Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

20 hozzászólás

 • vaz 2010. augusztus 3. 16:02

  1
  grat coool
 • laca72 2010. augusztus 3. 16:13

  2
  Tavaly voltam a FIA GT-n, most megyek a Le Mans Series - 1000 km-re. Aug 21-22. Gyertek ki mert nagyon megéri. A futammal kapcsolatban Shumi egy kicsit BUNKÓÓÓ volt Rubinhoval szemben.Az ára a Belga nagydíjon elért helyezéshez képest 10 rajtkockával visszább. Ejj-ejj Suhamér mit csinááálsz. :)
 • Kenny123 2010. augusztus 3. 16:42

  3
  ezek a képek nekemis megvannak, kintvoltam... :D
 • Kono2.0 2010. augusztus 3. 17:08

  4
  zsir
 • qqriq64 2010. augusztus 3. 18:40

  5
  Lehet hogy a Suszter hétszeres világbajnok és most felejtsük el hogy a hétből hármat alátettek de Ő és a sportszrűség két külön dolog. Az egész pályafutását végigkíséri a zsigerből jövő német törtetés mindenen és mindenkin átgázolás a bármiáron győzniakarás és pontosan ez ami nem fér össze a sportszerűséggel. Az egész élete erről szól lenyomni letarolni mindenkit aki útban van. Egyébként ilyen akcióért mint a vasárnapi vették már el egész évben összegyűjtött pontjait is. Mondom mindezt úgy hogy elismerem tehetségét versenyzői kvalitásait.
 • Dora 2010. augusztus 3. 20:58

  6
  grat
 • Hugsy 2010. augusztus 4. 19:06

  7
  Nem tudom mennyire jogos ez a büntetés neki.. ahogy ő mondta "sok helyet hagytam neki, mert elment mellettem" :D tény h veszélyes volt! Végülis ok legyen bünti, csak kérdésem, hogy akkor a Ferrari csapatutasításért (ami tiltott) miért csak pénz büntit kaptak? Ennyi erővel inkább Alonsot is megbüntették vna 10 hellyel! Nem Alonsoval van bajom, csak így lenne korrekt.. mert a pénzbüntetés az nekik nem büntetés.
 • qqriq64 2010. augusztus 4. 19:32

  8
  A büntetések kiszabásában soha semmi logika vagy következetesség nincs. A Shumacher érában éppen eleget kedveztek neki a bírók emlékezzünk arra amikor visszatolták az autóját a sóderágyból és utána mondvacsinált ideológiát gyártottak hozzá hogy szabályos legyen de például az ő hátrányára is hoztak szabályokat mikor a pontszámítást változtatták meg mert kezdett nézőket és bevételeket veszíteni az F1 mert már félidőben világbajnok lett. Végülis vitatható ítéletek mindig voltak lesznek énnekem egyedül Shumacher jellembeli hiányosságaival van bajom most ott a célegyenes végén konkrétan mindkettőjük életével játszott ráadásul tét nélkül. Hasonló mentalitású ember az én emlékezetem szerint Senna volt az sem adott a sportszerűségnek a látszatára sem.
 • Hugsy 2010. augusztus 4. 20:15

  9
  Erről a Schumi incidensről még annyit, ha látta Barrichello, hogy olyan kevés hely van ott, akkor másik irányból kellett vna támadnia! (Ezért is zárta ennyire Schumi azt az ívet.)
 • qqriq64 2010. augusztus 4. 20:28

  10
  Ha kevés hely lett volna és Barrichelló okozza a veszélyhelyzetet akkor őt bünteték volna meg DE nagyon is sok hely volt ott csak Shumi szoritotta ki a palánk felé aztán meg mivel jobbos kanyar jött világos hogy jobbról kellett előzni ha balról előz körbe kell autóznia Shumit amihez már kevés volt a sebességkülönbség.
 • Hugsy 2010. augusztus 4. 20:57

  11
  Ha balra ment vna, akkor sem feltétlen kellett volna körbeautóznia.. de mind1 is, ami megtörtént, megtörtént :) Tény, hogy nem kellett volna ennyire védeni a 10. helyet.
 • qqriq64 2010. augusztus 4. 21:09

  12
  Végül is teljesen mindegy melyikoldali palánkra szorítja fel maga a tény elárul mindent az emberről. Aztán jöhetnek nekem a Shumacher fanok szerecsent mosdatni attól még nem lesz jellemes ember.
 • Hugsy 2010. augusztus 4. 22:26

  13
  Nem felszorítani akarta, lezárni az ívet, hogy külső ívre kényszerüljön. De Barrichello még látott ott helyet és elment, ennyi. Ha vmi kis istálló pilótája csinálta vna ezt kb senkit nem érdekelne..
 • ForeszHC 2010. augusztus 4. 22:41

  14
  Vettel megmondta a tutit. idén össze vissza büntetnek mindenkit. és most nem azt mondom, hogy ez szép volt, nem volt szép. de azért messze nem volt ez akkor sportszerűtlenség, hogy így fogalmazzak, mint azt sokan állítják. ez autóverseny, ha nem küzdenek a pontokért akkor minek van? akkor inkább nézek talicskatologató versenyt, abban több izgalom lesz. az a lényeg, hogy le kell zárni minden helyet ahol előzni tud, erre hoztak szabály, hogy csak egyszer válthat irányt, hogy ne legyen előtte kacsázás. erre van ez a szabály. megcsinálja a cselt rubens jobbra, shumi elmegy arra, aztán visszamegy balra és elmegy mellett, mert ugye csak 1szer válthat irányt. de nem neki meg kellett mutatnia durcásan, hogy bazz 10 év után végre én vagyok a jani és itt akkor is elmegyek, nem hiába van dávidcsillag a bukómon :)
  arról nem is beszélve, hogy ha (nem tudom itt kiken szurkol, nyilván a cigánynak) a kedvenced csinál ilyet akkor az katona dolog, ha egy sokak számára nem kedvelt alak (savanyú a szőlő) akkor annak a fejét kell venni. ez így elég álszent. szerintem idén a kis csapatok hasonló baromságaival negyed ennyit nem foglalkoztak, márpedig voltak ott is ilyesmi manőverek.
  az meg hogy jellemes ember az mindenki egyéni véleménye. amire mint tudjuk senki nem kíváncsi. de látatlanban mindig okos az ember :)
 • qqriq64 2010. augusztus 4. 22:42

  15
  Ugyanazt láttuk? Nem hiszem. Hol volt még onnan a kanyar? A betonfal a boxutcánál van milyen ívlezárásról beszélsz? Érdekes hogy az előző köröknél amikor nem volt mellette men akart semmit lezárni csak kizárólag akkor mikor előzési szándékkal mellé ért. Egészen egyszerűen mikor mellé ért ráhúzta a kormányt. Ennyi. Mindenki így látta de azért díjazom a fanok igyekezetét hogy kivakarják a szarból. De én mintha már láttam volna ilyet tőle Te nem?
 • Hugsy 2010. augusztus 4. 23:16

  16
  Mivel előző körökben nem volt szélárnyékában Barrichello, így fölös lett volna irányt változtatni! Am meg nem hiszem el, hogy ezt ennyire túl kell tárgyalni.. nézz meg még pár futamot és láthatsz ott is _bőven_ ilyen helyzeteket, csak akkor épp nincs ott betonfal és akkor senkit nem érdekel. Ez meg, hogy belement ebbe a játékba Barrichello, ezt ő vállalta! Hozzáteszem, jól tette, sikeres volt. (Egyébként, azt enegdélyezi a szabály, hogy egy autó úgy előzze meg a másikat, hogy elhagyja mind a 4 kerékkel a fehér vonalat? Ennek szivesen utánanéznék még cska úgy kekeckedésből...)

  @ForeszHC: Erről jut eszembe, hogy Hamilton kacsázását meg érdekes módon nem büntették (és még jópár szabálytalan dolgot, amit művelt). Ezt ki dönti el, hogy melyik pilótát lehet büntetni és melyiket nem? Féltek h rasszizmusnak fognák fel? :D:D
 • ForeszHC 2010. augusztus 4. 23:43

  17
  azért azt nagyon bírom, hogy úgy mondja mindenki mintha barrichellonak nem volt más választása csak tolni neki ott végig. az, hogy esetleg elvegye a gázról a lábát az lehetetlen dolog lett volna.
  de mint tudjuk mindig kell valakivel foglalkozni, addig se a mi házunk táján kapirgálják a szart :)
  @Hugsy: ezek a büntetések meg érdekesek, főleg az utóbbi időben. szidták mindig a ferrarit meg a shumit, hogy csókosak, nekik kedveznek. hát erre ismét erősen rácáfolnak. úgy osztogatják a büntetéseket mintha sorsolnák őket.
  az meg hogy midó meg nigga ellen nem fújunk az alap :) hát ki hozná a tőkét máskülönben?:) viccet félretéve azért elgondolkodtató ez is :)
 • Bombi 2010. augusztus 4. 23:53

  18
  @ForeszHC
  "nem volt más választása csak tolni neki ott végig. az, hogy esetleg elvegye a gázról a lábát az lehetetlen dolog lett volna"
  Én is így fogom fel az egészet, és engem is idegesít, mikor gyuszi meg laci ordibálnak, ha valakit leszorítanak, hogy "jujj de durva volt"... francokat. Ez így működik... BUKÓTÉRNÉL! Viszont itt betonfal volt mellettük kb 1 méternyire.
 • Hugsy 2010. augusztus 5. 00:56

  19
  Azt jó lenne megtudni, hogy fordított helyzetben (Schumacher megy el így Barrichello mellett) is Schumi kapott vna büntetést merthogy veszélyeztette a másikat? :) Ha így lett volna, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy most az lenne a téma, hogy "ejj ejj.. ez a Schumacher.. veszélyeztette másik pilóta épségét, rizikót vállalt, pedig Rubens világosan tudtára adta ezzel a manőverrel, hogy a másik oldalon kellene próbálkoznia."
 • qqriq64 2010. augusztus 5. 20:49

  20
  Megvilágosodtam fanok. Életmű fair play díjat Shuminak. A versenybíróság monnyon le. Az vasárnapi esetért különprémiumot Shuminak. Tanítani sőt kötelezővé tenni a manővert. Nehogymár Nagy Shumachert bírálni merészelje földi bíróság. Barrichellót örökre eltiltani nyilvános bocsánatkérésre ítélni térdenállva kézcsókkal. Amúgy is annyiszor megalázta már a Nagyembert. Ja és ezentúl a célegyenest Shumacher egyenesnek nevezni mától. Aki pedig bírálni merészeli annak majd a recski köbányában lesz ideje átnevelődni
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!