Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A Legion Run egy 5k akadályfutás legalább 15 világszínvonalú akadállyal, sárral, tűzzel és szögesdróttal. A teljesítése csapatmunkát, bátorságot igényel és a szándékot, hogy a határaidat eddig soha nem látott módon kitágítsdgigagiga

8 hozzászólás

 • kriszjuv 2014. augusztus 27. 09:46

  1
  Mi ez a szar, határaim kitágítása ... ? A 6 éves kislányom végigsétál ezeken a pályákon !
 • gabbantyú #1 2014. augusztus 27. 09:53

  2
  @kriszjuv: az első kilométer után tele csokiznád a bugyidat aztán hazakullognál sírva...
 • kriszjuv 2014. augusztus 27. 12:44

  3
  gabbantyú mivel aktív sportoló vagyok ezért látom én így ezt a "hihetetlen nehéz" akadálypályát. Téged nem ismerlek, de ha csak a billentyűzetet koptatod, akkor neked ez a megfelelő határpróbálgatás.
 • gabbantyú #3 2014. augusztus 27. 14:21

  4
  @kriszjuv: ja bocs nem tudtam hogy ekkora f@szagyerek vagy..egyébként szerintem bármilyen aktív sportoló megszenvedne a pálya végére,nem csak az akadályok nehézsége miatt hanem mert pl.:egy csőben kúszni ami háromnegyedig van vízzel és csak a tetején kapsz levegőt,mentálisan is elég nagy próba elé állítja az edzett testű és elméjű embereket is..mondjuk téged nem mert élből a "kislányod is végig sétál ezeken a pályákon"hát akkor még az apja..örülj neki hogy ekkora f@szagyerek vagy.Egyébként nem csak a billt koptatom,nem vagyok egy puha gyerek,de ez a legion run kemény menet...
 • Göscröh 2014. augusztus 27. 17:53

  5
  Ha olyan nehéz lenne akkor nem lenne ott ennyi nő... Meg nem szaltózgatnának és ugrálnának össze vissza az emberek energiát pazarolva. Ha a videón az látszódna, hogy mindenki kivan a fáradságtól, és nem ugrálgatnak meg pózolgatnak össze vissza, akkor elhinném, hogy ez nehéz, de így nem. Úgy látszik én is f@szagyerek vagyok.
 • zooltan 2014. augusztus 27. 18:02

  6
  Én sem látom hogy valaki szívét, lelkét beleadná... csiga sebességgel vánszorognak egy látványos de nem nehéz pályán.
 • tibi03 2014. augusztus 27. 21:14

  7
  Ezek az akadályok tényleg nem jelentenek túl nagy kihívást egy sportoló számára. Egy átlag embernek talán. De kis akaraterővel ők is végig tudják csinálni. Tudom, hogy ez nem a reklám helye, de ha tényleg kemény erőpróbát akartok látni, akkor érdemes megnézni az "Elite Challenge" nevezetű magyar oldalt. Itt már a felvételi tesztek komolyabbak, mint ez a rendezvény. Csupán 70%-os a lemorzsolódás a végére. :)
  Persze nem leszólni akarom ezt a próbát, biztosan jó szórakozás/kikapcsolódás lehet, de ez nem a határaid kitolásáról szól!
 • Coller88 2014. augusztus 27. 23:37

  8
  Nem tűnnek túlzottan kikészülteknek.. Mondjuk ha úgy "játszanák" mint az idegen légiónál(nem voltam légiós, dokumentum filmes tapasztalat :)), hogy ha lazsálsz akkor a csapatod szopatod meg akkor lehet négykézláb kúsznának a végére. btw, nem tudja valaki a szám címét? előre is köszönet!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!