Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A rúgásért sárga lapot kapott. Pedig csak a frissen begyakorolt gyógyító rúgását végezte el, ami sikerült is, mert a "sérült" játékos azonnal meggyógyult amint érintkezett a labdával. :D

18 hozzászólás

 • Alma_ice 2012. július 3. 07:22

  1
  ezért nem nézek focit....
 • Gekko3src 2012. július 3. 07:47

  2
  én se... nagyon szánalmas ezt is átvették a szinészek.... de azért Beckhamnek jár egy pacsi ezért :D
 • markitos 2012. július 3. 10:01

  3
  Szép volt, egy az hogy messziről kurva pontosan eltalálta, az a buzi meg hogy felpattant, nemhogy ilyenkor ő kapna egy sárgát, farkas vére van hogy ilyen hamar meggyógyul? :D
 • Rush 2012. július 3. 10:21

  4
  az, a kurva anyját, hogy felpattant a kis köcsög, színészkedésért kiállítás és örökre eltiltás a világ összes kibaszott stadionjától
 • ArkaChopa 2012. július 3. 10:48

  5
  Na persze...
 • Rush 2012. július 3. 10:51

  6
  sőt, száműzném az univerzumból is
 • TonyEricsson #6 2012. július 3. 12:14

  7
  @Rush: ennyire nem bírod a szappanoperákat? :D
 • Rush #7 2012. július 3. 13:21

  8
  @TonyEricsson: a hülyéket nem bírom rotfl (nem értik a poént)
 • ArkaChopa 2012. július 3. 13:27

  9
  Én se bírom a hülyéket, mert hülye poénjaik vannak. :)
 • kfnorbi 2012. július 3. 13:55

  10
  vicc az amit egyesek focinak neveznek
 • Dr.acula 2012. július 3. 16:55

  11
  nem volt sportszerű de jól tette :Dfasz rinyál ott ha semmi baja?
 • Stig 2012. július 3. 18:59

  12
  Nem is rúgta meg, csak odarúgta neki a labdát, hogy jobb kedvre derítse :D
 • kisokka 2012. július 3. 20:15

  13
  Hát ez fantasztikus:DMennyi ilyen van, aki a halál torkából egy pillanat alatt képes visszatérni az életbe...
  Ha a bírónak meg van egy kis esze, simán kipattint a bet­egnek is egy sárgát.
 • czifratomee 2012. július 4. 00:31

  14
  hát ez nem igaz hogy én mennyire rühellem ezt a sportot :D ha színészek akkor menjenek filmekbe vagy színdarabokba ne a pályán gyökérkedjenek...
 • bnapos 2012. július 4. 13:46

  15
  Hát én meg azt nem értem, hogy ti ennyire nem értitek a foci lényegét? Ha színészkedés mentes focit akartak látni, nézzetek harmadligát. A legmagasabb ligák mindig is a pénzről szóltak ahol a fairplay magasról le van szarva és a karrierista edzőkről, akiknek a munkája egy meccsen múlhat, ezért kénytelen mindent bevetni a győzelem érdekében. Szóval egyáltalán nem a játékost kell hibáztatni, azok csak bábok, akiknek szintén a munkájuk függ attól, hogy követik-e az edzőjük utasítását avagy sem.
 • kisokka #15 2012. július 4. 13:59

  16
  @bnapos: Az a neveltetés kérdése, hogy mennyire tanul meg színészkedni a gyerek és mire profi lesz, mennyire marad meg benne. Valamilyen szinten mindegyik megtanulja ezt, de amint az ábra is mutatja, van olyan, aki továbbfejleszti.
  Nézd meg pl. az "Isteni Maradonát". Olyanokat bírok röhögni rajta, mert amikor szabálytalanság érte, vagy 20 métert gurult a földön, tök mindegy mi volt az. A többször elkövetett színészkedés már nem az edző érdemén, hanem a játékos arcán múlik. Nemrég volt egy fasza gif is erről, C. Ronaldótól, ha elveszik a labdát, egyből fekszik, ha történt valami, ha nem. Ez már arc kérdése, nem a taktikáé. Egyszerűen bele van rögződve, hogy őt aztán semmiképpen sem lehet szabályosan szerelni.
  Nem beszélve arról, hogy a focihatalmak is tudnak arról a jelenségről, hogy a színészkedés miatt sokan megutálják a focit, ezért büntetik keményen. De láthatod, még így is bepróbálják, mert egyesek így lettek NEVELVE. Miért nem emlékszem arra, hogy pl. Zidane, vagy Scholes fetrengett volna? Biztos volt ilyen is, de egyszerűen nem volt jellemző rájuk. Én azt mondom, néha-néha belefér, de amikor ezzel basszák tönkre a játékot, az már nem taktikai elem, hanem ótvaros SZAR focinak nevezett balett.
 • bnapos 2012. július 5. 12:32

  17
  Mondjuk ez is igaz, nem lehet általánosítani. Viszont arra fogadni mernék, hogy vannak olyan edzők, melyeknél van olyan taktikai felállás, hogyha a csapata a 85. percben egy góllal vezet, akkor beveti a színészkedést, földön maradást, hogy a támadó ellenfélnek ki kelljen rúgnia a labdát, mert ezt kívánja a fairplay :). Én szeretem a focit nézni is és játszani is, számomra ez a legjobb csapatjáték. Elfogadtam, hogy a foci részét képezi a szinészkedés is (természetesen én is megmosolygom) úgy mint a bírói hiba. Mindkettő ellen lehetne tenni valamit (szinészkedésért utólagos eltiltás, videóbíró), mégsem tesznek. Természetesen mi a focipályán nem szinészkedünk, de mi nem is tétre játszunk és nem is függ tőle a havi több milliós fizetésünk.
 • bnapos 2012. július 5. 12:38

  18
  Ja, meg még annyi, hogy aki a szinészkedések miatt undorodik a focitól, az ennyi erővel a szabálytalankodók miatt is undorodhat. Miért van az, hogy mi a pályán ha látom, hogy nem érem el a labdát, akkor vissza tudom húzni a lábam, sőt be se csúszok, 1 óra játék alatt van kb 2 szabálytalanság, az is kezezés miatt.
  Szóval kisokkanak is igazat adok, így vannak nevelve a játékosok, viszont szerintem az edző is megköveteli. Példa: Murinho miért játszatta állandóan Pepet, ha nem értett volna egyet a durva játékával. Ilyen játékost még a kispadra se engednék.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!