Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Friccs Heréink....
Máriatarhonyás szeretné megszüntetni a túlzott deci eljárást,

amelyet tavaly indított ellene az EP (ektoplazmásParalypörkőt) (ne nézz rám Kedves Olvasó, nem én tanátam ki ezt a hülyécske nevet… ja, de) Az eljárás lényege, hogy az zőstermelők által feleslegesen megtermelt, szeszgyártásra igen alkalmas terményekből készült, nem kicsit alkohol tartalmú nedűkből, a mindennapi robotba belefáradt, amúgy kiégett főkoholisták, nem átallottak decinként fogyasztani. Ezt elégelte meg a nemzetközi felügyelő szervezet, és határozatban tiltotta meg, hogy a zalkohol árusító helyeken 0.4 deciliternél nagyobb ivó eszközökből folyjon az iddogálás. A MATOSZ (Magyarországi Alkoholisták Társas Osztályozó Szervezete) Akik e nemes szakma főfelügyeletét látják el, tiltakozásul 2 hétig málnaszörp ivással egybekötött, lengőteke elvonással sztrájkoltak az EP Máriatarhonyási székháza előtt. Eközben egy magát megnevezni nem akaró fehér piaci árus elmesélte, miszerint, már megjelentek náluk az Észak Hátaztáni hiénák, akik 2-3 deci poharakkal házalnak. Sajnos ezen ivóeszközök származási helye nem azonosítható, ahogy minőségük is hagy némi kivetni valót, tudomásunkra jutott olyan tény, miszerint egy 2 decis pohárba alig 1.9 deciliter fért el!! A TECC (TesCoban Cerettek) szükségállapot kihirdetését fontolgatja, mint ezt szóvivőjüktől McVerlek Elektől megtudtuk, még a titkos szolgálati eszközök bevetését is engedélyezte a felső vezetés!
Hölgyeim és Uraim, nagy most a veszély, veszélyben van a szabadságunk, az emberiségbe vetett hitünk, a lábméretünk! Ne hagyjuk, hogy idegen hatalmak megosszák e egyöntetűen ivó népet!
Kretény HirszolgÁllat
:|

12 hozzászólás

 • andalas 2013. április 4. 09:02

  1
  :D
 • Magister 2013. április 4. 09:48

  2
  Szerintem már az előző sem volt vicces...
 • .kEPi #2 2013. április 4. 10:00

  3
  @Magister: szerintem is. ez nem ide illő tartalom.
 • Kenny Von Tschőrike #3 2013. április 4. 10:11

  4
  @.kEPi: Szerintem nem kötelező elolvasni... ;) Azt, hogy mi, hová való, nem tudom ki dönti el, nem hiszem, hogy Te, vagy Ti. Gondolom van moderátor, jelezzétek felé, hogy nem szobatiszta, majd Ő eldönti menyjen vagy maradjon. Ja és hogy egy klasszikust idézzek "A vélemény olyan mint a s*gg, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra" Maradok tiszteletlen ;)
 • Magister #4 2013. április 4. 10:35

  5
  @Kenny Von Tschőrike: mint ahogy posztolni sem kötelező. :) Az értékelések szerint a többségnek nem tetszik (már az előző is mínuszos volt), akkor minek erőlteted. :) Ami a véleményt illet: ha nem vagy kíváncsi rá, akkor ne posztolj! Ezen az oldalon szabad vélemény nyilvánítás van. További szép napot! :)
 • Kenny Von Tschőrike #5 2013. április 4. 10:50

  6
  @Magister: Annak a két embernek írtam, posztoltam, akinek tetszik ;) A vélemény nyilvánítási hozzászólásom nem neked, hanem @.kEPi-nek szólt, az ő szarozós, fikázós véleményére nem vagyok kíváncsi, minden más jöhet. Negatívok is. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, nem várom el. De a felesleges deviáns fikázást nem szeretném. Ha azt a konzekvenciát vonom majd le, hogy a többségnek nem tetszik, és itt nem arra a három emberre gondolok, akik a "nem tetszik"-re nyomtak, akkor majd nem posztolok ilyet. Köszönöm építő észrevételed! ;)
 • .kEPi #6 2013. április 4. 17:39

  7
  @Kenny Von Tschőrike: Ne is erőltesd a dolgot, igaza van Magisternek. És ne gyere azzal, hogy Kepi, mert nem írtam semmi "szarozósfikázós" dolgot most. Az meg, hogy te mire kiváncsi, minket nem érdekel :)
 • tibba 2013. április 4. 21:53

  8
  én találtam benne egy vicceset : főkoholisták
 • tibba 2013. április 4. 22:02

  9
  ha 6 éves kiscsaj vagy akkor király vagy, de ha már kócos lompos ne írjámá' ilyeneket , ha érted a viccet , de most komolyan :)
 • Kenny Von Tschőrike 2013. április 5. 09:26

  10
  Annyira jók vagytok hozzám, hogy Ti a nagy Öregek megmondjátok, hogy mi a jó, mi a menő! Komolyan! Nekem eszembe sem jutna, hogy egy olyan poszthoz hozzászóljak ami nem tetszik, nincs rá időm. 8 éves kislányként elég sok helyen osztok meg, sok embernek tetszik ez a deviáns, gyermeteg kifigurázása a napi híreknek, nektek nem, ezzel nincs is gond, azt nem értem, hogy miért kell ennek hangot adni, ha a másik fél már többször is kinyilvánította, hogy őt nem érdekli. .kEPi nekem az első megnyilvánulásod után meg volt a véleményem a stílusodról, ha valaki egy ilyen tuskó módon tud valamihez hozzá szólni, az az én olvasatomban egy tuskó, már megbocsásd. Általában a velem szemben beszélő/író ember stílusának értékelése után, ahhoz igazítva magam reagálok, szóval ha valaki tuskó, én is az vagyok, ez ilyen egyszerű. Tibba, lehet, hogy 8 éves kislány színvonalú az amit csinálok, de én legalább saját kútfőből találom ki ezeket. Ezek faszságok, az én eltorzult (8 éves kislány) nézetemen át látott napi dolgok. Kreténségek, annak is kell tekinteni. Ha nem szereted az ilyesfajta humort, ne olvasd, nem kell. Hidd el nem fogok zokogó görcsben fetrengeni miatta. Felfogtam Magiszter, Kepi, és a Te nemtetszésedet is, ha továbbiakban posztolok, akkor majd nem számítok a ti pozitív vissza jelzésetekre, de legyetek oly kedvesek, maradjatok az antilájk gomb használatánál. Őszsintér hívetek! ;)
 • tibba #10 2013. április 5. 18:43

  11
  @Kenny Von Tschőrike: oké van csőrike , szerintem beszélj maksával ő is ilyesmiben utazik hátha olyan sokra viszed mint ő. De hagyd meg azt a szabadságot mindenkinek hogy szabadon eldöntse ki mihez mit szól, tudom hogy nem teszik de lehet építő is néha, ezt el kell fogadni itt majdnem demokrácia van úgy mint szabad szólás, és hogy szavaiddal éljek ha nem inged ne vedd magadra. :)
 • Kenny Von Tschőrike 2013. április 5. 20:39

  12
  Egyetértek, szabad vélemény nyilvánítás van. Ezt akkor meg is beszéltük, mindenki foglalkozhat végre azzal ami érdekli :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!