Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Chelsea Charms (1976) a világ legnagyobb mellű nője, és egyben a leghíresebb "Big Boob" modell.

Chelsea még műtetlen melleivel kezdte a pályafutását 1996-ban, mérsékelt sikerrel. 2000-ben megműttette kebleit egy (mára már betiltott) módszerrel, amelynek lényege, hogy a mellbe olyan folyadékot töltenek amely folyamatosan növeli a mellméretet. Ezt az eljárást már az alkalmazásának első évében betiltották. Karrierje csúcsán 2002-ben volt, ám mind a mai napig fotózzák. Melleinek súlya jelenleg 24 kilogramm, de a nem hétköznapi mellimplantátum hatása miatt keblei folyamatos növésben vannak. Melleinek átmérője megközelíti a 200 centimétert.
A mellei folyamatosan nőnek ugyan, de egyre lassabban, ráadásul Charms szerencséjére a növekedés szimmetrikus. Könnyen előfordulhatott volna az is, hogy nem ugyanannyira irritálja a beültetett műanyag a mellszövetet a két mellben. Hozzátette, ahogy az egész melle, úgy a mellbimbói is megnőttek, és a teste szélei felé húzódtak. A bimbóudvarok átmérője kb. 17-19 centiméter. (Ekkora parizer nincs ugye?)
Az Itsynek és Bitsynek, vagyis icinek és picinek keresztelt mellek némi kellemetlenséget azért okoznak gazdájuknak, de Charms azt mondja, egyelőre nem okoz neki gondot az együttélés, még a háta sem fáj. "Hozzá kellett szokni, de tudok aludni az oldalamon és a hátamon. A repülőgépek vécéjében viszont alig férek el" – mondta egy műsorban.
Csak azért nem ő a birtokosa a világ legnagyobb melle címnek, mert még sosem mérette meg hivatalosan a melleit, amelyek egyenként nagyjából 12 kilót nyomnak. A cím birtokosa Maxi Mounds, aki 2003-ban elment a Guinness szövetséghez, hogy hivatalossá tegye a mellméretét. Az utolsó fotón láthatóak Mounds keblei.

12 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!