Ennyi melót, tök feleslegesen! Aki eleget grillezik/bbq-zik az tuggya hogy a hús leve/páca ha parazsat ér, ott lángok és mocskos nagy füst lesz. Valahogy lemaradt a videóról a rész, amikor mindenki a könnyeit tűrűgeti és sírva könyörög levegőért, miközben vakon próbálja fordigatni a húst h ne szenesedjen el a felcsapó lángoktól
@Hanyatt: A grillezés az étel nyílt lángon történő elkészítése, világszerte elterjedt konyhatechnikai eljárás, az ételkészítés legősibb módja, míg a barbecue a grillezés speciális formája, amikor parázs fölött grillezünk, hogy a húst vagy egyéb sütött anyagot füst is érje, ne csak hő vagy közvetlen láng. A normál grillezéshez képest ez sokkal lassúbb sütést jelent ...
@Hanyatt: Mivel a videon nincs pontos adat arról, hogy milyen hőmérsékletet produkál ez a találmány, így csak találgatni lehet, hogy mi is ez. Szerkezetét tekintve lehet mindkettő, de szerintem az aminek írtak. Amugy köszi az észrevételt, elolvastam a linket és ki is emelnék egy sort: " A barbecue low&slow útjára rálépni viszont csakis 150C alatt érdemes. " Ahogy mondani szokták, a jó pap is holtig tanul
BitPork 2016. május 14. 20:39
11