Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Hírforrásunk kiszivárogtatta első elkészült jelentésüket

Tisztelt Miniszter Úr!
Ez úton juttatom el önhöz a P.Ö.CS. szervezet 2015-16-os tanév második félévről szóló jelentését!
Januárban lankadt hangulatban kezdődött az év. Szervezetünk nem mutatta jelét sem a tavaly év végi kemény munkának, de a csoport magját képező Gazdasági Egyesülés a Centralizált Iskolákért (továbbiakban G.E.C.I.) szerveződés új iránycélokat fogalmazott meg számunkra, melyek tekintetében egy ismételten határozottságot mutató irányzat kezdte élettel megtölteni lanyhuló önbizalmunkat.
Minek okán Februárban már teljes magabiztossággal álltunk a ránk váró feladatok elé, viszont hamar beigazolódott, hogy a P.Ö.CS. túl merev szerv, és hiányzik belőle a kellő penetralis rugalmasság, melyen azonnal el kezdtünk dolgozni. Egy viszonylag hosszan tartó huzavona kezdődött meg, melynek eredményeképpen a G.E.C.I. figyelmeztetett, hogy kiválik, ha gyorsan nem teszünk az ügy végére pontot.
Ennek a hirtelen támadt belső feszültségnek az sem tett jót, hogy márciusban feltűnt a színen a Pedagógusok az Iskolákért Nemzeti Alapítvány (továbbiakvban P.I.N.A.) nevű civil szervezet, mely elkezdte szorongatni minden oldalról szerveződésünket, és töviről- hegyire átvizsgáltuk az ujjonan felmerülő lehetőségeket.
Az első lehetőség az volt, hogy a G.E.C.I. kiválik, a P.Ö.CS.-ből, és a P.I.N.A.-ban folytatja tovább tevékenységét, de hamar beláttuk, hogy egy ekkora felszívóképességgel rendelkező szervezetben, nem lenne sokáig életképes, és mivel a korábbiakban említettük, hogy ez a tömörülés alkotja szervezetünk magját. Így félő volt, hogyha kiválik, a P.Ö.CS. sokáig nem tér magához.
A másik lehetőség az volt, hogy lerázzuk magunkról a P.I.N.A. szorítását, és nem hagyjuk, hogy újra fogást találjon rajtunk. Viszont a felkínálkozó lehetőségre, hogy a továbbiakban a P.Ö.CS. ellenőrző feladatkörét az Alapítványok Nemzeti Útmutató Szolgálata vegye át, arra szervezetünk tagjainak jelentős része nem vállalkozott, és a G.E.C.I. is felszólalt, hogy akkor inkább kerüljön át a P.I.N.A.-ba.
Viszont mivel ekkorra már majdnem a május is véget ért, úgy gondoltam Én, mint a csoport vezetője kézbe veszem a dolgokat, és pontot teszek az ügy végére.
Az a végső megoldás született, hogy a G.E.C.I a P.Ö.CS.-ön kívülre került, viszont azzal párhuzamosan folytatja tovább tevékenységét, a legfelső szinttől a legalsóig mintegy befedve azt.
Maradok tisztelettel: Makk Márton
Igazgató: P.Ö.CS.

22 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!