Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Csak nektek, mert úgy szeretlek titeketxD

A szobában félhomály uralkodott. A várakozó urak és hölgyek idegesen mocorogtak, fészkelődtek a helyükön. Türelmetlenül várták a hírt. A szoba sötétségét mindössze néhány pislákoló gyertyaszál próbálta szétoszlatni, odakint a távolodó vihar morajlott. Ekkor váratlanul kinyílt az ajtó.

Egy sápadt, harminc év körüli fiatalember lépett be rajta. Arcán különös félmosoly. Az urak és hölgyek lélegzetvisszafojtva vártak. A fiatalember töprengőn végigmérte a társaságot, és megszólalt:
- Uraim! Hölgyeim! A gyilkos halott!
Mély, ünnepélyes csengésű hangjának visszhangjaként szakadt fel az összegyűltekből a megkönnyebbülés hangos sóhaja. A fiatalember kivárt néhány másodperces szünetet, majd ismét megszólalt:
- Mélyen tisztelt egybegyűltek! Tartozom önöknek egy vallomással: a gyilkos én vagyok!
Ez durva:
Két diáklány lakik egy lakásban.
Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.
Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!
Egy kislány ment a családjával a boltok között,és a kirakatban meglátott egy babát ami 2-t mutat. Megkéri a szüleit vegyék meg neki.Úgy tettek. A kislány hazavitte a babát nagyon örült neki. Berakta egy dobozba és lefeküdt aludni. Egyszer csak azt hallja :"Már kijöttem a dobozból" A kislányt nem érdekli alszik tovább. Utána ezt hallja:"Már az ágyadnál vagyok" Már kicsit zavarja de azért alszik tovább. Amikor már azt hallja hogy már a párnádnál vagyok:nyissz levágták a fejét... Reggel a szülei benyitnak látják a kislányt levágott fejjel és mellette a babát amint már 3-at mutat....
A 8 éves David-et otthonhagyják egyedül a szülei, s azt mondják neki hogyha fél, akkor csak rakja le a kezét az ágy alá, s ha a kutyája megnyalja, nincs semmi baj. A kisgyerek lefekszik,s néhány perc múlva zajt hall, csörömpölést.Lerakja a kezét, a kutyamegnyalja.Némiképp megnyugodik, ám nem sokára megint csörömpölést hall.Lerakja ismét a kezét, megnyalja a kutya. Ismét megnyugszik, ám most kicsivel nagyobb zajt hall.Már nem bírja tovább, kimegy a szobából. Elnéz balra... felsikít! Ott a kutyafelakasztva a csillár kampójával, s mögé a falra fel van írva: EMBER IS TUD NYALNI!!!
Ès egy amivel garantált a siker:
Az erdő közepén egy házban ül az öreg hölgy a kandalló előtt a karosszékben, és rémtörténeteket olvas. Éjfélkor kopognak az ablakon. A néni lassan odacsoszog, kinyitja az ablakot. Ekkor meglát egy szellemkislányt. A lány megszólal:Kérek vizet, kérek vizet(

18 hozzászólás

 • despina 2010. október 1. 12:50

  1
  Az utolsót nem értem.
 • gab71 2010. október 1. 12:50

  2
  Zsibi:D
 • kuckac #1 2010. október 1. 12:52

  3
  @despina: Jaj elbasztamxD
 • szaszy68 2010. október 1. 12:52

  4
  Nabaszdmeg!!!!:D :beer: 10
 • kuckac #1 2010. október 1. 12:52

  5
  @despina: Itt van:
  Az erdő közepén egy házban ül az öreg hölgy a kandalló előtt a karosszékben, és rémtörténeteket olvas. Éjfélkor kopognak az ablakon. A néni lassan odacsoszog, kinyitja az ablakot. Ekkor meglát egy szellemkislányt. A lány megszólal:Kérek vizet, kérek vizet(<--Ezt könyörgő hangon)!! A néni elcsoszog a polchoz, kivesz egy poharat, odacsoszog a csaphoz, megnyitja, megtölti vízzel, visszacsoszog az ablakhoz, és a lány nincs ott. Másnap este az erdő közepén egy házban ül egy öreg hölgy...(a vastag részt még kb 3x elmondjuk)Az öreg hölgy másnap bement a városba vásárolni, egy boltajtó előtt megtorpant. A szellemkislány képét látja az ajtón. Bemegy a boltba, és megkérdezi az eladótól: Hölgyem, az ajtón, az a maga kislánya? Igen. Még két éve tűnt el, de elfelejtettem levenni. Anyóka hazamegy. Este ül a kandalló előtt és rémtörténeteket olvas... Kérek vizet, kérek vizet-mondja a lány. Az anyóka megkérdezi:Te nem a boltos kislánya vagy? De igen. Anyóka elcsoszog a csaphoz... (most újra elmondjuk a sötéttel szedett részt jó párszor, amíg a többiek nem unják nagyon. Ha már halálosan unalmas, a végére ezt mondjuk: Anyóka visszacsoszog vízzel a kezében, és a lány ott van. Ekkor megszólal a lány:VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(<--ordítva mondjuk)
  Az utolsó résznél figyeljétek az arcukat! Csodás, ahogy egyszerre ugranak hátra!!!
 • Kockacukor 2010. október 1. 12:58

  6
  még-még-még
  ezek nagyon jók :)
 • kuckac #6 2010. október 1. 13:18

  7
  @szaszy68: :beer
  @Kockacukor:Még keresek;)
 • Ragnaros 2010. október 1. 14:32

  8
  én még mindig nem értem az utolsót XD
 • Raikiky 2010. október 1. 14:51

  9
  XD a lényege az utolsónak hogy először halálra jntatod majd jól beszaratsz mindenkit XD 10*
 • kennyflevi 2010. október 1. 15:02

  10
  szerintem shit . De tényleg... ez cseppet sem rémtörténet.
 • Gabrov 2010. október 1. 15:55

  11
  És ezek valamelyike valós történet ?
 • kuckac #11 2010. október 1. 16:34

  12
  @Gabrov: Igen, mindxDEz csak történet de 1-2 ilyen izé megteszi a kellő hatást:D
  PL a Gyilkos babást elmeséltem egyszer régen a testvéremnek egy esti Tiszaparti sátorozáson és azóta minden este kivitte a plüssmacikat a konyhába és bezárta öket az egyik szekrénybe mert fosottxD 13 éves korában szokott le rólaxD
 • apuciCZ 2010. október 1. 17:26

  13
  ********** de filmet nemnéznék ilyen tematikával,hogy én a saját házamban nemerjek wc-re se menni
 • Tünci 2010. október 1. 21:17

  14
  az első nem tetszik, de a többi egész jó, főleg a villany kapcsolós meg a kutyás
 • fulee9999 2010. október 3. 05:50

  15
  A villanykapcsolós egy filmből van, a Tudom mit tettél tavaly nyáronból azt hiszem, de nem biztos. A kutyás azért súlyos... :D
 • Szöszke 2010. október 3. 20:20

  16
  Méééég...:)
 • Szöszke #5 2010. október 5. 21:26

  17
  @kuckac: a vizes kislány beválik! rotfl
 • Cosmo 2010. október 5. 21:34

  18
  tudod mit kapsz tőlem de csak azét mert szeretlek rotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!