Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Benny Hill hamar felfigyelt a tehetséges komikára. 

Louise English 1962-ben született egy zenész apától és énekes anyától. A tehetséget örökölte, és már 2 évesen balettórákat vett. Kitűnően beszélt franciául és németül amit később a show bizniszben kamatoztatott. A királyi balettet később otthagyta, majd szépség királynőnek választották meg.

Benny Hillel egy tánccsoport szereplése kapcsán találkozott. Hill épp táncos komikus lányokat keresett. Louise elvállalta és később ő lett a Hill's Angels vezetője, amely rendszeres műsort adott elő a Benny Hill Show-ban. A komikus, énekes és tánc szerepekben remekül megállta a helyét, és Hill kedvence lett.
Később így nyilatkozott Hill-ről és a közös munkáról - Benny nagyon szerethető volt. Mindig profi, érzékeny és egyben vicces ember volt. Egy szuper srác!
Louise szépsége mindenkit elbűvölt, híre Amerikába is eljutott, ahol szerepekkel bombázták. De ő hű maradt a Benny Hill Show-hoz, illetve később sem utazott ki műsorok miatt. Otthon Angliában folytatta karrierjét.

1991 után egy időre felhagyott a TV-s karrierjével, musicalekben, színházakban játszott tovább. 2000-es évektől Pantomimmel is foglalkozott.

1 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!