Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

4 hozzászólás

 • TFZ 2018. október 16. 18:39

  1
  Nagyon tetszett. Soká éljen a Szu. és a megbonthatalan barátságunk. Végre valami maradandó és mély értelmű. Külön köszönet a feliratért. Elítélhető módon sajnos akik nem látják a jövőt, angolul/németül tanultak/nak. Nyomj egy like-ot és print screen-t, még jól jöhet pár év mulva........
 • pushup #1 2018. október 16. 21:30

  2
  @TFZ: nem lehet. engem berendeltek az igazgatóiba annó, mert állítólag leköptem a "szovjetúnió képekben" plakátot.
 • TFZ #2 2018. október 16. 21:53

  3
  @pushup: Addig próbáld meg töröltetni ezt a kommentedet amíg meg nem jelenik valamelyik nívos médiában (magyar idők, origo, 888, etc.)
  SZENZÁCIÓS LELEPLEZÉS....
  Több forrásunk is megerősítette már gyekkorában is agresszív magatartást tanusított a nyiltan oroszellenes liberális. Polt Péter legfőbb ügyész utasítására a mai napon az ORFK különleges nyomozócsoportot állított fel.
  Melynek feladata a "pushup" fedőnevet használó Soros ügynök személyének felderítése. A belügyminiszter kettőzött őrséget rendelt el a paks3 tervdokumentációkat örző fiók mellett. Orbán Viktor a rendkivüli helyzetre való tekintettel a héten Moszkvába repül, majd rövid Graz-i kitérő után érkezik haza Garancsi István gépével. A hatóságok későbbre bővebb tájékoztatást és fantomképet ígértek.
 • pushup #3 2018. október 17. 10:29

  4
  @TFZ: állítólag! a kulcsszó az "állítólag". sosem köptem le. iskolás koromban olyan szabálykövető voltam, mint a kurvaisten ... nem is értem, hogy lett belőlem ilyen hulladék :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!