Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Forrás: Titkos Történelem
- Fejezetek az emberiség elfeledett évezredeiből -

- Részletek - Írta: Csizi Sándor

Teotihuacanból még célirányosabb és szimbolikusabb Tlaloc ábrázolások kerültek elő, melyek még inkább támogatják, hogy az isten feje eredetileg egy gépezet volt (és nem fordítva):

A lentebbi képek még beszédesebbek. A kolumbiai San Agustin ősi szoborparkjából mutat hármat. Egy ismeretlen indián kultúra bizarr hagyatéka. Eddi 328 szoborról tudunk (sok gránitból, pedig azt messziről kellett hozni). A legrégebbiek i.e. 800-ból lehetnek. Szinte mind valamilyen démoni figurát mutat, hatalmas vámpírfogas szájakkal. Az alakok sokszor sisakot viselnek és valamiféle hátizsákot a hátukon. Rejtély, hogy kiket ábrázoltak, de a szobrokból szinte süt a gonoszság. Karl Theodor Stöpel német professzor 1911-ben járt itt. Megállapította akkor, hogy a templomokat föld alatti alagutak kötik össze, ezeknek azonban mára nyomuk sincs. Sok szobor csecsemőt tart a kezében, felemelve a szájához. Nincs kétségünk affelől, hogy ezeket megszándékszik enni a démoni pofa. Az első két kép mutat ilyen beállítást. A száj Tlaloc szájára emlékeztet, csak itt a csecsemő is ott van, ahogy a legsötétebb alkimista legendákban mindig is ott volt. Éppen ezért a harmadik kép még beszédesebb: az emberevő szörny, azaz emberhasznosító gép, egy kis nyitott helységben áll, egy dolmen alatt. Két oldalán valamiféle hibrid, kétéltű lény szörnyű alakja magasodik. Két kabir, akik a szörny "etetői" és felvigyázói, akik elrendelték a csecsemők felajánlását. Mit akartak a készítők ezekkel a szürreális és íjesztő szobrokkal? Mintha minket fegyelmeztetnének bizonyos nagyon sötét lényekre és erőkre. Olyan lényekre, akik elvették az emberek csecsemőit és felzabbáltatták gonosz lényekkel.

Az ősi mexikóiak képzelete az évezredek során összemosta a gépet a hely istenével, akár az ábrázolásait is. Némely Tlaloc-fej olyan, mintha egy „kemencét” mutatna, aminek szájába gyermeket raktak, mint azt némely föníciai ábrázolás mutatja. Akár visszatérne a régi rémmesék világa, ahol a vasorrú bába kemencébe akarja tolni a két gyereket. Tlaloc tehát az alvilágban ez a „kemence-szerű” gép volt, amit négy törpe (kabir) üzemeltetett? Azt hiszem, ez lehet a helyes következtetés.

Az olmék gyermekáldozat és a vasorrú bába kemencéje

A nigériai mandja és banda törzsek titkos társasága emlékszik egy ősi szörnyetegre, Ngaloka néven. A társaság beavatása is ezt jelképezi, mikor a jelöltet egy kunyhóba vezetik, ami Ngaloka gyomrát jelképezi, ott pedig megkínozzák és korbácsolják, ami a szörnyeteg „emésztését” jelképezi, majd kiköpi a jelöltet. Ez nem olyan, mint a világ másik oldalán a maja Popol Vuhban szereplő „Kések Szobája” nevű hely? Szerintem a kabirok emberhasznosító eljárásában egy hatalmas kockaszerű gépezet volt az első fázisa, aminek nyílásába gyermeket raktak. De nagy üstszerű fémmedencék is voltak a csarnokban. Legyen az Tlaloc állítólagos „feje”, Ngaloka „gyomra”, vasorrú bába kemencéje, Minotaurosz titkos kamrája, a „Kések Szobája”… mind-mind ugyanazt az emberhasznosító gépezetet jelentette!

Az első kettő, a Vénusz bolygó maja jele, míg a harmadik kép Tiahuanacóból van, kétségtelenül ugyanaz a jel.

folyt.köv. a végével :)

2 hozzászólás

 • bishop 2020. november 6. 07:40

  1
  Már most sajnálom,hogy a következő a vége lesz. Ilyen jellegű posztokat tolhatnál még. Nekem legalábbis tetszik nagyon.
 • Badsheep 2020. november 6. 15:17

  2
  nem engedi feltenni az utsót... nemtommér... nem ír hibát
  (tán hosszú? vagy nagyok a képek? sztem nem... de hol lehet megtalálni mi lehet a baj?)
  Jobban már nem érdemes szétszedni. Majd próbálom még ... :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!