak elfogadod a szar munkáját annak mi értelme van?
  Megsértődik? Na és?
  Ezért tartunk ott ahol tartunk, ezért létezhetnek orbán viktorok, mert az emberek rákaptak a fos ízére. :P
 • Ethical Hacker #15 2019. június 10. 13:34

  18
  @ArkaChopa: Tudom. Anyázott. Hogy miért, azt nem tudom, nem is érdekel. Nem az én dolgom. Csak azt írtam hogy sajnálom hogy már nem posztol, ő válsztotta ezt az utat.
 • ArkaChopa #16 2019. június 10. 13:49

  19
  @kléni: @Ethical Hacker: lehet beszólt Cad-nak, de most visszanéztem a posztjait és ő igazán az volt aki megosztotta a közönséget. Sztorizgatott és néha marhaságokat, de kit érdekelt? Pont az ő posztjai világítanak rá, hogy egy poszt is szubjektív. Nála is megjelentek akik ide nem valónak tartották a sztorijait, mások pedig kifejezetten értékelték mert tudtak valami újat olvasni. Ennyi.
  Az meg, hogy nem a posztot értékelitek szerintem külön aggályos. Mert egy új feltöltő mi alapján fogja majd eldönteni, hogy értékelhető amit csinál? Mint írtam senki sem Matu ként kezdi. Kezdi valahol béna posztokkal, majd fejlődik. De ha azt látja, hogy más akár ugyanolyan fostalicskát tol fel, és arra kap egy raklap lájkot, akkor ő is fel tol olyat, mert azt érzi az nektek tetszik. Aztán meg nem érti, hogy mi a picsáért oltjátok le?
  Agyrém amit műveltek.
  Lehet kéne egy külön gomb ami a feltöltőt értékeli. Kéne beszélni Cad-dal, hogy az ne befolyásolja az oldalt, hogy ki kit szeret vagy támogat. Mondjuk lehessen csillagot gyűjteni. Ha feltölt a spanod valamit, akkor kap tőled egy csillagot. Ami nem szerepel a statban, de mondjuk az oldalán kijelződik, hogy van már 123 követője.
  Mit szóltok?
 • Ethical Hacker #14 2019. június 10. 13:57

  20
  @ArkaChopa: És még valami.
  Nem kell mindenkinek esélyt adni. Foglalkozzon mindenki azzal amihez ért.
  Igenis kell a kritika a szinten tartáshoz. Csak meg kell nézni a tehetségkutató műsorokat színvonalát. Egy egy műsor arról szól hogy kifigurázzák a bénákat. Ország világ rajtuk röhög pedig egy röpke előválogatón ki lehetne szűrni az olyat. Nézz utána a pszichológusoknak mi a véleménye erről. Cefettül káros, nem csak rájuk, az egész társadalomra.
  Ha a videó1-es csávóból "sztárt" csinálnak, hakniztatják stb., biztos nem fog már tetszeni.
  Maradjon csak ezen a szinten.
  Aki pedig egy épkézláb posztot sem tud összehozni, ne posztoljon.
 • Ethical Hacker #19 2019. június 10. 14:06

  21
  @ArkaChopa:
  Nekem 8.
  Amúgy a faszé' írtál rám, most ráment 2 órám a kommentelésre. rotfl
  Tudhattad volna hogy nem jutunk előrébb. rotfl
 • igaz_mondo #3 2019. június 10. 23:29

  22
  @moto-motó: Hogy miért ezt a "minőséget" nézzed, amikor meglehet jóban is? ...mindent meg lehet nézni "jóban" is természetesen, DE ez a videó egy eseményről készült úgynevezett hangulat-videó, nem arról szól, hogy UHD minőségben streamelik, hogy te majd meg tudd nézni 3D-s szemüveggel... :-)
 • Pocoknyuuu #20 2019. június 11. 07:45

  23
  @Ethical Hacker: "Aki pedig egy épkézláb posztot sem tud összehozni, ne posztoljon"

  Mondjuk a tartalmak legnagyobb része nem a feltöltők saját munkája, néhány kivétellel (árpi, inhouse, stb.) csak be van linkelve ide.
  Azoknak, akik napi rendszerességgel járnak ide, van egy saját elképzelésük mit szretnének látni, de egyrészt ez mennyire mérvadó, másrészt egy új embernek idő kell.
  Plusz ha folyton csak ugyanazok posztolnak, teljesen egyhangú lesz az oldal.
  A színvonal szerintem szintén egy relatív fogalom, mert senki nem látja át teljes egészében az oldalt, ki emlékszik arra, hogy 1 évvel ezelőtt milyen posztok futottak.
  Pont a sokszínűség amiben különböző emberek megtalálják azt a tartalmat, amit keresnek, pl. lehet, hogy néhány embernek nem tetszett itt anno a nuzulás, de sokan jókat szórakoztak rajta :)
  Pont ezért kell óvatosan bánni a kritikákkal, attól, hogy nekem nem jön be valami, lehet 1000 másik ember megnézi és neki tetszik.
 • Ethical Hacker #23 2019. június 11. 21:56

  24
  @Pocoknyuuu: Oké, én már úgy is keveset kommentelek, (most sem terveztem) amit írok azt meg nem kell komolyan venni. Ha viszont valamelyik poszt több nem tetszést vált ki mint tetszést, akkor ott már lehet valami igazság a dolog mögött.
  Elég sok posztját törölték a srácnak, gondolom nem miattam. (A yt csatornája sem pörög...)
  Gondolom másnak is van önálló véleménye, hiába aggasztja rám mindig Arka ezt a "véleményvezér" jelzőt.
  Inkább csak túl élesen fogalmazok az lehet a baj, az meg azért van mert bunkó vagyok. Erről meg apám tehet.

  Ez az online nuzulás érdekes dolog. Azért írom hogy online mert az életben mi a haverokkal nem poénkodunk ezzel...
  ...mi keményen benyomjuk egymásnak szárazon. xd

  (Egyébként tényleg nem.)
 • Pocoknyuuu #24 2019. június 11. 22:06

  25
  @Ethical Hacker: hát, elég szomorú, hogy mostanában kevesebbet kommentelsz..
  Ugyanúgy szükség volna Rád, mint régen és kevésbé tartanálak nuzinak, mint az utóbbi időben rotfl
  De ez csak az én véleményem fucku XD
 • Ethical Hacker #25 2019. június 11. 22:16

  26
  @Pocoknyuuu: Nem fog menni mert önző vagyok. :P Csak magamra gondolok. Az online teret be kell szűkítenem egészséges keretek közé, ami az utóbbi időben szuperül ment.
  Ezt a két jómaradat kellene kibékíteni, Árpit és Csirkeszárnyat ( fucku ), és oldódna a hangulat.
 • Ethical Hacker 2019. június 11. 22:23

  27
  Megjegyzem fasza kis posztot hozott össze Fikusz83, már 27 hozzászólás érkezett rá. xd
 • Pocoknyuuu #26 2019. június 11. 22:26

  28
  @Ethical Hacker: " Erről meg apám tehet." addig a jó, ameddig van, hidd el nekem :( RIP február 2
  "mi keményen benyomjuk egymásnak szárazon" mi is ilyenformán vagyunk ezzel, csak mi nem sértődünk a hülyeségen..
  "Ezt a két jómaradat kellene kibékíteni, Árpit és Csirkeszárnyat" dologztam az ügyön egy darabig, de most már úgy vagyok, kapja be mind a kettő. Meghatározó alakjai voltak az oldalnak, (hányan írták, hogy főleg a kommentekért járnak ide... ), de ha Ők ez nem látják át és besérődnek valami pitiáner bARomságon, akkor tényleg nuzi mind a kettő.
 • Ethical Hacker #28 2019. június 11. 22:38

  29
  @Pocoknyuuu: Részvétem. Az enyém már korábban elment.

  Szerintem Árpi most tologatja a matchboxait könnyes szemmel Csirkére gondolva, Csirke pedig szemétdombról szemétdombra járva kapirgál bánatában.
  Ha két ember annyira jól elvan egymással mint ők ketten, akkor csak idő kérdése és kibékülnek.
  Egyébként azért írtam én mindig Árpinak is hogy olyan hogy online "barátság" nem létezik. Azt nem lehet nevezni barátságnak, mert nagyon sok múlik a személyes találkozáson. A másik hogy nem ismerjük egymás határait, csak puhatolózunk. A rokonlelkűséget meg lehet érezni ilyen sok hozzászólás távlatából, de vannak dolgok amikre csak szemtől szemben derül fény.
 • Pocoknyuuu #29 2019. június 11. 22:41

  30
  @Ethical Hacker: Én azt gondolom férfi szemmel, mi ezeket a női dolgokat soha nem fogjuk megérteni :D
 • Ethical Hacker #30 2019. június 11. 22:42

  31
 • farrd 2019. június 12. 00:44

  32
  Rinyatanya :P
 • kléni 2019. június 12. 17:25

  33
  Kedves Fikusz, nekem a következő problémáim vannak a posztjaiddal:

  - Folyamatosan letiltod a hozzászólásokat itt a képtelenség.hu-n, és gyakran a YT csatornádon is. Ehhez jogod van ugyan, de semmiképp sem jó jel, ha ezt érzed szükségesnek. Van pár olyan témakör, ahol tényleg jobb mellőzni a kommentelhetőséget, de ha folytonosan letiltod, az azt jelenti, hogy leszarsz mindenki mást, nem érdekel mit mondanak ők, és csak az lehet jó, amit te mondasz. Senki, de tényleg senki nem kért itt arra, hogy töltsd fel ide a videóidat. Hogy te szabadidődben mit csinálsz, az a te dolgod, senki nem korlátoz benne, hajrá. De ha másokkal is meg akarod osztani a tartalmat, akkor minimum, hogy ezt fordítva is lehetővé teszed: engedd másoknak is megosztani saját véleményüket, akkor is, ha az nem egyező a tieddel. Ha nem így teszel, ne csodálkozz, hogy a fentihez hasonlóan ellenszenvesen neked esnek, törlik a posztjaidat, kitiltanak innen. Ezen az oldalon egymásért vagyunk, nem csak magunkért és egymás ellen.
  - A képtelenség.hu nem megfelelő hely a videóblogod terjesztésére. Az ilyen típusú videóid teljesen más felépítésűek, mint amik itt szoktak lenni. Ez önmagában nem lenne gond, de fel kell ismerni, itt, és máshol milyen célközönségek vannak. Feltöltöttél most egy 1 órás videót arról, hogy szerelgeted és tisztítgatod a számítógépedet. Összehasonlítva a többi poszttal, tényleg úgy véled, ezt meg fogják nézni a felhasználók? Legtöbben nem töltünk 10 percnél többet ezen az oldalon egyhuzamban, mert ide egy kis lazításért, szórakozásért járunk. Nem lehet persze mindent 10 percbe belerakni, nem is kell. Meg kell találni a megfelelő helyet a tartalom terjesztésére. A YT csatornás tartalmaidat terjeszd is ott, és aki arra vágyik, meg fogja ott találni. Ezt nem bántásképp mondom, lásd első pontot, figyeljünk egymásra. Attól, mert saját magad készítetted, még nem lesz automatikusan fantasztikus, és nem biztos, hogy itt lesz a helye.
  - Ezekből a koncertes videókból túl sokat töltöttél fel egyszerre, és láttam, az újak törölve is lettek. Ennek oka megint csak azt, hogy hogyan használják a felhasználók az oldalt: ugyan olyan típusú tartalom unalmas lesz, egymás után nem akarnak 10 darab negyed-fél órás videót megnézni arról, hogy te hogyan bulizol a tömegben (ezt amúgy átélni kell, nem levideózni, szerintem). A feltöltésnél van lehetőség a poszt közzétételének időzítésére, vagy csinálhatod azt, hogy naponta egyet-egyet teszel fel. Ilyen ütemben változatos marad a főoldal, nem unják meg a felhasználók. Ezt amúgy javaslom Kakas és Tepinek is, a vegyes képes posztjuk és elég unalmas, ha 10-20 van belőlük a főoldalon.
  - Egyik posztodnál, amit már töröltek, utólag láttam, hogy kommentben nem igen törekedtél arra, hogy kiegyezz másokkal megegyezni. A negatív kritika ugyan úgy fontos, mint a pozitív értékelés, de csak akkor van mindkettőnek haszna, ha figyelsz is rá. Az "azt csinálok amit akarok, te le vagy szarva, enyém a tartalom, ha nem tetszik ne nézd" nagyon nem szokott jóra vezetni, csak neked lesz csalódás. A fentebbi vitánál Arka nagyon szépen megvédett, de az, hogy új vagy itt az oldalon, és más a stílusod, nem ok arra, hogy ne foglalkozz velünk, lásd első pontot. Nincs azzal gond, ha nem tetszik mindenkinek minden posztod, de ettől még meg lehet találni a békés együttlétet, így el tudnád érni, hogy ne töröljenek annyi posztodat.

  Kérlek, ne magadért töltsd fel ide a videóidat, hanem azért, mert tudod, hogy a nézők elégedettek lennének vele. Erről szól ez az oldal. Ha nem ez a célod, maradj a YT csatornádnál, ahol te hozol minden szabályt. Itt viszont nincs helye annak, hogy kitiltasz minket a véleményezésből, csak mert olyat mondanánk, ami neked nem tetszik.
  kalap
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!