9 hozzászólás

  • AsconaB március 29. 20:18

    1
    10 évesen sütöttem családnak hagyma karikát mert kíváncsi voltam milyen. Emlékszem, hogy a panírozással küszködtem mert nehezen tapadt rá a liszt. De ettől még jó volt. Ideje lenne megint...
  • pecáros március 29. 20:19

    2
    Hmmm, de jó! Köszönöm, ki fogom próbálni! Ez rossz nem lehet!
  • Luckye március 29. 20:21

    3
    Éhes lettem...
  • pushup március 29. 20:27

    4
    ha van egy ilyen csatorna, vagy nem is tudom mi (tasty), ami abból él, hogy rövidke kis videókat csinál KAJÁKRÓL, akkor miért nem tudják, hogy hogy néz ki a mozzarella?
  • Csirkeláb #4 március 29. 20:36

    5
    @pushup: Jogos, ez inkább valami trapistaféle.
  • LongJohnHolmes március 30. 20:13

    6
    '89-ben eldisszidáltam Münchenig. Ottani kódorgásaim során betévedtem egy METRO (szerű) áruházba. Ott láttam akkora fej hagymákat zsákokban, mint egy kisebb labda. Nem akartam hinni a szememnek. Soha senki nem mondta nekem, hogy ilyenek vannak. Miután agyam elfogadta e zöldség létezését, a következő gondolatom újra az lett, hogy a magyarok nagyon át vannak verve. Azóta visszatértem, de az eltelt 30 év csak megerősített ebben a gondolatomban és nemcsak a hagymákra vonatkozólag.
  • Csirkeláb #6 március 30. 20:25

    7
    @LongJohnHolmes: Jó neked, hogy láttál. Én ma reggel ilyet akartam csinálni, de egy darab hagyma sem volt. Bolt meg ugye nincs. bazmeg Szal ma nem eszek ilyet, erről is a zorbán tehet. :P
  • _voodoo_ #6 március 30. 21:10

    8
    @LongJohnHolmes: Génmódosított növényekről hallottál-e? magdi
  • LongJohnHolmes #8 március 30. 22:00

    9
    @_voodoo_: Ki mit tud lesz, vagy mi?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!