Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Meglepő, mi mindenre képesek pénzt áldozni az emberek.

Már az is érdekes volt, hogy a NoPhone kampány 5000 dolláros célját messze meghaladva, 18 ezer dollárt adtak össze a felhasználók (ennek részleteiről ebben a cikkünkben számoltunk be), most viszont már meg is rendelhető a 140 x 67 x 7,3 mm-as műanyag darab, a technológiamentes NoPhone.
Az alapváltozat ára 12 dollár, viszont van egy úgynevezett NoPhone 1 Selfie upgrade változat is, ezért már hat dollárral többet kell fizetni. Ezen egy tükörmatrica is van az "instant", a hackerek által tuti elérhetetlen szelfiért. Vicces, ugye? Pedig a kanadai GlobalNews szerint már több mint 1600 darabot meg is rendeltek belőle.
Bár a NoPhone ötlet viccnek indult, tényleg vannak rá vevők (ezúttal a szó szoros értelmében), talán csak vicces kütyünek tartva, de még az is lehet, hogy valaki épp az okostelefon-függőségétől szabadulna meg.
Ismerjük el, vannak a NoPhone-nak is előnyei, az ütés- és vízállóságon kívül pluszidővel ajándékoz meg, és segít visszatalálni a virtuálisból a valós világba, s az emberek fizikai valójával való kapcsolattartásban. Lehet, hogy ez tényleg megér 12 dollárt?

34 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!