Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

3 hozzászólás

 • yust 2019. szeptember 25. 11:57

  1
  Hmmm... Szép, szép, de kíváncsi lennék, hogy jött össze... Az ember, mire megtanul ilyet, valóban megtanulja a saját testét koordinálni. Vajon itt is valami ilyesmiről van szó, vagy csak egy tornászra ráaggattak szenzorokat, felvették a mozgását, ráprogramozták erre, és "csak" közben egyensúlyoznia kell. Mindenképp szép teljesítmény, de a kettő nem ugyanaz. Egy ember például egy ilyen forgóugás (biztos nem ez a neve, de most mindegy) megtanulásával rögtön az elfordulás mértékét is megtanulja szabályozni, ez viszont "csak" ugyanazt a mozdulatsort tudná ismételni, ha nem valódi tanulás, a saját test valódi kontrollja van a dolog mögött.
 • Inhouse #1 2019. szeptember 25. 13:04

  2
  @yust: A leérkezéskor szerintem magától korrigálta az egyensúlyát. Mindenképpen előrébb vannak, mint az elején, látványos a fejlődés. Már nincs kábel rajta, és aggódó alkalmazott mellette. A mozgás is sokkal kifinomultabb, nincsenek zavaros apró mozdulatok egy-egy akció után, simán dolgozik.
 • yust #2 2019. szeptember 25. 13:39

  3
  @Inhouse: Az egyértelmű, hogy egyensúlyoznia kell, és szép teljesítmény, de pont a mozgás kifinomultsága miatt gyanús nekem, hogy csak másolja egy tornász mozgását, majd korrigál az egyensúly megtartása érdekében.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!