Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
jo kis vidi ;)

19 hozzászólás

 • Gekko3src 2012. január 6. 19:12

  1
  jó vidi :) bár kár hogy a 99 %-a kokszokkal érte el amit elért....
 • Gekko3src 2012. január 6. 19:13

  2
  én a natural kondi híve vagyok :)
 • zooltan 2012. január 6. 20:50

  3
  menj már naturál... mi neked a natrurál?
 • Gekko3src 2012. január 6. 20:54

  4
  az igazi natural kondi mikor nem használsz semmilyen kokszot, táplálékkiegészítőt és semmilyen ilyen szarokat csak tisztán csinálod :)
 • Kágyilló 2012. január 6. 21:08

  5
  hát yougod
 • ilyesricsi 2012. január 6. 21:37

  6
  Koleman a legnagyob kalap
 • ger049 2012. január 6. 21:49

  7
  @Gekko3src Ne értsd félre, nem kötekedni akarok, de a tápkieg még naturalnak számít szerintem, mivel nem doppingszer. Másrészt pedig értem, hogy most a fehérjét és a tömegnövelőt érted tápkieg alatt, de viszont a vitaminok, ásványi anyagok és sok minden más is táplálék kiegészítőnek számít.
 • Sh07GuN 2012. január 6. 22:09

  8
  Én is Gekko3src-nek adok igazat!
  A koksszal csak önmagadat vered át! És szerintem az ilyen férfiak/nők kifejezetten nem szépek...
  Ráadásul koksz nélkül nemtom hányszor annyi időbe telne míg így néznél ki, de szerintem van olyan akiből soha nem lenne ilyen, mert természetéből adódóan nem tudja elérni ezt a szintet :) De nemtudom, mert még csak 90-et nyomok fekve a 17 éves korommal :/ :)
 • barack 2012. január 6. 22:57

  9
  Na gekko személyében már meg is van az első hozzá nem értő aki keveri a kokszot a tápkiegekkel. Várom a többit.
 • akosspeedo 2012. január 7. 00:16

  10
  igazad van barack!!
 • Bl4st3r-x 2012. január 7. 00:35

  11
  naturalkáim, ti nem naturalok vagytok hanem 1:girnyók(vagy épphogy dagadtak) akik lejárnak évekig az edzőterembe és még azután is úgy néznek ki mint egy kezdő
  2:hülye,ha azt hiszed hogy attól leszel egészségesebb ha pl. nem szedsz táplálékkiegészítőket.De bezzeg a 600ft-os virslit meg a "zala jellegű felvágott"-at zabálod,és jársz női méretű ruhákba csak hogy jól látszódjál mindenhonan,de valószínű azt se tudja a legtöbb ilyen bio-,meg naturál gyuri hogy mi a tiszta kajálás,mi az hogy tisztességes edzés nem hogy mi a koksz... az algopyrin-t nem tudná a Winstrol-tól megkülönböztetni
 • Gekko3src 2012. január 7. 01:47

  12
  @Bl4st3r-x: láthatod a képemen hogy se girnyó se dagadt nem vagyok...
 • Kiamo 2012. január 7. 09:01

  13
  sokan felteszik az életüket valamire, vannak akik kemény szereket egyszerűsítve kokszot használnak és tönkre teszik a szervezetüket cserébe azért amire vágynak amit el szeretnének érni vele, eldöntik magukban hogy igen ezt akarja, és csinálja, sokat dolgozik és rengeteget áldoz érte, nem azért csinálják hogy az utcán vagánykodjanak.. Akik csupán jól akarnak kinézni szintén dolgoznak érte, de nem az életük nyomós része a testépítés.. Nézzétek a szumósokat például, vállalják hogy óriási testsúlyokat érnek el, cserébe azzal a tudattal hogy talán a harminc évet már nem élik meg... Dolgoznak és áldoznak azért amit el akarnak érni, részemről respect! :)
 • szerzetes 2012. január 7. 11:24

  14
  hogy foglalj le egy kigyúrt állatot több órára? adj neki egy fal magasságú tükröt
 • MuscLee #12 2012. január 7. 12:57

  15
  @Gekko3src: Már ne haragudj, de a képedből csak azt lehet leszűrni, hogy nem vagy dagadt. Attól hogy vékony testalkatú vagy, kidolgozott hasizommal még lehetsz "girnyó".
  A mell és hátizmod látszik még a képen,de mivel azok elég satnyák arra következtetek, hogy nem rendelkezel valami nagy tömeggel. A 12 éves kisöcsém aki gyógytornára jár gerincével hasonló, ha nem jobb fizikummal rendelkezik. Nem ez az első alkalom, hogy testépítős videó alatt látlak fikázni és ebből arra következtetek, hogy te különbnek tartod magad X hónap edzésmúlttal a hátad mögött, mint a videón látható emberek akik az életüket tették fel erre a sportra.
  A táplálék kiegészítőket pedig egy lapon említeni a kokszokkal az egyik legprimitívebb sztereotípia napjainkban. Én személy szerint 6 éve élek ennek a sportnak és lehet én vagyok a hülye amiért odafigyelek a megfelelő fehérje,szénhidrát,zsírsav, vitamin és ásványi anyag bevitelemre, nem eszek cukros szarokat, nem dohányzom és 1 kezemen megszámolom hányszor iszok alkoholt egy évben.
  Akik pedig féltik ezeknek a "koxos" bácsiknak az egészségét, azok ajánlom figyelmébe az idén először megrendezett IFBB Pro World Masters Championship fotógalériáját, ahol több 60 év feletti testépítőt láthatnak, némelyiküknél több mint 40 év edzésmúlttal. Szerintem a mai tizen, huszon évesek 95%a megirigyelhetné a fizikumukat, pedig ezek az úriemberek életük során elég aktív "kox" fogyasztók voltak és lám mégis megélték az öregkort, méghozzá nem is akármilyen külsővel és egészségi állapottal.
 • zsolatori 2012. január 7. 13:02

  16
  nah ez mar haladas ...ezert tettem fell eszt a vidit h majd jojon egy par barom aki nem tud kulombseget tenni a protein es a szteroidok koszt es kritizaja az olyat aki eveket kinlodik es edz h legyen egy szep eredmenye( egy szep fizikumja) en mar 2 eve edzek es mikor meghallotak a barataim h szedek proteint az volt az elso kerdesok : bazdmeg az az amitol nem all fell a farkod barom.. tehat az ilyen emberek inkab hallgasanak ;)
 • zsolatori 2012. január 7. 13:06

  17
  MuscLee : igyvan ;)
 • rima_pudendi 2012. január 7. 19:20

  18
  Nos igen. Ezek az emberek elérik a céljaikat. Hihetetlen elszántság és akaraterő van bennük. Minden tiszteletem az övék. Én is edzek már 4 éve, nem is szándékszom abbahagyni. Szteroiddal, növivel, stb sosem éltem és nem is fogok, de tápkieget használok. Emellett azért is imádok lejárni a terembe mert új embereket ismerek meg. Egy teljesen más közeg. Jó a hangulat, segítőkészek egymással az edzőtársak, tökmindegy hogy ki mennyivel nyom. 30 vagy 130. Mindegy. Jólesik utána a szauna és jót is alszom este. És véleményem szerint az edzőteremben (vagy bármely más sporttal) töltött idő ezerszer hasznosabb mint mondjuk a vv-t, vagy egyéb szemetet bámulni. Úgyhogy én mindig értetlenül állok az ilyen fikázgatós hozzászólások előtt. Vagy nem ismerik ezt a világot, vagy nagyon szar helyre járnak.
 • Digidi 2012. január 8. 04:06

  19
  esetleg youtube-s linket kaphatnák erről?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!