Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Napi poén, ne vegye senki szívre, én jót röhögtem rajta hajaha

ROCKERHATÁROZÓ

"Mindenevő" - Fogalmatlan pózer. A szomszéd kölke hozott neki két Tankcsapda albumot, és most épp rocker barátokat keres. A suliban mindenki utálja, vagy leszarja. Ismertető jele nincs, mert még extrémek neki a rokkergöncök, no meg anyuci nem engedi.

"técsé, depi, ród" - Mocskos pózer. A "mindenevő" elfajzott formája. Ő a helyi basszájba, ő neveli ki a mindenevőből a saját fajtáját. Ismertető jele: csak fekete ruhák, szakadt bakancs, seggszagú láb, igénytelen málhazsák és szimatszatyor, télen-nyáron bőrdzseki, zsíros, csimbókos szénakazal, kötelező kecskeszakáll.

Hard rock - Vénfasz. Általában 50 éves fröccsbogár, aki minden kicsit is rocker hajlamúval órákig tud sztorizgatni. Az nem baj, ha meg sem történt, de legalább hangzatos! Ingyenes koncertek, fesztiválok állandó látogatója. Ismertető jele: rojtos bőrdzseki, bőrnadrág, western csizma, maximum két fog, három szál vállig érő haj.

Heavy metal - Papucs. A szőke hercegnek képzeli magát Harley Davidson-on egészen addig, míg édesanyja meg nem tudja, hogy a Babettájával jár koncertekre csajozni. Alapvető tartozéka két korsó sör, szigorúan átlátszó műanyagpohárban, melyeket felváltva kortyolgat. Szabadságról papol, de az asszony hordja a nadrágot otthon. Ismertető jele: bőrgatya, hosszú, csimbókos hajzuhatag, Iron Maiden póló, és az elengedhetetlen sör.

Glam metal - Buzi. A nőket és a férfiakat fizikai lehetetlenség megkülönböztetni. Folyton azzal hencegnek, hogy hány csaj volt meg nekik, de igazából egymást kúrják. Szinte biztos, hogy apjuk faszán nevelkedtek. Fél percig vicces látvány, még haza is vinnéd pénzért mutogatni, de utána unalmas. Ismertető jelük: női ruhák, tupírozott haj, smink, leopárdmintás cuccok, béna csajozós dumák a kompenzálás érdekében.

Power metal - Wowfüggő kocka. Az élete másról sem szól, csak egy képzelt világ agyszüleményről. Ha kitörne a harmadik világháború, ő karddal rohanna a sárkány ellen a szőke hercegnő megmentésére nagyfülű melegtündérkének öltözve egészen a lakásajtóig, mikor is észrevenné, hogy lehet, hogy jobban járt volna, ha a Call of Duty sorozatot viszi végig. Mikor anyja elküldte a gép elől, összehívta a wow-on megismert paladinpajtikat, és élőben szerepjátékoztak, no de nem szexuális úton, attól még egy jó 20 év elválasztja. Ismertető jele: pattanásoktól alig látszó fej, duzzadt szemek, zsírtól tocsogó vállig érő fejbunda.

Thrash metal - Primitív tuskó. Amit ő hallgat, az az igazi metal, azon kívül minden szar. Zenében hasonló a helyzet vele, mint a jazz kedvelővel, csak ő még léggitárhoz is magánórákat vesz. Ő már '83-ban ott volt a Total Metal klubban, még ha akkor sem Total Metal klub, sem ő, sem az említett zenekar nem létezett. Az ereklyék gyűjtögetése állandó faszméregetés tárgya. Ismertető jele: felvarrós, sosem mosott farmermellény, fehér edzőcipő, amit még édesapja sem hordana, olyan tré, szűk gatya az impotencia kedvéért, hosszú, mindig kócos sörény, töltényöv, és még a budin is totál ismeretlen equador-i thrash metal banda pólója.

Death metal - Belezős mimózák. Állandóan másról sem tudnak beszélni, mint sorozatgyilkosokról, kivégzésekről, kínzásokról, de ha elered az orruk vére, mentőt kell hívni melléjük. A legbrutálisabb arcoknak gondolják magukat. A nyolcévesek között a napköziben. Ismertető jelük: terepmintás gatya fekete katonai bakancsba betűrve, fekete póló, morcos kiscica tekintet.

Black metal - Mizantróp gyökerek. Ők senkivel nem barátkoznak, akik nem áldoztak még sátánt a kecskének. Egy fával szívesebben közösülnek, mint egy emberrel, még egymást is képesek megkéselni brahiból, annyira gyűlölik az embereket. Az ősi legenda szerint Norvégiában pantomimesek egy csoportját nem fizették ki egy előadás alkalmával, így fellázadtak, az ő leszármazottaik a blackerek. Ismertető jelük: csak a feketét ismerik a bőrszínt leszámítva, és a seggükből is szegecs áll ki, és az elengedhetetlen elfolyt pantomimes arcfesték.

Folk/viking metal - Identitászavaros igénytelen csürhe. Odin és Thor szerelemgyermekeinek hiszik magukat. Ők a nomád férfiideál megtestesítői, amíg anyuci ki nem húzza a netkábelt. Poharat és evőeszközt nem használnak, csak egy búcsúban lőtt kétpálcás marhatülköt. A zenéjük olyan, mintha a Bunyós Pityu összeállt volna a Tankcsapdával. Ismertető jelük: irdatlan szakáll minden létező lakójával együtt, állatbőrök, skótszoknya, ivótülök, hosszú, rasztásodott haj, állandó delíriumos állapot, ostoba tekintet.

Industrial metal - Látens diszkós. Ez az a típus, aki diszkósnak is túl gyökér, és Depresszióról is hazazavarták, akkora pózer. Megunta az állandó ingázást a két szubkultúra között, és csinált egy sajátot, mert az egyedi. Ismertető jele: nagyon bő gatya, hogy a fingnak is legyen hely, akkora talpú szartaposó, amiben nem hogy egy karton cigit, de egy komplett dohánygyárat feltűnésmentesen át lehet csempészni a határon. Stílszerűen csak fekete ruha.

Goth metal - Depresszív életképtelen gyökér. Az elegancia földi helytartóinak képzelik magukat, és meg nem értett művészeknek, holott szimpla deviáns, beilleszkedni nem tudó pubertások csapata. Bőrük hófehér, no de nem azért, mert vámpírhercegek és hercegnők lennének, csupán ilyen ronda gyerekhez nem adják a nevüket a szüleik, így a pince mélyén nevelik őket. Ismertető jelük: lerángatták nagyi csipkés függönyét, beletömködték papi Wartburgjának kipufogójába, hogy szép fekete legyen, és abban rohangálnak, emellé ízlésesen a legnagyyobb orrú acélbetétes bakancs, ami létezik. A sminkkultúra nőknél és férfiaknál egyaránt megfigyelhető: fehér bőrön fekete rúzs.

Cybergoth - Szipus diszkós geci. Úgy kell ezeket elképzelni, mint az industrial és a goth metal keverékét. Deviáns stílustalan diszkósok, azzal a különbséggel, hogy minimalizálták a hangszerek arányát, és maximalizálták a drogfogyasztást. Ezt a zajt másképp el sem lehet viselni, szóval maximálisan meg tudom őket érteni. Ismertető jelük: itt is elmondható, hogy a goth és az industrial keveréke, kiegészítve egy öntudatlan fodrásszal, mely itt-ott nullással belekapkod, néha a szemöldököt is leszedi, nyakon önti őket festékkel, majd ha sikerül észrevenni a hajhiányt, színes zuhanyzócsövekkel pótolja azt.

Doom metal - Önpusztító gyökér. Talán a legártalmatlanabb fajról beszélhetünk az esetükben, mert ők a metal reggae-sei azzal a különbséggel, hogy utálnak mindenkit, csak félnek kimutatni, hátha pofán veri őket valaki. Szerintük az élet értelme az önpusztítás, de ha kettőt tüsszentenek, rohannak orvoshoz. Ismertető jelük: igénytelen borosta/pofaszakáll, bárgyú, ostoba, szétdrogozott tekintet, mindent átható sörszag.

Nu metal - Verték a suliban. Az egész műfaj arról szól, hogy az élet milyen szar, mert csúnyán nézett ránk reggel a szomszéd Bözsimama cicája, de mi kemények vagyunk, és megpróbáljuk visszafojtani a sírást, és a normális riffeket. Utóbbit kiváló eredményességgel. Ismertető jele: deszkás cipő, kinyúlt, bátyjától lopott póló, rövid és elbaszott frizura, fekete ruhák, sulinyomoréka viselkedés.

Hardcore - Agresszív faszkalap. Az ő zenéjük a legkeményebb, az ő zenéjükben van a legtöbb igazság, csak ezt a kívülálló muglik nem érthetik, mert nem tudják, hogy mi az az összetartás. Ha egy szerintük ilyen emberrel találkoznak, rendszerint félholtra verik a szeretet nevében. Ismertető jelük: fehér trikó, nagymama fejkendője, kopasz fej, bermuda, semmit mondó tetoválások, térdig húzott zokni, amiért annak idején engem simán elvertek volna a suliban alanyi jogon.

Grindcore - Zártosztályszökevények. Láttam én már kárón varjút, de ezek ahogy szórakoznak, és amilyen hangokat képesek kiadni magukból, azt a legrémesebb álmomban sem gondoltam volna. A legundorítóbb szexuális pervderziókból is viccet csinálnak, ritka erkölcstelen egy brigád. Ismertető jelük leginkább a vállalhatatlan viselkedésük.

Metalcore, deathcore - Keménykedő homokosok. Ezeket az alsóbbévesek is félkézzel földhöz vágták suliban, és a sérelmeket egy megzenésített zokogórohamban adják ki magukból. Egyszer ordítanak, mint a kiskölök, akinek beleszartak a cumisüvegébe, egyszer meg nyivákolnak, mint a bagzó macskák. Ismertető jelük: emlékszel még az emósokra? Na ezek pontosan ugyanúgy néznek ki, pontosan ugyanúgy viselkednek, csak időközben felvásárolták az összes Turbo rágót, és magukra pakolták a matricákat belőle.

Post rock/metal/hardcore - Meleg művészlelkek társasága. Igazából a műfaj elején a "poszt" jelző azt mutatja, hogy totál semmi köze nincs az eredetihez. Ők az adott stílus szabadbölcsészei, és ezzel mindent elmondtam róluk. Ismertető jelük nincs, annyira szürkék, unalmasak és hétköznapiak.

Blues - Vén művész fasz. Ami Chuck Berry-nél keményebb, abban nincs zenei tudás. Borozós típus, valamilyen képzőművészetben általában jártas, és el is ismernék, ha nem lenne akkora arca, hogy a megnyitóira ki kéne bontani a falat, hogy beférjen. Ismertető jele: kockás ing, kopott farmer, félhosszú haj. Olyan, mint a grándzsos, csak öreg.

Jazz - Művész fasz. Vele soha ne állj le zenéről vitázni, mert ő a Berkeley-n végzett gitáron, zongorán, nagybőgőn, hegedűn, brácsán, oboán, triangulumon és zulu törzsi tamtamdobon. Ismertető jele csak annyi, hogy más világban él. Sunyi alak, elbújik, de szakavatott szemek egyből kiszúrják kritikus magatartásáról.

Alter - Elvont művészkedő fasz. Semmihez nem ért, életképtelen, és hippinek képzeli magát, csak ha lehet, még borzasztóbb zenével fűszerezve. Mindenkit szeretnek, amíg le nem fikázzák a kispált. Utána jaj neked! Ismertető jele: a lehető legbénább cuccokat veszik fel, emellé a legmodernebb kütyüket használják. El sem lehet téveszteni. ..

25 hozzászólás

 • Árpi március 8. 13:58

  1
  Egyik sem. Az milyen már. rotfl
 • OVI március 8. 14:13

  2
  rotfl rotfl Zseniális !!! grat XD XD Egy kis kiegészítés a fenntebb elhangzottakhoz:

  Mi is az a metál? A legegyszerűbb módon úgy mutathatjuk be a különböző zenei stílusokat, ha vesszük a következő alaphelyzetet: Egy gonosz sárkány elrabolt egy gyönyörű királylányt, és egy hős lovag a megmentésére indul. Mi történik?
  - HEAVY METÁL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt.
  - GRIND METÁL: A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik.
  - POWER METÁL: A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdő közepén szerelmeskednek.
  - TRASH METÁL: A lovag megjelenik, legyőzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi... gyorsan, és önzőn.
  - FOLK METÁL: A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedűn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik.
  - VIKING METÁL: A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas csatabárdjával megöli a sárkányt, megfőzi, majd megeszi, halálra erőszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti, mielőtt elmenne.
  - DEATH METÁL: A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a királylányt, őt is megöli, majd távozik.
  - BLACK METÁL: A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély előtt análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a véréből, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély előtt karóba húzza.
  - DOOM METÁL: A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyőzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja őt és a királylányt is.
  - PROGRESSZÍV METÁL: A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély előtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, újabb gitárszólót ad elő, amibe a konzervatóriumban végzősként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik, és a HEAVY METÁL lovag keresésére indul.
  - GLAM METÁL: Az érkező lovagot meglátva a sárkány röhögőgörcsöt kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörű rózsaszínre festeni a kastélyt.
  - INDUSTRIAL METÁL: A lovag zsíros, fekete bőrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobóemberek kikísérik a meseerdőből.
  - KERESZTÉNY METÁL: A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnő "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság előtti szexben."
 • Georges március 8. 14:13

  3
  Akkor ezt írta egy punk, mert egyedül azok nincsenek lefikázva benne.
 • paraszt75 március 8. 14:44

  4
  Én csak egy pár jelzőt tudnék magamra aggatni kategória nélkül rotfl
 • zsoltee március 8. 15:45

  5
 • zsoltee március 8. 15:54

  6
  Na akkor milyen Metált hallgasunk a mai műszak okozta agyfax levezetéseként?
 • zsoltee március 8. 16:04

  7
  Szóval "lázadó paraszt " vagyok, ha korpiklaanit hallgatok, tehát folkot(is)
 • zsoltee március 8. 16:04

  8
  rotfl
 • Georges #6 március 8. 16:31

  9
  @zsoltee: Punkot!
 • zsoltee #9 március 8. 16:49

  10
 • Mihatika március 8. 17:54

  11
  van vasszűz polóm, felvarrós farmerem, hallgatok Nightwhist, Helloweent(hellóbécs?) anticrist/devilcorporation-t(AC/DC) StarWars zenét, dubstep-et, videjójátékozom,rövid a hajam(mert hullik) volt egy sárkányom, van egy fénykardom(500ft-volt az osánba) és robogóval iss járok,és egyesek szerint már vén f@sz vagyok
 • Salax március 8. 18:35

  12
  Majdnem stimmel! De a fogazatom ép és teljes. (Kivéve a négy bölcsességet, de azok sem adták magukat könnyen!)
 • Salax #6 március 8. 18:41

  13
  @zsoltee:

  Memotal?
 • earth65 #13 március 8. 23:11

  14
  @Salax: Erről eszembe jutott valami.
  9gag.com/gag/aXjzKNd
 • Etelvári Balázs március 9. 08:23

  15
  Nem is szerettem a Turbo rágót...
 • AcIv55 március 9. 09:31

  16
  Köszi a HSZ-ket yougod rotfl
 • Salax #14 március 9. 22:39

  17

  @earth65:
  A nevem: Bó. BimBó.
 • AcIv55 #17 március 10. 03:29

  18
  @Salax: aha :| rotfl kihez beszélsz? rotfl
 • zsoltee #17 március 10. 15:24

  19
 • Grenadírf4ls #5 március 10. 17:44

  20
  @zsoltee: épp ezt akartam kitenni kommentbe :D
 • pixel #19 március 10. 21:01

  21
  @zsoltee: Segits nekem legyel szives!

  Ahogy olvasom a kommenteket az jon le, hogy Te otthon vagy a metalban. Abbol is inkabb a kemenyebb mufaj.

  Nos, olyan zenekarokat keresnek mint a From Autumm To Ashes. Sajnos mar fel oszlottak, de a mai napig az egyik kedvenc zenekarom. Kemeny riffek, dallamos refrennel. Kicsi horges, de szinten dallamos enek.

  Wikipedia szerint a mufaj amit kepviseltek : Post-hardcore, screamo, emo, metalcore

  Nezegettem ezen mufajok kozul eloadokat, de egyik sem olyan amire en vagyom.

  Esetleg tudnal ajanlani valamit? :)

  Ha esetleg nem ismerned ezt a zenekart:  Vagy egy masik, bar ezek oroszok, de ez is baromira tetszik. ( rohadtul nem vagom mirol enekel... :D :D :D) :

  www.youtube.com/watch?v=gIZ4oXALWUI

  Koszi.
 • zsoltee #21 március 11. 09:40

  22
  @pixel: Nos én hallgatok mindent, legföbbképpen rock/metál műfajok(van, hogy más stíus is, de az mellékes) hangulat függő :D, De nézzük Suicide Silence, The Agonist, Jinjer, Butcher Babies
 • zsoltee #21 március 11. 09:42

  23
 • zsoltee #21 március 11. 10:42

  24
  @pixel: Amúgy én úgy vagyok vele,hogy ami tetszik meghallgatok, volt már, hogy azt mondták, hogy xar nem jó, meghallgatam és nekem meg átt jött, izlések és pofonok, angolom elég tré, németűl nem tudok, na ezt meg csak azért mert sok esetben a zenét a hsaangzás miatt hallgatom, lehet nem vágom a szöveget, de lexarom, ha beszólnak miatta, azt hallgatok a mitt akarok :D
 • zsoltee március 11. 10:43

  25
  *hangzás*
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!