Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

4 hozzászólás

 • kléni január 21. 00:28

  1
  Mennyire kínos már, hogy ezek az indiai és egyéb, totál nyomott, biztonság nélküli, alacsony fizetésű gyáros videók hogy elterjednek napjainkban, mert sok ember megnézi, és bár odakommenteknek hogy huh nem szép a helyzet, de azért a YouTube reklámokból még a rossz helyzetet is megéri mekik bemutatni.
 • yust #1 január 21. 00:36

  2
  @kléni: Nekem ez kimondottan tetszett (ezért is linkeltem be). Nekem még kéne is egy ilyen cucc (bár nem pont ezzel a felépítménnyel)!
  Nekem inkább azok "fájnak", amikor valamit "restaurálnak", de igazából átverés az egész, mert valójában a művelet fordítva zajlik, és egy működő cuccot lepusztítanak, csak fordítva mutatják, és közbeszőnek egy-két megjátszott munkafázist...
 • kléni #2 január 21. 01:04

  3
  @yust: A ternék lehet jó, és az egyszerű kis kocsi csábító, de azért néhol a gyártási folyamat meredek. :D
 • yust #3 január 21. 08:59

  4
  @kléni: Igen, de ez van. Itt legalább látni! Szerintem sok "modern nyugati" terméknél is pont ilyen van valahol, ha más nem a gyártási lánc legelején. Nézhetünk videókat szikrázva hegesztő modern robotokról patikatiszta üzemcsarokban, aztán az alapanyag valami középkori szintű bányából jön. Meg aztán a "modern" gyárban is van sumákolás, meg megjátszás bőven. Nekem még egy kicsit imponál is, hogy látok egy kis valóságot, és nem csak a megjátszott felszínt. Persze, itt is van megjátszás... De jól áll nekik... XD Valahol 5 és fél perc környékén kimondottan aranyos, amikor a "heftölősablon"-ból kirángatás közben szétesik a tákolmány, és a jómunkásember csodálkozva ránéz a saját művére hogy "most akkor mi van?" :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!