Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Sam Chui kiruccant Észak Koreába.

Repülővel utazott Pekingből Phenjanba, bár tilos volt fényképezni és filmezni, ő egy komplett tudósítást készített a Koreai repülőgép (Air Koryo) fedélzetéről. A gépen minden felszolgált és megvásárolható dolog házi készítésű (Észak Korea), és sok mindenben elüt a hagyományos légitársaságok szokásaitól, ennek ellenére a végső összegzése pozitív volt.
A világon az egyik legrosszabb légitársaságnak tartják az Air Koryo-t, és csak a modern TU204 -es gépeiket engedik be Európa területére.

9 hozzászólás

 • Malac 2016. október 14. 08:57

  1
  Legrosszabb? Fogadjunk az ülőke se volt leszarva!
 • Luckye 2016. október 14. 09:52

  2
  Nekem nem kerek a sztori. Ha tilos fényképezni, hogy jutott be kamerával a pilótafülkébe?
  Szerintem ez a légitársaság promóciója...
 • kihaltosgyik 2016. október 14. 11:27

  3
  Meg azért ez a business váró és osztály volt.
 • kisja 2016. október 14. 18:49

  4
  A Fapados sorozat jutott eszembe, mikor lucskoskáposztát ette a repülőn:D
 • Salax 2016. október 15. 00:47

  5
  Az olyan propaganda film, hogy csak ihaj!
 • kisokka 2016. október 15. 05:08

  6
  Eltekintve attól, hogy az egész a business class és előnyeiről szól(ami valószínűleg minden légitársaságnál az ultra leszopást jelenti), s eltekintve attól, hogy a fenti kollégák meg se tekintették a videót, mert megszólták volna(igen, én végignéztem a stewardess nunci miatt, mivel levetkőzik a videó egy bizonyos részén), senki másnak nem tűnt fel egy kis apróság? Egy egészen icipici?
  Jó, leírom.
  Konkrétan a negyedik percben a "POFÁDBA TOLJÁK HOGY MENNYIRE FÉR EL EGY DAGADT GECI A KURVA ÜLÉSÜKÖN" című fejezet zajlik le. Szereztek valami hülye csövest onnan Pekingből, te figyelj már te szardarab, haza akarsz menni Moldáviába? Akkor toszódj be oda és csinálj úgy, mint aki jóllakott és akkor nem leszel tarkón lőve vazzeg má'. Csak valami mandarin nyelven.
  Eszem megáll, hogy két ennyire gusztustalan állam létezik még a világon, mint ezek. Igen, Kínát is ideértem. Nő a gazdaság? Nem bazdmeg, férfi. De nem nő. A kibaszott nagy hipervárosaik miatt tűnik úgy, de ugyanaz a szar, gusztustalan, okádék kommunista fosdarab, mint ez az Észak-Koreának nevezett hányás(jó, itt érzem, hogy eltúloztam, de a drámai hatás kedvéért mindent).

  Namármost te, a jövőben engem és soraim között olvasó faszparaszt, ki kételkedsz a szavaimban és meghazudtolsz, magyarázd meg nekem, hogy hogyan képes arra egy egész világ, hogy elhitesse velem azt a tényt, hogy Észak-Korea rossz? És hogy nem képes velem elhitetni velem azt a tény Észak-Korea, hogy a világ összes többi része rossz, Kínát kivéve?
  Ha ezt megmagyaráztad, felülhetsz az Air Koryo business osztályára, mint bábu.
 • kisokka #6 2016. október 15. 05:12

  7
  @kisokka: Igen, azt hozzá akartam tenni, hogy a dagadt geciktől, de legalábbis a túlsúlyos emberektől is elnézést kérek, nem irányukban ment támadásom, hanem valójában senki irányába. Imádom Kínát és Észak-Koreát is, szavazzatok rám, köszönöm, köszönöm.
 • dark_kutya #7 2016. október 15. 05:36

  8
  @kisokka: elég morcosan ébredtél :D
 • kisokka #8 2016. október 15. 12:23

  9
  @dark_kutya Le se voltam feküdve még xd
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!