Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Alig várom hogy a hátad a hátamhoz érjen, hogy belém tedd minden tudásodat hogy engem vigyél mindig minden hova.
Szeretettel a te kedvenc táskád
Sajnálattal értesítjük, hogy barátnöje heves szexuális csatában két golyót kapott, és nem sokkal ezelött elment...


Tájékoztatjuk, hogy percdíjai 2002 07.01-től megváltoztak. Mostantól kezdve 1 perc egyenlő a fasza méretével. GRATULÁLUNK: ÖN INGYEN TELEFONÁLHAT!

Ez a kisugárzás. Ez az intelligencia. Ez a helyes arc, és mindenekelőtt ezek az a gyönyörű szemek.
De mostmár elég ennyi rólam. Te hogy vagy?


Halkan belibbensz a szobába! Megérinted meztelen testem minden részét.
Hírtelen rátalálsz legérzékenyebb pontomra és elkezded szívni..... ROHADT SZÚNYOG!!!


Amikor a törpék hazaértek a munkából, Hófehérke szép sorban leszpota őket, majd elégedetten így sóhajtott: Na ez a hét is gyorsan elment!


Milyen a pina földrajzilag? Fekete mint Afrika, véres mint Vietnám, ketté van osztva mint Németország és szét van baszva mint Románia!


Családi okok miatt eladnám 600 SL Mercedesemet Jimmy 1 rendszámmal, valamint majdnem telitáras Berettámat hullajó áron. A jeligét dalban mondom el.


Zöldöblös köcsögöt örökölt Ödön. Zöldöblös köcsög fölött bögöly röpködött, s köpött. Ödön hörgött: Dögölj bögöly!!! S rögtön lökött köcsög törött, bögöly döglött. Ödön röhögött,Hö-hö.

Forroságtol izzadva vágyom rád nyelvemmel szeretném élvezni minden részed és élvezni amint zuhanyként hütöd le tüzelö testem. Imádlak csokifagyi


03 02 01 ((((((((((CUPPPPPPPPPPP))))))) )))) Pont most talált el egy édes puszi.


Szeretlek mert drága vagy nekem szeretlek mert nem kell sokaig füzni hogy járj velem szeretem a nyelved és élvezettel hatolok beléd te vagy a kedvenc cipőm.


Soha ne bizz meg olyan élőlényben amelyik öt nap vérzés után is életben marad.


Tudtátok-e azt a népi bölcsességet, hogy ha Medárd napján kefélsz, akkor 40 napig jól esik?


Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni. Megizzasztani, hatalmamba keriteni, hogy remegj és égjen a tested! Szeret téged a te influenzád.


Éjjel kétségbeesve kerestelek. Meztelen testemen akartalak érezni, aztán nélküled kellett elaludnom. Hol voltál? A te pizsomád!


A napba néztem és téged láttalak... A holdba néztem és téged láttalak... Megnéztem egy szép virágot és téged láttalak... Huzz má a picsába előlem!


Az Országos Gyógypedagógiai Intézet gratulál önnek, mert ön az első aki szájrátétellel képes gyógyítani a fitymaszűkületet.


Szerettem volna neked valami szépet, kedveset, érzelmeset, erotikusat, izgatót, szexiset és okosat küldeni, de sajnos nem fértem rá a kijelzőre!


A dohányzás 7 perccel rövidíti meg az életet, viszont a szex 15 perccel meghosszabbítja. Üzenet a dohányosoknak: DUGJATOK AZ ÉLETETEKÉRT!


Én egy orgazmust okozo Sms vagyok, tudom hogy élvezed, mert látom hogy mosolyogsz.


MOstmEgTUdodHoGymilYeNSzaRolYA nSmsTKapNi amElYiKbeNnincSeNekSzÓKözÖkéSm ÉGAkISéSAn aGYbeTÜkisÖsSzEVIssZaVAnnAKkEV erVeHaKiÉL vezTEDküLDDtoVaBb!

Gratulálunk, az ön nevét húztuk ki nyeremény sorsolásunkon, melynek nyereménye egy két hetes cigány gyerek,amennyiben nem jön el nyereményéért, az egész családot postázzuk!
Mostanában divatba jött a kis autó kis telefon, de ne félj!, hamarosan divatba jön a kis fasz is, és akkor te is menő leszel!
A kefélés perc melyben kiegyenesedett, megmerevedett szervedet egyes csecses egyedekbe vezeted be emelett kezedbe mellet veszel és feneked fel le emelgeted!
A Földön ebben a percben tíz milliárd ember van aki tévét néz vagy rádiót hallgat, de csak egy kis buzi van aki az én üzenetemet olvassa!
Katonai repülőtéren megtartott ügyességi játékon a finnugor Mika nevü ijjász ezüst nyila nagy sebességgel és tetemeas előnnyel repült a célba. Boccs Kerpen!
(2001 Forma1 Silverstone Mika Hakkinen nyert)
Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol surran a bendőbe. KÍVÁNOK SOK MINDEN JÓT AZ ÚJ ESZTENDÕRE!
A szán lerohadt, a rénszarvasok megléptek, a kéménybe szorultam, a bokám bebasztam, a krampuszok kurváznak az idén mászkáljon a faszom üdvözöl a MIKULÁS!
Sárkány ellen sárkány fű,
Cigány ellen börfejű,
Zsidók ellen Németek,
ÉLJENEK A RAPPEREK!
Disznó visit petárda robban, részeg feje a padlón koppan,róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, több rímet ide nem vágok Boldog Új Évet Kívánok!biztosan unatkozol gondoltam küldök pár sort!
Ezt az üzenetet akkor tudod elolvasni, ha nagy a farkad:
-
-
-
-
Na újra...
-
-
-
-
Semmi? Sajnálom úgy látszik pici a farkad!:(
-
-
-
-
Na ne eröltesd már!
Fonnyadt kis bőrtarisznya benne két kis laszti, ezek nélkül édes fiam, képtelenség baszni!
Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?
Emlékszel mikor régen együtt utaztunk a vonaton, és én kidugtam az ablakon a seggem te pedig a fejed és azt hitték, hogy ikrek vagynk?!

2 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!