Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az eredmény amit kihoztak megdöbbentő, senkinek nem ajánlják, hogy utánuk számoljanak!

Joanna Masel,az Arizonia egyetem professzora, a posztdoktoriján dolgozó kutatóval, Paul Nelsonnal hihetetlen eredményt számoltak ki! Figyelem! Mindenki üljön le és kapaszkodjon!
Szerintük az eredmény minden korábbi várakozás ellenére igazolja, hogy az élőlények MEGHALNAK!
Nincs menekvés, az élet véges és megállíthatatlan a végzet. Vagy a sejtek elöregedésében halunk meg, vagy pedig abban, hogy rákosak leszünk!

A világon kisebb pánik tört ki a hír közzététele után, a tőzsdék rogyadoztak sokan az emeleti ablakokból ugráltak ki, hogy véget vessenek ennek a kilátástalan életnek (egyben meghazudtolják a matematikusok eredményét, mert nem vették számításba az öngyilkosokat). Szóval téboly tört ki, a tűzoltók fel alá rohantak, mert mindenhonnan hívták őket, hogy itt a világvége és 6 halott 40 sebesült!

Jelenleg az adóval kapcsolatos számításaikra várunk - mert ugye ez a két dolog a biztos az életben: a halál és az adó - ennek az eredménye még lehet vagylagos! Hátha megússzuk!

A cikk itt olvasható erős idegzetűeknek!

It's mathematically impossible to beat aging, scientists say

Aging is a natural part of life, but that hasn't stopped people from embarking on efforts to stop the process. - phys.org

#jCp" target="_blank"> #jCp

2 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!

Tudomány, technika még több