Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A napokban adták közre azt a szerkesztett videót amely a Maláj utasszállító lelövésével kapcsolatos.

Eszerint bizonyított, hogy orosz BUK rakétát hoztak át a szakadár területre, onnan kilőtték a gépet, amelyről azt hitték Ukrán csapatszállító, majd amikor ezzel szembesültek kapkodva visszavitték.

7 hozzászólás

 • LongJohnHolmes 2016. szeptember 30. 08:04

  1
  Hiteles. Ezt biztosan azok csinálták, akik a hivatalos WTC dokumentációkat.
 • _V_ #1 2016. szeptember 30. 17:51

  2
  @LongJohnHolmes: Dehát miről beszélsz? Csak nem azt akarod mondani, hogy a WTC összeesküvés volt? Ugyan kérlek. rotfl (Érezd az iróniát! ) :D
 • kléni 2016. szeptember 30. 22:42

  3
  Ezt már 4 évvel ezelőtt is tudtuk.
 • radirr 2016. október 1. 19:40

  4
  és akkor mi van? lesz valami szankció? ugyanmár...
 • Pepejoe 2016. október 1. 21:02

  5
  A vidire azt tudom mondani hogy hmmmm...
  Viditől függetlenül meg számomra egyértelmű volt eddig is, hogy az oroszok lőtték le, pontosabban nem az ukránok. Felőlük jött polgári magasságban, kicsi az esélye, hogy ők nézték be. A szándékosságot és összeesküvéseket kizárom, miszerint mégis ők lettek volna és az oroszokra kennék.
  Valahogy egyszerűbbnek tűnik: benézték az oroszok oszt' kész.
  Csak annyi a furcsa, hogy katonakoromból még úgy tudtam, hogy a hivatalos eljárás szerint nagy magasságú "nemakarokhülyeségetmondanimertrégvoltmagasságú" cél esetében 2 rakétát indítunk 1 célra a találat valószínűségének emelése céljából. Tehát ha ők véletlen lőttek le egy "ukrán csapatszállítót" akkor mé' csak 1 rakéta hiányzik az indítósínről? Más lenne a doktrína?
 • ra tata 2018. augusztus 23. 11:37

  6
  Ukrajna biztos igazat mond, mint a 2001 okt. 4-én lelőtt Siberia Airlines esetében , amit hosszu hazudozás után mikor már mindenki ellenük vallott eltusolták,hogy "lehet" baleset történt. Nos a szakértők és a video készitői keményen megdolgoztak hogy megfeleljenek,de nézzük meg ezt a szerencsétlenkedést. Ahogy Pepejoe kollega irta az Oroszok ebben a magasságban 2 rakétát inditanak még a drága S-400 bol is. Itt mutogatnak egy hordozó platformot, de minek? Ugyanis a komplexum minima 3 (rakodóval4) jármüves alegység. Kell egy Parancsnoki-elemző hjmü.(9s470M1) Egy célmeghatározó célvezető(9s18M1) és maga a platform(9a310Ma) Jó a rakodót nem láttuk,....de a többit se. Márpedig ez nem egy tank, hogy odadurrant oszt elszalad. A rakétában van önmegsemmisitő tehát céltévesztés, vagy irányitási hiba miatt vége. A rendszer pedig csak a saját parancskövetője ajapján mükszik látóhatáron tul pedig állandóan kéri a központját a megvilágitásra. Nos kedves szakértők várom az uj videokat és hanghivásokat
 • ra tata 2018. október 14. 21:01

  7
  Közben utánna kérdezősködtem, más célravazető rendszerre is reagál, de ez nagy munka és szinte azonnal felderithető és lebuknak a mutatvánnyal mert még a Spanyol partoknál is észre veszik. Szinte a rakéta inditásakor látják, hogy mi van. Az oroszokra nem jellemző egyébként a hadrendi szám /torony szám/ mutogatása. Mikor a Krimet elfoglalták még valódi fegyverszámor se mutattak. Mikor itt nálunk gyakorlatra, lövészetre mentek a toronyszámot mindig lekenték,a vidin tökéletesen látszik, vajh,miért?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!