Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Illetve a köztük lévő, rettentő szűknek tűnő rést. Sebastián Álvarez a Valparaiso melletti Reñaca két toronyházát mérte be, átzúzott köztük, majd kirepült a Csendes-óceán fölé.

2 hozzászólás

 • adriai6 2014. május 30. 17:17

  1
  saját magának tapsol lollollollol
 • Pepejoe 2018. május 30. 23:06

  2
  Lehetséges lenne az, hogy mondjuk kiugrana a gépből egy ilyen faszi ebben a ruhában (vagy akár nagyobb felületűben) de ERNYŐ NÉLKÜL mittomén 2000m.-ről és élve ér földet? Vagy vizet. A felületet és minden egyebet ő határoz meg, nekem mindegy, döntött pálya is lehet vagy akármi. Azért érdekelne, mert egyszer azt olvastam, hogy annyira át tudják alakítani a zuhanási sebességet haladásivá, hogy elérhető az 1.2m/s süllyedés, ami vizen pl. teljesen túlélhető, csak ugye mit lehet kezdeni a vízszintes sebességgel, hogy ne bassza össze magát a fószer? Vajon azt meg meri majd egyszer játszani valamelyik elvetemült? :) Mondjuk az utolsó pillanatban megközelítve a felszínt felkapja magát, elveszti a sebességét de tartja a kis magasságot mint a Pugacsov-kobra manővernél és szinte függőlegesen csobb a vízbe vagy ha nagyon vagány, akkor a földre.
  Meg egyszer volt valahol, talán az Állítólag c. műsorban, hogy repülőből dobtak ki egy olyan sok méter átmérőjű, nagyméretű hirtelen felfúvódós sárga mentőcsónakot és olyan lassan szállingózott le a nagy felületnek és relatív kis súlynak köszönhetően, hogy a benne lévő dummyk műszerei teljesen túlélhető erőhatásokat mértek.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!