Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Jön az okos óvszer!

Végre sikerült rájönnünk, hogy mi is az, ami hiányzott az emberiségnek, de szerencsére egy Angol cégnek, sikerült elkészítenie, így már ebben sem szenvedünk hiányt.

A British Condomnak hála nemsokára elérhetővé válik az emberek számára az iCon nevű okos óvszer, írja Business Insider. Az eszköz 74 dollárba fog kerülni, osztályozza és online elérhetővé teszi a használó szexuális teljesítményét, és még a nemi betegségekre is figyelmeztet majd. Na de nézzük is meg, hogy mitől is okos, az okos óvszer.

Az iCon nevű okos óvszert egy Angol cég készítette, és nagyjából 74 dollárba fog kerülni. Ez bizony nem olcsó, na de az okos dolgok nem is lehetnek azok ugyebár.

A hírek szerint egyébként a nemi betegségeket is képes lesz felismerni, ami viszont tényleg hasznos, bár ez még egyáltalán nem biztos. És, hogy miért is okos? Mert képes osztályozni a használó ágybeli teljesítményét!

Mielőtt felmerülnének a kérdések, hogy az okos óvszert egymás után többször is lehet-e használni, kényelmes vagy higiénikus-e, fontos tisztázni, hogy nem maga az óvszer okos. Ez az okos óvszer igazából egy, a pénisz tövéhez illeszthető gyűrű, ami azon túl, hogy rögzíti a hétköznapi óvszert, a beleépített szenzorok segítségével végez el különféle méréseket.

A készülék a lökések sebessége, az elégetett kalória és a szex hossza alapján osztályozza a szexuális teljesítményt, amit az aktus után Bluetooth segítségével le lehet tölteni és meg lehet osztani mondjuk Facebookon. Hogy ez miért jó, azt nehéz megmagyarázni, a British Condom weboldala mindenesetre azt hirdeti, hogy "A szexuális életed jövője itt kezdődik".

Az ugyanakkor valóban hasznos funkció lesz, ha a készülék tényleg képes érzékelni a chlamydiához és szifiliszhez hasonló nemi úton terjedő betegségeket, bár a cég nem árulta el, mindez hogyan fog megvalósulni.

Az okosóvszerről egyelőre nincsenek fényképek, viszont állítólag már 96 ezer előrendelést jegyeztek fel.

6 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!