Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

12 hozzászólás

 • AcIv55 2019. január 15. 14:25

  1
  rotfl lol
 • AcIv55 2019. január 15. 14:26

  2
  kéééész rotfl lolxd
 • pixel 2019. január 15. 16:53

  3
  Valaki magyarazza mar meg nekem legyen szives, hogy ez a k.o. miert van. Mi okozza? Meddig tart? Maradhat e maradando serules? Miert lesz egybol mindegyik hulla merev akit ki utottek? Hova kell utni, hogy k.o. legyen? Vagy total random?

  Koszi.
 • paraszt75 #3 2019. január 15. 17:34

  4
  @pixel: agyrázkódás okozza.

  Amúgy ez nem vótmán ? Egyszer mintha már felidegesített volna ez a majom, és akkor is sajnáltam hogy nem csapja le valaki...
 • csirkeláb #4 2019. január 15. 19:51

  5
  @paraszt75: Volt csak hang nélkül.
 • Georges #4 2019. január 15. 19:53

  6
  @paraszt75: Ja. És a végén szegényt csak kivezetik. De ahogy elnézem, valami homibár lehet, mert onnan indul a buli, hogy az egyik hozzádörgöli a seggét, utána meg ott ölelkezik kettő. Biztos azért nem lincselték meg, mert kis szelídek a homik.
 • SirFilo #3 2019. január 16. 09:14

  7
 • SirFilo #3 2019. január 16. 09:42

  8
  @pixel: Agyrázkódás miatt van a k.o.(eszméletvesztés). Normál esetben az agy nem ér hozzá a koponyához, mert az agyvíz megakadályozza. Viszont nagy erejű ütésnél hozzá tud érni, amitől rövid ideig "zavar" áll be az agy működésébe . Ennek hossza és mértéke egyénektől változó. Tehát van aki egy kisebb pofontól vízszintesbe vágja magát, mást meg agyonütni se lehetne. Maga az agyrázkódás nem lenne túl veszélyes. Pár óráig esetleg 1-2 napig szédülés koordinációs készség elvesztése, hányinger stb. A veszélyes része a földre érkezés ájultan. (((talán a hatalmas fájdalomtól is el lehet ájulni, pl állcsúcs, orr sok az idegvégződés, idegsokk lép fel, ha létezik egyáltalán ilyen)))

  Hogy hova kell ütni? Ha valaki elég képzett, akkor az testre is tud akkorát ütni, hogy ájulás legyen a vége. A fej bármely pontját megütve könnyen lehet k.o.-zni, nyilván nem etikus hátulról, így szemből állcsúcs.
  Azonban nem olyan egyszerű ez mint ahogy látszik. Persze lehet mákja az embernek és a parasztlengőt lehet úgy engedi el, hogy az találjon valakit, de a valóságban azért ennél ez kicsit neccesebb, főleg ha az ellen se ma kezdte a pofozkodást. PL. a videón látható személy minimum félprofi boxoló, ez 100%. Egy igazi rendes ütés a parasztlengőtől eltérően, a talajtól indul. Kitámasztasz lábbal-beleforogsz csípővel- és háttal, és a kezedet szinte bele tolod az ütésbe. Mint egy ostor kb. Na ha egy ilyentől kapsz ütés mindegy hol talál el..
 • pixel #9 2019. január 16. 18:53

  9
  @SirFilo: Koszi az infot, azt hiszem Te nem ma kezdted. :)
 • SirFilo #10 2019. január 16. 20:37

  10
  @pixel: volt már részem pár FAIR verekedésbe. Soha nem tanultam küzdősportot egyesületi szinten. Persze láttam már box-zsákot és van boxoló , MMA-s, K1-es haverjaim, akik mutattak egyet s mást. Az csak egy dolog, hogy valaki megcsinálja a zsákon a kombókat, a lényeg szemtől szembe dől el. A fellépés nagyon fontos, ha nem szarsz be, és határozottan lépsz fel legtöbb esetben nyert ügyed van. A legtöbb embernek (pl szórakozó helyen) csak arc van, pár pofon után meggondolja magát :)

  Egyszer volt "dolgom" egy boxoló gyerekkel (nem idén barnult volt). Látszott már messziről hogy boxoló. . Egy full idegent védtem be. A gyerek ahogy elém állt már a beállásából látszott hogy boxolt valamennyit, hatalmas arc, széles váll, pálcika lábak. Mivel soha nem futunk el, így átgondoltam, más esélyem nem volt mint azonnal földre vinni, ahogy bemozdul. Rohadt gyors volt kettőt is rám vert, szerencsére mivel elég erőteljesen bemozdultam lecsúszott mind 2 ütés, közben már karoltam át és dobtam át magamon. A földön már semmit nem ért a tudománya, kapott rendesen. :) (volt köztünk 20-25 kg különbség a javamra)

  A videóban szereplő úriembert meg nem ütni kellett volna, hanem hátulról fojtó mozdulattal(giotin fojtás) földre vinni. kb 10 másodperc és elájul. A nyaki artériát elszorítod az agya nem kap vért és jóéjt. Baja nem lesz tőle, főleg hogy önvédelem lett volna. Ehhez a mozdulathoz nem kell szinte semmilyen tapasztalat.
 • Flamand 2019. január 17. 03:54

  11
  állcsúcson kell találni és ha jó helyen találod el + az ember nem bokszoló, akkor megvagy.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!