Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Már cad is írta pár hónapja, hogy fel akarja újítani az oldalt. Nemsokára erre sor is fog kerülni. Előtte viszont kíváncsi vagyok, kinek milyen ötlete lenne, miket látnátok ti szívesen megvalósítva.
[UPDATE]
Olvassátok át a kommenteket, majd úgy adjatok ötletet. Ne legyen többször ugyanaz. Más ötletét ne fikázd, úgy meg pláne ne, hogy annyit írsz, hogy szar. Szerintem nem jo mert.... Indokold. Ha rossz az ötlet, nem baj. Vagy ötletet ad másnak, vagy kuka. De ne legyen belőle marakodás. Ha össz

66 hozzászólás

 • kléni #38 2015. február 6. 12:25

  42
  @ArkaChopa: 3: ez ugyan valóban jó lenne, de vedd hozzá, hogy a videóknak méretük van. Most szerintem a képtelenség videós posztjainak 1/3-a megy saját szerverről, a többi meg youtube-s beágyazás. Akkor kéne 4x akkora tárhely, és sokszorosa lenne az adatforgalom is. Cadnak meg kell a pénz sörre. :D
 • kléni #40 2015. február 6. 12:29

  43
  @cadmagician: nálam alapvetően fent van egy flashblock, ami letiltja az automatikusan induló youtube videókat. Mások valami youtube center plugint használnak, abban is letiltható az automatikus indulás. A videó oldalát tényleg azért nyitjuk meg, mert meg akarjuk nézni, de akik sokat neteznek, azok egyszerre szokták megnyitni új lapon a tartalmat, és egyesével végignézni. Berakni egy autoplay kikapcsolást nem tart tovább 1 localstorage változónál, szóval ez ne okozzon problémát.
 • kléni #37 2015. február 6. 12:30

  44
 • cadmagician 2015. február 6. 12:40

  45
  szininimaszótár a címkékhez, attól félek hogy még több találatot eredményezne, amit mégugyse fogtok átnézni. :D

  mama mami
  mama anya
  mama anyu
  mama szülő
  mama anyuka
  mama szülőanya
  sorozat sorozat
  sorozat sor
  sorozat széria
  sorozat láncolat
  informatika informatika
  informatika számítástechnika
  képtelenség hülyeség
  képtelenség baromság
  képtelenség ökörség
  képtelenség marhaság
  képtelenség butaság
  képtelenség elmebaj
  képtelenség ostobaság
  képtelenség bolondság
  képtelenség abszurdum
  képtelenség badarság
  képtelenség őrültség
  képtelenség blődség
  képtelenség dőreség
  képtelenség haszontalanság
  képtelenség oktalanság
  képtelenség sületlenség
  képtelenség szamárság
  képtelenség zagyvaság
  minőség minőség
  minőség márka
  minőség színvonal
  minőség szint
  minőség nívó
  pina vagina
  pina hüvely
  pina női nemi szerv
  gép gép
  gép berendezés
  gép szerkezet
  gép mechanika
  gép készülék
  gép gépezet
  gép konstrukció
  gép mechanizmus
  nevetséges vicces
  nevetséges ötletes
  nevetséges humoros
  nevetséges képtelen
  nevetséges lehetetlen
  nevetséges vidám
  nevetséges mókás
  nevetséges buta
  nevetséges muris
  nevetséges abszurd
  nevetséges szellemes
  nevetséges komikus
  nevetséges mulatságos
  nevetséges tréfás
  nevetséges elmés
  nevetséges derűs
  nevetséges kacagtató
  nevetséges mulattató
  nevetséges nevettető
  szánalmas szerencsétlen
  szánalmas fájdalmas
  szánalmas sötét
  szánalmas nyomorult
  szánalmas szűk
  szánalmas boldogtalan
  szánalmas keserves
  szánalmas szűkös
  szánalmas fáradságos
  szánalmas gyászos
  szánalmas nyavalyás
  szánalmas nyomorúságos
  szánalmas siralmas
  szánalmas sajnálatra méltó
  szánalmas szánalomra méltó
  szánalmas sorsüldözött
  szánalmas istenverte
 • cadmagician #39 2015. február 6. 12:44

  46
  @furotorony: jo, hangerő megjegyzése. feljegyzés nekem.
 • cadmagician #44 2015. február 6. 12:45

  47
  @kléni: ez jó
 • viktor007 2015. február 6. 12:46

  48
  Igen, azért nyitjuk meg a tartalmat, azaz a videót, mert megszeretnénk nézni, csak nem szeretem amikor a szívbajt hozza belém a hangjával. Másrészt van amikor egyszerre nyitok meg tobb posztot új lapon és olyankor kicsit vicces dolog és idegesítő, hogy egyesével kell szüneteltetni őket, még a másikat meg nem néztem.
 • cadmagician #44 2015. február 6. 12:49

  49
  @kléni: androidify szerű valami kéne. de kurvára lényegtelen amugy :D
 • cadmagician #48 2015. február 6. 12:50

  50
  @viktor007: hát megnyitod uj lapon, megnézed, bezárod. nézed tovább. ez is érdekes, hogy van 4 ember akinek nem jo ha elindul, meg van 300 akinek meg jo.
 • cadmagician 2015. február 6. 15:53

  51
  hogyan kéne működjön a kereső?
 • ArkaChopa #51 2015. február 6. 16:19

  52
  @cadmagician: A mostani kereső alapjai jó, én jól tudom használni. Csak valóban néha elfelejt kitenni szavakat/címkéket, és ezeket én találomra beírom, és van amikor így találok meg valamit. Pl. "macska" után nem adja ki az "asztal" címkét. Ha beírom így "macska tag:asztal", akkor rögtön van 11 találat. Ezen javítani kéne.
  A címke keresésre is ki kéne terjeszteni keresést. Pl. beírom "macska" akkor a hozzá tartozó címkéket sorolja fel, nem kell az összes szót ami létezik a posztokban (ahogy a mostani kereső megy.) Lehessen választani mondjuk minden szóra, vagy címkére keresek, illetve az ötlet jó , hogy dátum megadása tól ig. Mert lehet emlékszem mikor láttam, de nem emlékszem a címére.
  A szinoníma szótárt azért nem kell bevetni. Hisz nem hinném, hogy az oldalt irodalmi, nyelvtani és kultúrális zsenik tömkellege látogatná. Nagyjából behatárolható milyen címkéket használnak a feltöltők (a témák nagyjából hasonlók), és csak azok népszerű változatát felvenni a címke listába. Ezért írtam oda focis példát. De azt is lehetne, hogy nem címkézi be, hanem a keresésnél egy adott címkénél felhasználja ajánlónak a szinonímákat, hogy arra is lehetne keresni!
 • ArkaChopa #51 2015. február 6. 16:36

  53
  @cadmagician: Azért is kell külön keresés a címkékre, mert pl. nasa szóra 203 találat van, ha címkeként keresem, akkor kb. 50. A címke megtalálása után még további szűrés kéne, de nem manuális beírásként, hanem valami pipa (video/kép) kijelölésként.
 • ArkaChopa 2015. február 6. 17:15

  54
  A 48 vagy annál több képet én csak abban az esetben tartanám indokoltnak, ha egy témához tartoznak. Pl, egy lakás/autó felújítása átalakítása, vagy egyéb hasonló témájú sorozatképek. De a "vegyes" ömlesztett képeknél nagyon gáz lenne. Ki néz meg 145 különböző képet, amiből 30 tuti volt már. Én biztos nem nézném végig ha egybe ennyi lenne!
 • kléni 2015. február 6. 17:23

  55
  Kicsit félreérthettétek ezt a szinonimás dolgot. Ez nem arra kell, hogy az összeset felsoroljuk, és csak 5000 címkét használhassunk az összes poszthoz. Hanem arra, hogy a leggyakoribb hasonló címkéket összevonja. Ez tipikusan a cica - macska, meg fotó - fotók esete. Olyasmi lenne, mint fórumokon a kiemelt témák. Első helyen vannak, jól kiemeltek, sokan azt nézik meg elsőnek. Fontos információt tartalmaznak. Persze attól még bárki nyithat külön témát. Tehát ez nem egy korlátozás lenne, hanem javaslat. A címkék beírásakor az kerülne előre, amihez sok képtelenség tartozik már, amire van szinonima javaslat. Akár úgy is lehet, hogy a posztok mellett lehet javasolni, hogy egyik-másik címke legyen kicserélve (feltölti A cica címkével, B javasolja a macskát, a moderátor elfogadja, és a bekerül a fordítás a szótárba, B pedig kap x pontot érte). Egy kicsivel csak jobb, eredményesebb lenne így a címkézés, mint most.

  A keresésre az én ötletem:
  Feltöltésnél legelső lépésnél a címkéket kelljen megadni (még a videó/kép feltöltése előtt). A rendszer megkeresi, melyik képtelenségek tartalmazzák a megadott címkéket, és sorba rendezi őket aszerint, hogy melyik felel meg a legtöbb címkének (ha egy másik posztban mind a 6 megadott címke szerepel, az kerül előre, ha csak 1, az hátra).
  Maga a kereső legyen olyan, mint a mostani címkebeíró rész, tehát kis dobozba rakja a címkéket. Nem úgy mint hogy, hogy :-el kell elválasztani. A címke beírásakor legyen lehetőség beállítani, hogy azt a címkét mindenképpen tartalmazza-e, vagy tartalmazhatja-e. Amiket címkéket a feltöltésnél írtunk be, azok a tartalmazhatja kategóriába esnek, amiket később írunk be (vagy oldalt kattintunk rá, hogy szűkítsük a találatokat) azokat mindenképpen tartalmazná. Ezzel elkerülhető, hogy állandóan vissza kelljen lépni a korábbi keresésre, hogy 1-1 szót átírjunk.

  Kicsit eltévedtem az írásomban, szóval később folytatom. :D
 • kléni 2015. február 6. 17:29

  56
  Valahogy tényleg ki kéne emelni a posztot, hogy többen lássák, és írjanak is ide.
 • ArkaChopa #56 2015. február 6. 17:33

  57
  @kléni: Mondom én, kell egy gépház! :D Aztán zörögjön a gép benne!
 • Lézer 2015. február 6. 18:29

  58
  legyen egy olyan funkció beépítve, hogy jó csaj felhasználók telefonszámát azonnal elküldik nekem! Szerintem ez korrekt lenne, úgy is mindenki más meleg! ^_^
 • kléni #58 2015. február 6. 18:46

  59
  @Lézer: Jó hogy mondod, felírom, hogy a vótmá-t csak én küldhessem el üzenetben. :D
 • ArkaChopa #59 2015. február 6. 18:52

  60
  @kléni: Kéne egy külön gomb az értékelésnél "Vótmááá" felirattal! :D
 • Fender 2015. február 6. 21:47

  61
  nem olvastam el az összes hozzászólást, ezért ne is haragudjatok, tehát lehet, hogy már valaki írta.... de az jó lenne, ha képeket lehetne úgy leszedni innen, hogy a képen jobb klikk és mentés... szerintem ezt sokan hiányolják, bár nem tudom! :)
 • ArkaChopa 2015. február 7. 19:41

  62
  Ma van 7. és már senki rá se kukkant! Szóval ennyit ér egy poszt, egy ilyen poszt. :D Kell a gépház , NA!
  A másik, hogy a címkehiányos posztokra jobban kéne figyelni. Az adminok ha megnézik, akkor legyenek szívesek javítsák, vagy töltsék fel a megfelelővel. Vagy figyelmeztetni a feltöltőt! kalap
 • kléni 2015. február 8. 18:57

  63
  Jelezze ki az oldal, ha új képtelenséget töltöttek fel, miután elkezdtem egy poszt feltöltését. Sokszor 10 percig is eltart, a fene se nézi meg pont a főoldalt miután minden kész van már. :D Már másodjára töltötték fel előttem ugyan azt.
 • koppany82 #63 2015. február 8. 19:47

  64
  @kléni:
  Nahát, én is most bukkantam erre a posztra. El is olvastam az eddigi hozzászólásokat!
  kléni te most valami főnök lettél vagy mi a fene? :D
  Egyébként meglepve tapasztalom, hogy nem is vagy annyira barom, mint amennyire néha tűntél. Ezt vedd elismerésnek.

  Komoly javaslatom nincs, csak úszom az árral, ha valamit nagyon szarra változtattok, majd kritizálok, de építő dolgot jelenleg nem tudok mondani, meg nem is igazán értek ehhez.
  Egyetlen egy dologban osztozom pár felhasználóval. Ez pedig az automatikus videólejátszás. Fölöslegesnek tartom. Csak kattintásra induljanak a videók!
  Egyébként pedig hajrá!
 • kléni 2015. február 26. 19:37

  65
  Ki lehetne köszöbölni Matula nagy problémáját, hogyha valaki egyszerre tölt fel sok posztot (vagy éppen sokan töltenek fel egy időben) akkor késleltetve jelennek meg a posztok, mondjuk fél órás időközönként.
 • adriai6 #65 2015. február 26. 19:38

  66
  @kléni: ez nem olyan rossz ötlet
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!