Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

15 hozzászólás

 • Inhouse január 6. 11:46

  1
  #41 Aucs! :)
 • jelenszkyalba22 január 6. 14:45

  2

  Giant Figure Sculptures by Artist Daniel Popper, The Morton Arboretum, Chicago
 • Az_Úr január 8. 18:11

  3
  #2 Újévi fogadalom eljutni oda.
  Persze a többivel együtt, miszerint nem netezek részegen (mint pl most), többet be nem teszem ide a lábam, nem pofázok más dolgába, kevesebbet iszom, nem csinálok hülyét magamból mások előtt, nem osztok észt, nem kocsmázom, nem tekintek ismeretlent ezer éves cimborának, szerény leszek, usw usw.
  De hát emberek vagyunk, tervezünk, Az_Úr pedig végez....
 • AsconaB #3 január 8. 19:59

  4
  @Az_Úr: És mit szoktál inni? Én is igyekszem nem pofázni más dolgába, mert hiába akarok jót nem hiszik hogy tényleg. Jó persze ezt most nagyzolásnak hangozhat, mindegy. Én meg ritkán iszom, mert sajnálom a pénzt rá. Pedig többet kellene. Lehet ismeretlenekkel cimborálni, csak figyelni kell miként nyilvánulnak meg és tapogatózni mennyi bizalmat lehet feléjük adni, ebből igyekezni leszűrni hogy vajon érdemes e vagy sem. De hát nem akarom itt osztani az észt.
 • paraszt75 #3 január 8. 20:25

  5
  @Az_Úr: Nick név mögött az ember itt olyan hülye lehet amilyen csak tud. Egy pillanatig se fogd vissza magad :)
 • _V_ #3 január 9. 09:06

  6
  @Az_Úr: Nem értem, hogy miért mondogatod ennyit, hogy vissza kellene fognod magad meg ilyenek. Szerintem te vagy itt gyakorlatilag az egyetlen, akivel még senkinek semmi baja nem volt. :D Szeretjük a részeges írásaidat. Ezt a bolond és érthetetlen világot meg nem is lehet máshogy túlélni, mint alkohollal és más szerekkel... :D Hmmm, szerek... A szerecsendiót soha ne próbáljátok ki ! rotfl (Nem, én nem próbáltam, de láttam olyat, aki igen... 3 napig volt szétcsúszva és erős fényre hányni kezdett. rotfl Fhú, nem is tudom, hogy ezt miért írom most le. rotfl Na mindegy. Amúgy egy kérdés ! Ti tudjátok, hogy miért csinálnak férfiak olyat, hogy bejelölnek csak úgy hirtelen valakit, anélkül, hogy legalább egy üzenetet írnának ? A héten a 4. ember jelölt be így. Én meg így:
  Agyalok, hogy most én nem emlékszem rá és már találkoztunk vagy a facebook a rossz és nem mutatja az üzenetküldési engedélykérést vagy nem is írt, vagy fog még írni valamikor, vagy mi van ? xd
 • Az_Úr #5 január 10. 18:30

  7

  @paraszt75: @_V_:
 • Az_Úr #4 január 10. 18:31

  8
  @AsconaB: XD ezt jól összefoglaltad rotfl
 • Az_Úr #4 január 10. 19:56

  9
  @AsconaB: Komolyra fordítva és kérdésedre válaszolva, főleg rövidet. És nagy mennyiségben. Ez, ami még életben tart és pusztít is el idő előtt. Az egyetlen fix, biztos pont, ami állandó. Mióta az eszemet tudom totál rendszertelen volt az életem, éjjel 2-kor megébredek és eszembe jut, milyen a kávé illata tengerparton ücsörögve, beülök a kocsiba és néhány óra múlva ott vagyok. Azt tenni, ami éppen eszedbe jut. Más szemmel látom ugyanazt a világot és nem bírok beállni a sorba. Ezt senki nem viseli el, sem barátnő, sem munkahely. 50-hez közeledve, egyedül élve ez korva gáz, de ahogyan mások nem értik ezt, én ugyanúgy nem értek másokat. Mellette korva sokat dolgozom, most is az egész hétvégét a cégben töltöttem. Nem vagyok egy tanult ember, sem IQ bajnok, de sokszor tisztábban látok dolgokat, mint akik azok. Ez sokszor komoly anyagi sikereket eredményez. Cserébe egy "eltűrt", de fontos társ vagyok a családi vállalkozásban.
  Ilyenkor este megbontani egy jó bort, vagy teljesen lutri ajándék pálinkát, ami lehet tömény aceton és megy a wc-be, vagy megadja azt a fix, megbízható érzést, ez a fontos. Nem fizikailag, hanem lelkileg.
  Végignézni mi történt a napokban, bekukkantani ide-oda, röhögni egyet a sok politikai acsarkodáson, kicsit szítani a tüzet fórumokon (főleg feminista témában XD ), itt-ott, kikapcsol, mert teljesen értelmetlen :D
  Mindezt azért írtam, mert árpi és paraszt támogatott, de aki nem szól, csak azért nem, mert a hülyét nem szabad ütni..
  De szerintem örök szabály, hogy sokkal jobb, ha hülyének tartanak, csak az a néhány ember fontos, azok pedig úgyis látják a lényeget, mert ismernek.
  Ennyi.
  Ha nem is tűnik úgy, de minden elismerésem itt a tagoknak, NEKED IS, akik hosszú évek óta hajtják előre ezt a kis közösséget, akár csak hsz-ekkel is.
  De azért Matula és főleg Arka nagyon hiányzik cry
 • AsconaB #9 január 10. 21:07

  10
  @Az_Úr: Én meg sajnálom a pénzt venni egy kis Hubit is. Pedig csak arra a kis időre is jó lenne hogy feledtesse a depresszióm. Hogy aztán még erősebb legyen ha kitisztul a fejem.
  Érdekes mert a vitrinben ott egy üveg szilva amit még a polgitól kaptam 2 éve már biztos jobb íze van mint akkor frissen főzve volt, vagy nem.
  Ahogy olvasom amit írsz nem az jut eszembe hogy ez korva szomorú hanem hogy elcseszett egy szánalmas életem van. Amit Te át éltél én abba bele sem kezdtem hogy legalább azt lássam így folytassam vagy máshogy, mert én még a 40hez sem közelítek. És megannyi dolgot lehetőséget elcsesztem már az életemben.
  Nekem is hiányzik Matu meg Arka, de ez az oldal is. Még a 10 évvel ezelőtti verziója. Viszont a dolgok változnak, amit szintén utálok, de nincs mit tenni.
 • Az_Úr #10 január 10. 21:33

  11
  @AsconaB: Azt gondolom tesó szinte semmi különbség az életünk között, mindenkinek megvan a saját baja. Minél többmindent kipróbálsz, annál kevésbé elég bármi is. Értem, hogy egy alap szint jó lenne, de kinek mi az alap. Mindenki alatt és felett is áll valaki, felfogás és hozzáállás kérése az egész. Úgysem hinnéd hány olyat ismerek, aki olyan szinten fullon van anyagilag, hogy maga sem tudja, mégsem cserélnék vele egy percre sem. Szánalmas, kaotikus és gerinctelen emberek.
  El kell fogadni, amit Az_Úr adott, értékelni, nem pedig másokhoz viszonyítani.
  Az, hogy mibe kezdtél bele és mibe nem, annyira relatív. Azokról hallasz, akiknek bejött, de a többi 90%-ról, akik ugyan úgy megpróbálták, de belebuktak, soha nem fogsz.
  Mitől lenne szánalmas és elcseszett bárki élete is? Bezzeg akié tényleg az, neki eszébe sem jutna ezt gondolni... Itt kezdődik...
  Egy üveg finom italt elfogadnál tőlem? Koccintanánk itt egyik este like
 • AsconaB #11 január 10. 23:06

  12
  @Az_Úr: Mindenkinek megvan. Vannak akiknek még több is mint nekem. Ezért hálát adhatok Az_Úr-nak. Alattam mondjuk éppen senki, felettem meg mindenki is, de mondjuk már ez sem érdekel. Lassan azt is elfogadom hogy vagy boldog leszek egyszer vagy nem. Igen megtörténhet hogy minél több van az embernek annál élesebb lesz. Meg sem próbáltam, így nem is tudtam elbukni. Azok akik nem vallanák be milyen az életük csak simán tagadásban élnek. Meg is értem az igazság fájdalmasabb és jobb nem bevallani.
  Ez most olyan mint valami hablaty, lehet nekem is jobban menne ez az írás ittasan. Úgyhogy a válaszom egy határozott talán.
 • Az_Úr #12 január 11. 18:00

  13
  @AsconaB: Hát, nem igazán értelek, mert folyton úgy beszélsz, mintha a nyomodban lenne valami nácivadász Moszad különítmény XD Más okot el sem bírok képzelni ami miatt valaki ennyire borúsan lásson dolgokat.
  Írok majd privátban, ha van kedved csinálunk itt egy beb_szós lájv -ot egyik hétvégén, jelmezekkel, meg minden.
  Úgyis készülnöm kellene jövő hónapban farsangi rendezvényre, szülők gyerekek, stb. de hiába keresek, ilyeneket dob a google, tuti valaki babrált a gépemmel:
 • Az_Úr január 11. 18:00

  14

 • Az_Úr #12 január 14. 11:07

  15
  @AsconaB: Irtam privátban.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!