Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

27 hozzászólás

 • Sheldon 2017. június 7. 12:01

  1
  De nem kell messzebre menni. A következő felvételek Olaszországban készültek:

 • nokedlee 2017. június 7. 12:54

  2
  Ezekhez a tettekhez kell ám igazi tehetség, kreativitás. Mindig csodáltam az ilyen destruktív csókákat. Kíváncsi lennék, hogy az alkotás terén mit tesznek le az asztalra. :-(
 • farrd 2017. június 7. 13:10

  3
  Ha úgyis felgyújtja akkor minek tör össze benne mindent? A kis ostobák nem tudják, hogy úgyis elég. Ezeknél a videóknál mindig kilóg a lóláb nekem. A vallás legalább annyira fontos a világon, mint amennyire felesleges is. Ha nem a vallási nézeteink lennének ellentétesek, akkor találnánk mást persze. De nekem akkor is felfoghatatlan, hogy egy magasabb "Teremtő" létforma mögé bújva embereket égettek el, végeztek ki, tettek tönkre. Persze akik ezt tették azokat szerette Isten... A kereszténység rengeteg helyre erőszakkal tódult be, és más vallás is ha teheti erőszakkal fogja elnyomni az éppen aktuális kisebbséget aki nem tudja megvédeni magát. Ez az egész nekem egy róka fogta csuka. Tudom, hogy ezzel a hozzászólással belenyúltam a darázsfészekbe és lehet korlátoltan látom úgy összességében a dolgokat, de hát ez a véleményem.
 • [ törölt felhasználó ] 2017. június 7. 13:25

  4
  Kecskebaszó szarházi hontalan senkik! Nem vagyok vallásos, de ez még nálam is kiverte a biztosítékot! :( Érdekes a középkorban írtották ezeket a férgeket, most meg tárt karokkal várják. Ki a sötét akkor?
 • kléni #4 2017. június 7. 13:35

  5
  @Csirkeláb: Éljen a rasszizmus. :D
 • [ törölt felhasználó ] #4 2017. június 7. 13:35

  6
 • Pinky the brain #3 2017. június 7. 13:48

  7
  @farrd: nem nyúltál a darázsfészekbe... simán mellényúltál... hogy miért törik össze, ha úgy is elég??? mert simán meg akarják gyalázni... mert mindenki kell lássa milyen faszagyerekek... és, hogy a kereszténység nevében is gyilkoltak?? hát igen... de azért el kell ismerd, hogy már nem gyilkolnak olyan hevesen, az utóbbi időben mintha fejlődtünk volna.. és itt a lényeg, hogy azért Európa már átlépett egy küszöbön, de most sikeresen a nyakunkra hoztak ilyen és hasonló gyilkosokat... a keresztény fanatikusok ellen fel tudunk lépni, de más vallásnak nincs fanatikusa... nem ezt szapulják belénk? épp olvastam egy indexes címet, hogy még mindig Európa a legbiztonságosabb kontinens... engem mégse nyugtat meg, ha a gyermekem elmegy egy kurva koncertre, vagy karácsonyi vásárra vagy akár simán sétálni egy hídra... ha hasonló helyzetbe akarok élni oszt majd elköltözöm olyan helyre ahol ilyen és hasonló élvezetekbe lehet részem (mármint, hogy gyilkolnak ha kell ha nem) .. és igen, sok helyzetbe erőszakkal bevitték a fehér kultúrát... és lásd mi történt, mikor elhajtották a szörnyű gazember fehéreket onnan (tudod afrikai országok, amelyek kivívták függetlenségüket, és azóta gyilkolják egymást és elhozzák hozzánk is ezt a kultúrát)... nem tudom mi a leghelyesebb megoldás... de én kurvára kezdem unni, hogy csak úgy gyilkolásznak idegen hit miatt az én (és a te) Európádban... személy szerint az egészet visszaküldeném a fenébe ahonnan jött ... de ez csak az én véleményem...
 • farrd #7 2017. június 7. 14:04

  8
  @Pinky the brain: annyira kapkodtam a hozzászólásommal, hogy félreérthető lett. Teljesen egyetértek Veled. A hibát abban látom amiben Te is. Szellemileg elmaradott népek ezek. Két dolgot lehetne tenni velük. Legyalulni őket és ismét gyarmatokká tenni ezeket a helyeket és talán néhány évtized múlva ragadna rájuk valami. Itt jönnek a képbe a libsik. Mert ezt nem tehetjük, hisz akkor olyanokká válnánk mint ők (erőszakkal rájuk erőltetnénk magunkat). A másik lehetőségünk, hogy bezárjuk a határainkat és hagyjuk hogy éljenek ahogyan akarnak. Ez lenne a jó megoldás szerintem. Azonban most a lehető legrosszabb dolgot tesszük. Beengedjük őket magunk közé, remélve hogy vannak olyan szellemi szinten, hogy majd integrálódnak. Ami önmagában már egy baromság, hisz ők nem beilleszkedni akarnak hanem elnyomni. Olyan ez mikor a hűtőbe teszünk két kiló almát és szándékosan mellé rakunk egy rohadtat is azt remélve, hogy majd a sok egészséges alma meggyógyítja a romlottat...
 • mrp78 2017. június 7. 14:57

  9
  az összeset hadifogoly táborba ki belép Magyar földre élete végéig követ törnének minimális kajáért és tisztelet a nincs kivétel.
 • KillHates 2017. június 7. 15:29

  10
  Ne aggódjatok megkapták érte a jutalmukat, a kormányerők elp1csázták őket keményen.
  Csak erről valahogy nem szólnak itthon a ballib médiumok...
  Gondolom, akkor arról is kellene tudósítaniuk, hogy keresztény templomokban törnek-zúznak.
  Nézzétek a LiveLeak-et, ott nem finomkodnak a hírek megszűrésével...
 • [ törölt felhasználó ] #5 2017. június 7. 17:59

  11
  @kléni: Éljen bármi, ami ezeket a barbárokat távol tartja! Vagy te miben látod a megoldást? Welcome drinket és szélessávú internetet érdemelnek?
 • [ törölt felhasználó ] #6 2017. június 7. 18:01

  12
  @_voodoo_: Nincs több kérdésem...
 • Pinky the brain #8 2017. június 8. 09:42

  13
  @farrd: valóban félreértettem én is... de örvendek, hogy végre egy hozzászóló, (vagyis te) nem kezdett el fikázni (mivel első látásra úgy tűnt más véleményen vagyunk), hanem egy értelmes választ küldött... remélem az én hozzászólásom se tűnt ellenségesnek...
 • kléni #11 2017. június 8. 15:46

  14
  @Csirkeláb: És a gyűlölet távol tartja-e őket? Én határozott, precíz, egységes fellépésben látom a megoldást. Most igazából semmit nem csinál senki se, csak beleszólnak ebbe-abba, tesznek egy kis ezt, egy kis azt mindenhol. Láthatóan eredmények nélkül. Szerintem mindegyik EU-s országnak képesnek kell lennie, hogy befogadjon egy tucatnyi akármilyen külföldi embert. Akarom azt hinni, hogy a mi fejlettnek nevezett világunkban van egy kis tartalék erőforrás, amit nem idétlen dolgokra pazarolunk el, hanem mások segítésére fordítunk. Jó lenne, hogy a csúcstechnológia és az értelmiség, tudomány korában lenne módunk arra, hogy egy tucatnyi embert megfelelően tudjunk elhelyezni, megszervezni, hogy elszigetelten tudjanak a Föld ezen részén lakni ideiglenesen, vagy éppen megfelelően kiutasítani. Nem azért, mert engem érdekel, hogy velük mi van, fittyet hányok én arra. Azért, mert ezt elvárom a világ fejlettebb országaitól. Szánalmas, hogy annyi minden nagyszerű dolog mellett egy olyan egyszerű feladatot, mint egy embercsoport megfelelő irányítása, nem tudunk megoldani. Naiv álmok, ugye? Pedig ha nem is ezt, valamit csak meg lehetne valósítani, ami a mostani helyzetnél jobb lehetne. Helyette mindenhol megy ez az egybites gondolkodásmód, hogy ha nem üvöltöd velünk együtt, hogy dögöljetek meg a tetves férgek, akkor 140%, hogy migrisimogató vagy. Itt megint csak nem a migránsok érdekelnek, hanem az, hogy mennyi, magát okosnak mondó ember nem képes egy pici gondolkodásra. Gyűlölöm, hogy az embereknek van oka gyűlölni egy másik embercsoportot. Gyűlölöm, hogy sokan ezt élvezetnek tartják, vagy ha nem is, akkor azt, hogy nem gyűlölik ők is a gyűlöletet (hisz részt vesznek benne). Hogy állandóan viták vannak ebben a témában, és hogy a "civilizált" emberek egymás között is gerjesztik a gyűlöletet, miközben igazából mindenkinek ugyan az a célja; megoldani a helyzetet. Magától értendő, hogy semmi jót nem látok a rossz dolgokban (ide sorolva pl. egy templom felgyújtását is). Nyilván a rasszizmus se a legkedveltebb dolgom, mert butaságnak minősül valakit egy embercsoportba tartozása alapján, és nem a tettei miatt rossznak bélyegezni (ez nem jelenti azt, hogy egy embercsoport nem lehet rossz, hanem azt, hogy nem azért rossz az ember, mert a csoport tagja, hanem azért rossz a csoport, mert rossz emberek a tagjai). Amit pedig a legjobban gyűlölök, amikor valaki egy ehhez hasonló üzenetemben valamit úgy értelmez, hogy én a keleti srácokról bármit is állítottam. Többször is direkt átnéztem az írásomat, hogy ne legyen benne semmi ilyesmi, de biztosan lesz valaki, aki hamisan érvelve belemagyarázza, hogy amiért én az európaiak (és mások) teljesítményét nem megfelelőnek tartom, akkor biztos, hogy a keleti srácokét kitűnőnek vélem. Mert hát erről szól a feltétel nélküli gyűlölet.
 • Clark Kent #14 2017. június 8. 16:01

  15
  @kléni: Én nem látok más megoldást, csak azt, hogy az adott országban rendet kell tenni.Megfelelő életkörülményeket teremteni.Az emberek többsége nem akar elvándorolni a szülőföldjéről ha nincs rákényszerítve.
  Csak sajnos bizonyos körök érdeke a káoszteremtés és ennek a folyamatnak a gerjesztése.És hát jól is csinálják.
 • [ törölt felhasználó ] #14 2017. június 8. 16:26

  16
  @kléni: De sok szabadidőd van, remélem ugyanazt a videót néztük. Én az ilyen templomromboló gyújtogató csürhét írtanám mint a szúnyogot. Te meg integrálnád. De hova? Minek? Mire jók ezek? Komolyan nem értelek.
 • kléni #16 2017. június 8. 16:27

  17
 • kléni #16 2017. június 8. 16:35

  18
  @Csirkeláb: Segítség: sehol, ismétlem sehol nem írtam, hogy bárkit is integrálni akarnék. Ismét győzedelmeskedik a hamis érvelés. Ugyehogyugye. rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #18 2017. június 8. 16:38

  19
  @kléni: Idézek tőled: 'hogy egy tucatnyi embert megfelelően tudjunk elhelyezni'
  Itt kikre gondoltál?
 • einstein #14 2017. június 8. 16:38

  20
  @kléni: Már az 5. sorban csúsztatsz,de mindegy.MIlyen tucat? Ezresével halásszák le őket naponta.
 • kléni #19 2017. június 8. 16:56

  21
  @Csirkeláb: Migránsokra. És a beidézett szöveg tökéletes példa arra, hogy nem azt írtam, hogy én integrálni akarom őket.

  @einstein: Gratulálok, megtaláltad a legjelentéktelenebb dolgot az írásomban. Képzelj akkor oda ezret vagy milliót vagy akármennyit, nem változtat a szöveg jelentésén semmit. Pontosan ezért használtam egy nem számszerű fogalmat.
 • [ törölt felhasználó ] #21 2017. június 8. 17:01

  22
  @kléni: Többes szám első személy, az meg rád is vonatkozik. Ködösítesz, csúsztatsz, félremagyarázol, mégsem lehet rád haragudni, vagy fogást találni. grat Pályát tévesztettél, te politikusnak születtél. yougod rotfl
 • einstein #21 2017. június 8. 17:12

  23
  @kléni: Akkor így az egész írásod jelentéktelen.Megpróbáltad papírzsepibe csomagolni, hátha megkönnyezzük.Remélem nem ment rá a délutánod.
 • kléni #22 2017. június 8. 17:12

  24
  @Csirkeláb: Szóval ha te belemagyarázol olyasmit a szövegembe, amit én nem mondtam, sőt, kifejezetten mondom is, hogy nem így van, akkor én magyarázom félre a dolgokat. Ez egyszerűen zseniális. rotfl
 • kléni #23 2017. június 8. 17:13

  25
  @einstein: Aha, vagy nem.
 • [ törölt felhasználó ] #24 2017. június 8. 17:26

  26
  @kléni: Erről beszélek. XD rotfl
 • _V_ #8 2017. június 11. 01:28

  27
  @farrd: a 8 hsz végén dejól mondtad ! Nagyszerű hasonlat ! kalap
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!