Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

12 hozzászólás

  • Gme augusztus 11. 23:36

    1
    Valahogy ezek sokkal finomabbak és illatosabbak voltak mint a mostani micros verziók.
  • _V_ #1 augusztus 12. 05:29

    2
    @Gme: Mondj egy ételt, ami nem volt régen finomabb.
    Nem vízágyon termelt, agyonpermetezett, GMO-s, mesterségesen előállított, tápozott hulladék volt minden élelmiszer...
  • Inhouse #2 augusztus 12. 08:56

    3
    @_V_: És rogyásig ettük magunkat málnával, eperrel, pöszmétével, ribizlivel, barackkal, szilvával, meggyel, cseresznyével, dinnyével, almával, körtével, paradicsommal, és mama közben még el is rakott belőle egy raklappal lekvárnak, befőttnek, szörpnek, savanyúságnak, meg sütött belőle mocskosjó sütiket. Most meg szívod a fogad, hogy csak venni kéne a gyerekeknek egy kicsit, hogy tudják milyen.
  • OVI augusztus 12. 10:49

    4

    :yeah:
  • _V_ #3 augusztus 12. 18:36

    5
    @Inhouse: Szerencsére a szüleimnek van ez-az a kertben, így ezek valamennyire adottak. Bár már nem bőséggel, mert csak kiég sokminden. :/
  • Inhouse #5 augusztus 13. 12:21

    6
    @_V_: Persze nekünk is van, meg apósoméknak pár dolog a felsoroltakból, de kiskoromban, unokaként a teljes palettából betegre tudtam magam enni napokon keresztül... A málna, eper, ribizli, pöszméte pl. nagyon hiányzik, a többi nagyjából még adott.
  • szürke szamár #4 augusztus 14. 11:33

    7
    @OVI: Legjobb. :love:
  • Gyuluska augusztus 14. 21:23

    8
    Emlékszem, mi is csináltunk ilyet. Létezik még?
  • szürke szamár #8 augusztus 16. 16:49

    9
  • kléni augusztus 17. 17:27

    10
    Ilyen ratyi modszert is csak te tolthetsz fel. xd
    Nekunk forro legkevereses gepunk volt, aminek a belsejebe kellettt szorni a kukoricat, aztan kipattogtak, es ha a teteje leesett veletlenul, szanaszst estek mindenhova. roffl Sokkal jobb volt utolag megsozni egy icipicit, mint a mostani mikros szarok, amiktol 10 szem utan faj a szam annyira sos.
  • szürke szamár #10 augusztus 17. 19:50

    11
    @kléni: Elmeháborodott ez akkor volt divatban amikor mikróról még csak nem is hallottak az emberek itt felénk. Mi amúgy gázon pattogtattunk alu lábasban, pici olajjal alatta. De jó is volt az. Ratyi.
  • Inhouse #10 augusztus 18. 10:56

    12
    @kléni: Amikor készen van, össze kell rázni...
    Ez a videóban szereplő az én gyerekkoromban létezett, imádtuk! :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!