Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

8 hozzászólás

 • BitPork 2016. október 18. 10:02

  1
  Mostan mán csak egy dolgot kellene megvilágítani neköm. Béla van [email protected] az a [email protected] drága DPF a motorkocsikba. Gyűjti a sok ganyét. Oszt eccercsak vmi erősz [email protected] kíséretében még ki is nyomjuk egyszerre a nagyvilágba? Akkó mostan mi értelme is van?
 • dark_kutya #1 2016. október 18. 10:58

  2
  @BitPork: elvileg el kellene, hogy égjen, a részecskeszűrő így tisztítaná önmagát. De ehhez magas hőfok kell, pl. 1 órás autópálya menet. Az emberek nagy része csak városban használja a dízelt, nem csoda, hogy idővel eltömődik.

  @mindenki: elbúcsúzom, mert észrevettem magamon a kezdődő függőség jeleit és ez nem jó. Lehet valahol törölni a reg.-et mert nem találtam ilyet? Vagy beszóljak valamit Cad-nek, hogy bannoljon? Bár úgysem olvassa az oldalt... Kösz mindent, ciao!
 • BitPork #2 2016. október 18. 13:12

  3
  @dark_kutya Oszt hova mennél? Itt lehet a legjobban libsizni, nem? :D A DPF-fel kapcsolatban meg nem égeti el, csak kiégeti a szűrőt tudtommal. Tehát belekűd nyálat és ott az égés a lerakódott kormot kitisztíjja. Lehet rosszul értettem a működési elvét mea culpa!
 • KillHates 2016. október 18. 13:25

  4
  Gyerekek! Itt valami nem kóser; egy szopelt mutatnak alulról és egy ősöreg Mergát indítanak be. Meg általában a részecskeszűrőn nem is szokott lenni szonda, hanem az elején és a végén van nyomásérzékelő. Nekem eléggé katalizátornak tűnik az a részecskeszűrő amit az emberünk plumbál :D
 • dark_kutya #3 2016. október 18. 14:18

  5
  @BitPork: én a normál működést írtam, ha mindenki használná a kocsiját pályán is, 3/4 - 1 óra 3000-es fordulat felett, akkor kiégne magától, nem kellene ez a tisztító cucc.

  Dehogy libsizek, nem akarok én bántani senkit sem.. Pont az eltérő beállítottságokból lehet tanulni szerintem, meghallgatni minél több véleményt, hogy egy kicsit tisztábban lásson az ember.

  Lelépek, mert nem normális naponta a gép elé ülni és elcseszni az időt. Meg kezdem úgy érezni, hogy a macskák figyelnek :D
 • BitPork #5 2016. október 18. 18:28

  6
  @dark_kutya  Csak h igazad legyen :D
 • dark_kutya 2016. október 18. 19:07

  7
  :D :D :D nyihihi
  Pontosan ezt érzem folyamatosan!! :D
  Na sok sikert Neked az oldalon, tisztelet a segítő szándékod miatt is, igazából megértelek, én is segítek más embereken, ha tudok, sokszor a saját káromon, de nem érdekel, mert az a helyes. kalap
  Csak elég nyomasztó látni a kialakuló helyzetet és ez el tudja vinni az embert más irányba, egy határ után már bejön az önvédelmi ösztön..
  Most keresek valami alkoholos italt, beírok valami össze-vissza jelszót a belépéshez, amire holnap tuti nem emléxem és viszlát!

  Üdv.: Árpinak, Farrd-nak, Matulának meg a többieknek, "viszlát és kösz a halakat"!

  Cad: (ha néha olvasod a saját oldalad), ha jönnek az elvonási tünetek és el kezdenék érdeklődni a jelszavam után, ne add ki!
  Sem szép szóval, sem fenyegetőzéssel, akármit ígérek, ne! :D :D

  Sziasztok! :D
 • Inhouse 2016. október 19. 12:52

  8
  Hohohoho!!! És a védőszemüveg, meg a sisak? Munkavédelmileg elég kevés az a kesztyű... :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!