Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

5 hozzászólás

 • Árpi 2017. szeptember 28. 10:08

  1
  Mekkora férgek vannak.

  És most akkor mondok egy kis érdekességet:

  Ugyebár angliában laktunk egy 1956-ban kimenekült magyarnál albérletben. Egy 80 éves bácsika, jajj de aranyos meg miegymás... Senki se gondolná róla, hogy miket tett...

  Saját bevallása szerint (pontosan leírta a körülményeket) amikor kimenekült a forradalom idején, bent pesten egy panelház tetejéről ráejtett egy betoncserepet (csak úgy szórakozásból) egy katona fejére, aki rögtön szörnyethalt, ő ezen jókat röhög.

  Több embert elveretett, volt aki állítása szerint belehalt, illetve volt, akit megveretett éjszaka, mert az "Ő területén" árult Newquay-ban és beledobatta a tengerbe. A dolog szépsége, hogy amit ő mond, az pontosan egyezik egy 1970 valahányas újságban leírtal, miszerint egy ételárúst holtan sodort partra a víz Newquay partjainál...

  A sok esetben egy dolog mindig megegyezett: nem volt az országban. Igen, minden alkalommal, amikor felbérelt valakit, akkor elhagyta az országot, hogy ne keveredjen gyanúba.

  És most érkeztünk ahhoz a részhez, ami a poszthoz kapcsolódik:
  > a felesége halála.

  Nagyon különös, hogy hogyan is halt meg a felesége, ugyanis a drága bácsika érdekes módon megint épp elutazott és valahol németországban járt, amikor a felesége otthon "megfulladt egy korty kólától". Furcsa mód épp pár hónappal a halála elött kötött a feleségére egy több, mint 250 ezer fontos életbiztosítást, és furcsa mód még 2 hónappal a halála után se volt hajlandó elmenni a felesége hamvaiért, amit végül az állam temetett el.

  Hát szóval nagyon furcsa...

  Többet a dologról nem szeretnék elmondani, de annyit igen, hogy intézkedtünk az ügyben.
 • Árpi 2017. szeptember 28. 10:10

  2
  A posztra pedig természetesen ment a macska ! kalap
 • Sheldon 2017. szeptember 28. 10:57

  3
  grat zsir
 • LongJohnHolmes #1 2017. szeptember 28. 22:06

  4
  @nagyarpi0011: Megmérgeztétek?
 • Árpi #4 2017. szeptember 28. 22:10

  5
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!