Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Hallgassátok a spontán prezentált véleményt a vértizzadós Feröeriek elleni győzelmünk után. Igazán megérte ezt a sok pénzt beleölni a futballistáinkba. Grandiózus 1:0

13 hozzászólás

 • Árpi 2017. október 12. 08:11

  1
  Szeritnem a foci szurkoló a világ leghülyébb állatfaja.
 • Árpi 2017. október 12. 08:11

  2
  rotfl
 • F4RR3LL 2017. október 12. 08:24

  3
  A véleményem erről: utálom a focit. Miért? Mert pénzzel tömik minden szinten és még sincs ott, ahol kell (mondjuk hozzáteszem, szarból nem lehet...). Míg minden más le van szarva. (egészségügy, utak, oktatás...) Köcsög kormány...
  A szurkolók: na azok a másik legnagyobb... - nem is tudom hogy fogalmazzak, hogy odaszúrjak, de azért ne kövezzetek meg - képmutatók gyülekezete, akik csak léteznek. Állatok.
  Keresztapám mesélte anno egy Fradi-Loki meccsen késve ért ki és megkérdezte az egyik csávót, hogy:
  -Na mi a helyzet...
  -A csávó azt mondja: fingom sincs.
  -Hát nem nézed??
  -Jah nem, csak balhézni jöttem... (röhögve)

  Jelen példa is: elutaznak éltetni a csapatot bárhová, és a végén annak ellenére, hogy nyernek, csak basztatják, szidják, kifütyülik őket. Akkor mi a kivert faszomnak mennek oda??? Ennek van értelme így?? Akkor ne menjen... igaz a Magyar "focidrukkerek" java csak a balhé miatt megy.

  Na ezért megéri támogatni a sportot?? Megéri stadionokat felhúzni? Lófaszt...

  Én F1 rajongó vagyok, voltam... még nem tudom eldönteni (szar szabályozás, szar vezetés miatt kezdek kiábrándulni belőle...). Voltam versenyen, mindenki összetömörülve, Ferrari a McLaren szurkoló mellett és semmi balhé.

  Plusz: Kimi Raikkönen szurkoló vagyok, ha másért nem, miatta nézem az F1-et. Nála balszerencsésebb pilóta nem is igen van a mezőnyben. Bármilyen versenye legyen, nem kezdem el szidni, támadni, hanem ugyanazzal a hévvel szurkolok tovább. Ezért vagyok drukker, rajongó!!!!!
  A "focidrukkerek" csak akkor tudnak éltetni, ha minden fain, ha meg áll a szar, akkor képesek lennének agyonverni a csapat tagjait.

  Szégyellhetitek magatokat "kedves szurkolók"...
 • [ törölt felhasználó ] 2017. október 12. 09:19

  4
  Ezeknek semmi sem elég? Pedig a fiúk kihozták magukból a maximumot!
 • Pocoknyúl #4 2017. október 12. 11:12

  5
  @F4RR3LL: Egyszerűen csak túl vannak fizetve. Főleg külföldön. Ha lenne egy olyan munkahelyed, ahol mindegy mennyit teljesítesz, akkor is fixen megkapod az x milliót, erőlködnél? Csak az lenne a fontos, hogy ne hibázz, a többi nem számítana. A szurkolók meg le vannak sz_rva, mit számítanak a csapatnak.
  Ismerősöm Ausztriában "focizik", ami annyit tesz, hogy hetente 1x elmegy edzésre, ezért kap 1500 eur-t, a klub szerzett neki nyugdíjas munkahelyet, semmit sem csinál 2000 eur-ért, 6 órát "dolgozik", hogy maradjon elég erő a sportra, heti 1 nap szabad, 1 nap az edzés, plusz meccsenként ismét valami juttatás, 2 év alatt talán 2x játszott, a többit a kispadon töltötte.
  Hajtja a csajokat, a bmw-t, megvan mindene, mit erőlködjön?
 • F4RR3LL #5 2017. október 12. 11:24

  6
  @Pocoknyúl: Igazad van, de a hsz-em nem is a focinak szólt, hanem a szurkolóknak inkább.
  Túlfizetett majmok és igen, ezért nem teszik azt, amit kell. Mert így is, úgy is megkapja a pénzét. Max, mikor szar meccs után meglátja az utalását, kicsit gyomorideggel olvassa az sms-t, de utána, amikor a retkes pénzéhes kurvák szopkodják a farkát ő meg tömködi a deákigazolványokat a bugyijukba, rögtön nem érdekli, milyen szar meccset játszottak.
 • Gabor0827 2017. október 12. 11:33

  7
  A foci már jó ideje a pankráció szintjére süllyedt. Normálisabb sportokban egy kamusérülésért kitiltják a sportolót, nem tömjénezik.
 • Pocoknyúl #6 2017. október 12. 11:41

  8
  @F4RR3LL: Bár semmi sportot nem követek, Kimi mégis kedvencem. Talán mert Ő komolyan veszi...
  A fociról még annyit, egy öreg edző mondta: " Régen a gazdagok nézték hogyan rúgják a bőrt a szegények, most meg a szegények nézik a milliomosokat."
  Aki nézi, meg is érdemli.. :D
 • F4RR3LL #8 2017. október 12. 11:48

  9
  @Pocoknyúl: :beer: Aki Kimi rajongó, rossz ember nem lehet.
  Én is azért kedvelem, mert semmi nyavalygás, csak mikor már tényleg teli a töke és komolyan veszi az egészet.
  Az öreg mondása valós... sajnos ez van most már.
  Én nem is nézem, nem is néztem...
 • Tigrinc 2017. október 12. 16:19

  10
  Én megkülönböztetném a szurkolót ettől a balhés párszáz embertől, akik csak azért mentek ki, hogy bármi is legyen a vége ezt skandálhassák! Az ellenfél hazájának népessége 48ezer fő, kötve hiszem, hogy a 20ezernél több szurkolóból a szigetország lakosságának a fele lett volna. Volt kint több, mint 20ezer magyar plusz az ellenfél szurkolótábora. Ebből kb 100-200 ember skandált egyszerre, simán megszervezték...
 • moto-motó 2017. október 12. 18:51

  11
  a foci az egyik legnagyobb pénzmosoda.
 • MJoe 2017. október 13. 19:22

  12
  Én nem tudom mi a bajotok a magyar válogatottal! Ha azt nézzük, akkor tudnak passzolni, kicsit futni, stb...
  Szerintem nagyon jól játszottak, dícséret illeti meg öket!
  Ja, hogy ez nem grundfoci??? Akkor bocs!
 • [ törölt felhasználó ] 2017. október 13. 21:37

  13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!