Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

4 hozzászólás

 • Airmen 2014. május 8. 10:09

  1
  A meccs legizgalmasabb pontja az volt amikor még el sem kezdődött :D
 • rima_pudendi 2014. május 9. 15:36

  2
  Ezért kellenek az ultrák a meccsekre. Én nem vagyok az, de mindig libabőrös leszek amikor hallom a B közepet énekelni. A piró se para szerintem, ha normálisan használják.
 • Magister #2 2014. május 9. 17:40

  3
  @rima_pudendi: És azután ezek a kedves szépen éneklő ultrák teljesen "véletlenül" összetalálkoznak a másik csapat szépen éneklő ultráival és csupa kedvességből letépik egymás arcát, vagy elkezdenek egymásnak ajándékokat dobálni. Mondjuk utcaköveket vagy sörösüvegeket, (amibe végül egy tényleg ártatlan 3 gyerekes apuka hal bele, mint legutóbb a svédeknél) és mikor ezzel végeztek közmunka gyanánt átrendezik a városképek és igyekeznek rábírni a városokat a tömegközlekedési eszközök állapotának javítására, azzal, hogy feltétlenül megjavítandó sérüléseket okoznak a járműveken.

  A futballhuliganizmus eljutott oda, hogy a Dél-Amerikai meccseken ha nincs 4-5 halott, akkor újra játsszák. A magam részéről nem értek hozzá, de egy dologban biztos vagyok: a focimeccseken (vagy bármely sport eseményen) sok mindenre szükség lehet csak ultrákra nem.
 • Targi 2014. május 10. 11:54

  4
  Egyszerű, primitív majmok.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!