Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Egy nem mindennapi Case Mod-ot láthatunk Garv Voigt munkája által megvalósulni. Egy 1920-30-as évben divattá vált Rádió szolgáltatta az alapötletet. Az egész gép fából készült. A végeredmény egy igazi retro stílus gyöngyszemmé vált.gratgratgrat

Ezt a nem mindennapi Case Mod-ot Garv Voigt álmodta meg, és a kivitelezését is ő végezte. A modder egy igencsak látványos és mozgalmas korszak egyik hatalmas sikert hozó tárgyát, a Zenith 5-s-29 es rádióját vette alapul. Ez a rádió az 1920-1930-as években a tehetősebbek kedvelt tárgya volt. A korszak híres volt a gyönyörűen megmunkált és fantasztikus dizájnt nyújtó bútordarabjairól és ezt a tehetséget kamatoztatták az elektronikai tárgyaik külső borításában is.
Gary Voight teljesen nulláról épített egy ebből a korszakból származó rádiót benne egy számítógéppel. Eme mod teljesen fából készült és a külsejét ellátta a század eleji stílusjegyekkel.
Először is terveket készített, mely munkafolyamatban a mostanára már népszerűvé vált SketchUp programot használta. Részletesen kidolgozta a gépe minden elemét kívül belül. Több mint két hónapot ült a tervezőprogram előtt.
Read more: http://www.radikalmod.hu/index.php?p=2&x=mo&y=406#ixzz18tKkDN1C

6 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!