Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

5 hozzászólás

 • pecáros május 16. 21:00

  1
  #38 Igen, akkoriban haragudtak mindenre, ami Amerikai. Az emberek céltáblát ragasztottak magukra "Target" felirattal... Március 24-én kezdődött, nylcadikos voltam, első órán történelem ellenőrzőt kellett volna írnunk. Reggel bementünk a suliba, de közölték velünk, hogy egy hét szünet, menjünk haza. Az a tanítási év akkor fejeződött be. Lezárták a jegyeinket, középsuliba meg csak beíratkoztunk, nem volt felvételi sem. Jó hosszú nyári szünetünk volt, sok szirénával és sok áramszünettel.
 • Pigeon május 16. 23:42

  2
  Valahogy imádom ezeket a posztokat.
 • yust #1 május 18. 10:05

  3
  @pecáros: Ahogy hallom, nem véletlenül haragudtak rájuk... Az a része a történelemnek még mindig el van hazudva... Ahogy ma is sok minden... És ez a sok "elhazudás" után az ember már lassan mindent megkérdőjelez... Nem csak a jövőnk ismeretlen, a múltunk szintén az... Jobb oldal, bal oldal, kelet, nyugat, gazdag, szegény: mindenki a saját érdekei szerint magyarázza a jelent, múltat, jövőt, az igazság meg elvész... Vagy talán nincs is igazság...
 • pecáros #3 május 18. 13:38

  4
  @yust: Nézd, igen, mindenki a maga szemszögéből nézi a dolgokat. A szerbek irtották az albánokat Koszovóvan, a NATO pedig megszórt minket némi bombával. Elfogadott volt az a nézet, hogy NATO = Amerika. Ezért rossz volt minden, ami amerikai. A McDonalds egyébként gyorsan megoldotta a helyzetet, szétosztottak ingyen egy csomó Bigmac-et, meg aztán a nép is rájött, hogy mégis inkább viselné a Nike tornacipőt, ha már megvan.
  Érdekes mód, bár a NATO közvetlenül nem sok problémát oldott meg, mert a rezsim maradt (a hidak meg nem, mert lebombázták őket), viszont utána kiírtak egy választást, amit elvesztettek, utána pedig kiadták Milosevicset Hágának.
 • blaise21 kedd, 19:24

  5
  #10 EA Sports NHL 1972 XD
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!