Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az érzékeny bőr könnyet csal a szemedbe, főleg ha karcol a penge.

1 - Aspirin
Minden probléma orvoslása. Nehéz elhinni, de a normál aszpirin borotválkozás után eltávolíthatja a bőr irritációját. Az irritáció leküzdése érdekében két tablettát kell porrá kell törni. Adjunk hozzá glicerint . A kapott készítményt dörzsöljük az érintett területeken, és enyhén masszírozzuk.

2 - Szappan
Teljesen biztonságos. A növényi olaj és az állati zsírok a mosószappan két fő összetevője. Többnyire természetes összetevőkből áll, ezért nem meglepő, hogy a mosószappan kiváló munkát végez a borotválkozás után.

3 - Baba krém és por
Az első ilyen gyógyszer a pelenka bőrkiütés kezelésére csecsemőknél. Ennek ellenére a felnőttek más célokra is használhatják, vagyis a borotválkozás utáni irritációra. Ennek az eszköznek a kiválasztásában fontos szerep a teljes biztonság. Ugyanez a szokásos baba pornál.

4 - Szalicilsav
Jó segítség. Népszerű antiszeptikus, helyi felhasználásra. Ez a sav használható arra is, hogy a borotválkozás után enyhítse az irritációt. A bőrön naponta kétszer vagy háromszor kell használni. Az eszköz azonban nem ajánlott nőknek, különösen a szoptatás vagy a terhesség ideje alatt!

5- Kókuszolaj
Népszerű eszköz a haj és a bőr számára. Gyakran használják a lányok, mert kedvező hatással van a hajra. Az a tény, hogy az olaj is hidratálja és regenerálja a bőrt. Nemcsak a borotválkozás utáni irritációra jó, hanem leégésre is alkalmazhatja. Az eszközök biztonságosan használhatók minden nap.

6 - Kamilla és menta
Főzzük a kamillából és a mentából származó teát. Egy kanál száraz, zúzott kamillát és mentát, két pohár vízzel hígítva, forralva és 2 órán át főzve, tökéletesen enyhíti a viszketést és irritációt borotválkozás után. Alkalmazza egy pamut kendővel.

7 - Alove vera
Bizonyított eszköz. Néhány aloe vera lap szintén segít enyhíteni az irritációt. Keverje össze bármely növényi olajjal. A lényeg az, hogy mindkét összetevőt összekeverjük. A legjobb az egészben, segít enyhíteni a lábak irritációját, szőrtelenítés után.

8 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!